jen tak o spotrebe:-)
jen tak o spotrebe:-)
mel bych takovou mensi diskuzi o tom kolik dokazete najet km na plnou nadrz sveho bmw e30.a rovou se i zeptam mam na budikach napsano ze plna je 55litru a za tim je jeste takova tecka za tou 55kou.je realny abych na plnou nadrz najel nejakejch 600km?a co znamena ta tecka za tou 55kou?podotykam ze jedu na hory,sice sam ale tak v aute nejaky ty kramy budou a navic takovejch 100km najezdim po horach s retezama.jinak piste kolik je vas prumer na 100km a kolik jste schopni na plnou nadrz najet km.ale vzdycky napiste kolika litrovou nadrz v aute mate 

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

ne o to nejde ja jen chci vedet jestli je realny na to tech cca 600km najezdit ikdyz to bude nejakejch 100km z toho po horach.ja ae tady nicim nechlubim jen se ptam nevim co je na tom spatnyho.zase musis mit pripominky vid.hlavne ze me rikate at se tady radsi nevyjadruju.a kdyz to nedelam ja tak naopak zase vy.adam320 píše:jsi poprvy natankoval plnou neboco?
to jsou určitě všici radi že ses pochlubil

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

se klidně pochlubim  ja jsem natankoval do sveho vlastniho auta poprvy až po zrdlo dva tydny zpět nemam tušeni kolik jsem ujel ale
 ja jsem natankoval do sveho vlastniho auta poprvy až po zrdlo dva tydny zpět nemam tušeni kolik jsem ujel ale  řeknu vam je to hezkej pohled na ručičku uplně vpravo než vlevo a mrka na vas hladovy voko
 řeknu vam je to hezkej pohled na ručičku uplně vpravo než vlevo a mrka na vas hladovy voko  jel jsem hned do Varů cca 350km a zbyvalo mi podle budiku 20l což ale neznamena že je to pravda
 jel jsem hned do Varů cca 350km a zbyvalo mi podle budiku 20l což ale neznamena že je to pravda 

ja jsem natankoval do sveho vlastniho auta poprvy až po zrdlo dva tydny zpět nemam tušeni kolik jsem ujel ale
 ja jsem natankoval do sveho vlastniho auta poprvy až po zrdlo dva tydny zpět nemam tušeni kolik jsem ujel ale  řeknu vam je to hezkej pohled na ručičku uplně vpravo než vlevo a mrka na vas hladovy voko
 řeknu vam je to hezkej pohled na ručičku uplně vpravo než vlevo a mrka na vas hladovy voko  jel jsem hned do Varů cca 350km a zbyvalo mi podle budiku 20l což ale neznamena že je to pravda
 jel jsem hned do Varů cca 350km a zbyvalo mi podle budiku 20l což ale neznamena že je to pravda 

s lehkou nohou to dáš 
třeba spotřeba mojí 3,5le se pohybuje od 8 do cca40 litrů na 100km
nádrž je 70-ti litrová
těch 8 je při 90-100 na dálnici
10 při 120
běžně se pohybuju pod 13 i včetně města
nad timhle průměrem sem málokdy, vyjímka je jízda po okruhu, když člověk chce fakt maximum - to se koníci musejt hodně krmit aby měli sílu

třeba spotřeba mojí 3,5le se pohybuje od 8 do cca40 litrů na 100km
nádrž je 70-ti litrová
těch 8 je při 90-100 na dálnici
10 při 120
běžně se pohybuju pod 13 i včetně města
nad timhle průměrem sem málokdy, vyjímka je jízda po okruhu, když člověk chce fakt maximum - to se koníci musejt hodně krmit aby měli sílu
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
						pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
jo to sem se prel ale o 6,5litrech sem fakt nepsal.jinak na ten prumer se dostal muj tata a ne ja.ja prece jenom nemam jeste takovy zkusenosti ale kdyz chci tak taky umim setrit ale porad to neni ono.no se uvidi kdyz bych to odjel za nejakej 8-9litru na sto tak by to mohlo bejt okadam320 píše:jako pamatuju si jak jes tady přel o tom že tvu jdvoulitr jezdi po praze za 6.5 tak jestli dobře odhaduju najedeš na tu nadrž 1000km, páč mimo prahu to bude žrat přeci eště min ne

to taky neni spatny.mas nadrz na 55litru?a jak jezdis musis se krotit a jedes na spotrebu nebo proste jedes normalne zadny pospichani a na spotrebu nekoukas?Torham píše:Pravidelne jezdim 600 -640 km na plnou nadrz ... 1,8m40

- Spooky-0987
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak..Fx píše:Radši si vem pár stovek navíc, ať pak nemusíš somrovat někde v závěji

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
						=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
- Lukáš Brandejs

jen nadrz, ze by mohla vic reznout!
 jen nadrz, ze by mohla vic reznout!
 )
)