Kolik nás je na Jižní Moravě
VY
Zdarec, já jsem z Vyškova a dá se říct že tady "zastupuju" takovou naši bandu (Brňáci znají) která jezdí po srazech a podobně takže pokud něco bude tak 5x BMW z Vyškova jedem !!!
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
Souhlas, pokud by se ten Vyškov rozumně domluvil a bylo by možné i to ubytování, a dobrá učást, vážně bych nad tím uvažoval. Mimochodem ty Kunovice taky nevypadají špatně a rozumně umístěné pro většinuTomas8409 píše:vyškov je v poho...ale že by to byla ta pravá jižní morava jak to tu začlono hlavně že to není praha

Právě proto, že by to bylo docela přijatelné pro všechny. Myslím Kunovice... Dnes jsem mluvil s jedním člověkem a uvidíme jestli to půjde. Placu je tam vís než dost. Zatím se na tom pracujeExclusive píše:Souhlas, pokud by se ten Vyškov rozumně domluvil a bylo by možné i to ubytování, a dobrá učást, vážně bych nad tím uvažoval. Mimochodem ty Kunovice taky nevypadají špatně a rozumně umístěné pro většinuTomas8409 píše:vyškov je v poho...ale že by to byla ta pravá jižní morava jak to tu začlono hlavně že to není praha

BMW 318 IS that IS fun
bazz píše:Právě proto, že by to bylo docela přijatelné pro všechny. Myslím Kunovice... Dnes jsem mluvil s jedním člověkem a uvidíme jestli to půjde. Placu je tam vís než dost. Zatím se na tom pracujeExclusive píše:Souhlas, pokud by se ten Vyškov rozumně domluvil a bylo by možné i to ubytování, a dobrá učást, vážně bych nad tím uvažoval. Mimochodem ty Kunovice taky nevypadají špatně a rozumně umístěné pro většinuTomas8409 píše:vyškov je v poho...ale že by to byla ta pravá jižní morava jak to tu začlono hlavně že to není praha
Uvidíme jaké by uměli uvolnit termíny. Jelikož je to poůživané letiště fabrikou i aeroclubem tak se snad něco rozumného najde. Navíc je tam koulsek hospoda aeroclubu a kemp aerouclubu. Musím zjístit více informací
Letiště, kemp, hospoda - to zní víc než dobře...

A sakra tady to má někdo promyšlený do detailu no snad to vyjde.Gangsta píše:bazz píše:Právě proto, že by to bylo docela přijatelné pro všechny. Myslím Kunovice... Dnes jsem mluvil s jedním člověkem a uvidíme jestli to půjde. Placu je tam vís než dost. Zatím se na tom pracujeExclusive píše: Souhlas, pokud by se ten Vyškov rozumně domluvil a bylo by možné i to ubytování, a dobrá učást, vážně bych nad tím uvažoval. Mimochodem ty Kunovice taky nevypadají špatně a rozumně umístěné pro většinuUvidíme jaké by uměli uvolnit termíny. Jelikož je to poůživané letiště fabrikou i aeroclubem tak se snad něco rozumného najde. Navíc je tam koulsek hospoda aeroclubu a kemp aerouclubu. Musím zjístit více informací
Letiště, kemp, hospoda - to zní víc než dobře...
VYŠKOV
Kluci, vy tak omejláte to moje rodný město po kterým se proháním v mé e30 320i až mi tečou slzy ... Žiju ve Vyškově už skoro 23 let. Co se týče místní policie tak o tom bych otevřel samostatný téma. Náš BMW Gang už má u většiny respekt (a to fakt nekecám, u policajtů!!!) ale najdou se blbci kteří nám nedají pokoj. Jinak na letištní ploše pořádáme srazy každou neděli ve 14:00. viz www.racing.tym.cz A co se týče "BIG MORAVIAN MEETING" tak domluvit lze ledaco. Spanilka by nemusel bejt problém, stačilo by dohodnout termín a posat žádost na odbor dopravy a měli by jsme to možná i s průjezdem přes naše nádherný náměsí. A ubytování? Penzionů a hotelů je ve městě dost (kdispozici by byly i dva bordely) i když si myslím že na srazu by se mělo spát ve stanu
Takže náměty a dotazy co se týče "mýho města"
směřujte na mě.

