Čím ošetřovat kožený volant?
Čím ošetřovat kožený volant?
Mám volant z M technika I - ten kožený. Kůže už je dost omakaná takže na ní není ten lesklý černý lak, ale je to takové matné a hlavně hrozně klouže pod rukama. Čím to ošetřovat?
Zkoušel jsem sprej na palubky, píšou na tom že to je i na kožené díly, ale klouže to po tom ještě víc.
Vodou to vůbec nejde, to se ta kůže začne drolit.
Zkoušel jsem indulonu, ta byla asi nejlepší, ale úplně ono to není.
Přemýšlel jsem zkusit to natřít takovým tím bezbarvým leštičem na kožené boty, ale přeci musí být něco vyzkoušené...
Zkoušel jsem sprej na palubky, píšou na tom že to je i na kožené díly, ale klouže to po tom ještě víc.
Přemýšlel jsem zkusit to natřít takovým tím bezbarvým leštičem na kožené boty, ale přeci musí být něco vyzkoušené...
Tady je odkaz: viewtopic.php?t=31804&postdays=0&postorder=asc&start=15
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Re: Čím ošetřovat kožený volant?
Rottene co třebas indulona?? Máš to dvě v jednom - namastí volant a i ruce:)) A je za kačkuRotten píše:Mám volant z M technika I - ten kožený. Kůže už je dost omakaná takže na ní není ten lesklý černý lak, ale je to takové matné a hlavně hrozně klouže pod rukama. Čím to ošetřovat?