774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
Re: VYŠKOV
sorry za překlepy ... píšu to ve spěchuSid6.7 píše:Kluci, vy tak omejláte to moje rodný město po kterým se proháním v mé e30 320i až mi tečou slzy ... Žiju ve Vyškově už skoro 23 let. Co se týče místní policie tak o tom bych otevřel samostatný téma. Náš BMW Gang už má u většiny respekt (a to fakt nekecám, u policajtů!!!) ale najdou se blbci kteří nám nedají pokoj. Jinak na letištní ploše pořádáme srazy každou neděli ve 14:00. viz www.racing.tym.cz A co se týče "BIG MORAVIAN MEETING" tak domluvit lze ledaco. Spanilka by nemusel bejt problém, stačilo by dohodnout termín a posat žádost na odbor dopravy a měli by jsme to možná i s průjezdem přes naše nádherný náměsí. A ubytování? Penzionů a hotelů je ve městě dost (kdispozici by byly i dva bordely) i když si myslím že na srazu by se mělo spát ve stanuTakže náměty a dotazy co se týče "mýho města"
směřujte na mě.
U mě v garáži funguje nějakej Honza co v těch Kunovicích ,myslím ve fabrice na letadla pracuje na dost vysokým místě právě na tom výzkumu,ale co vím tak ho poslali na stáž do Škodovky sekce Motorsport,takže nevím kde je mu konec,ale udělám vše pro to abych ho vypátral a kontaktoval.Kdyby se rozhodly ty Kunovice tak by nám mohl pomoci.Sám je totiž velkej fanda do aut.Dám vědět jak budu něco vědět,už asi rok jsem ho neviděl. 

- Dušan M10B18
re vsem
Tak to vypada, ze je to na nejlepsi ceste. V pondeli mam sraz s nejakym hlavounem a pak se uvidi, ale dle meho nazoru by to melobyt v pohode. Delali tam srazy tuningari. Asi pujde jen o termin. Popripade co to bude stat... ale udajne to nejsou zadne zavratne sumy. Pokud to pujde tak to sem v pondeli hodim
bazz

BMW 318 IS that IS fun
Takže dnes jsem mluvil s clovekem z vedeni letiště v Kunovicich a budeme mit tento tyden schuzku asi ve ctvrtek nebo patek. Jen pro info by me zajimaly pocty kolik by se nas mohlo asi sejit nemam realnej odhad. Pocitam tak 100 az 150 kusu myslite ze vic? dej te mi vedet.
Bude to asi trochu slozitejsi, jelikoz jsou tam novy majitele a po nejakem tunig sraze jim tam zustal prej bordel a ted o tom nechteji slyset. No nic mene ten reditel provozu coz je shodou okolnosti clovek se kterym mam schuzku je temdle akcim velmi naklonen a je dobrym pritelem starosty a toho zase znam ja. Asi sesmolime dopis majitelum a on ho pak bude podporovat co to pujde... Tak drzte palce. Jinak uvitam jakekoli napady a dobre poznatky.
Bude to asi trochu slozitejsi, jelikoz jsou tam novy majitele a po nejakem tunig sraze jim tam zustal prej bordel a ted o tom nechteji slyset. No nic mene ten reditel provozu coz je shodou okolnosti clovek se kterym mam schuzku je temdle akcim velmi naklonen a je dobrym pritelem starosty a toho zase znam ja. Asi sesmolime dopis majitelum a on ho pak bude podporovat co to pujde... Tak drzte palce. Jinak uvitam jakekoli napady a dobre poznatky.
BMW 318 IS that IS fun