Zloději!!!!!!!
Zloději!!!!!!!
Tak mi přišli peníze od Kooperativy za škodu, kterou mi způsobil jejich úžasnej klient a já myslel že mě raní mrtvice - za zničený BMW 325i coupe r.v. 1988 mi poslali 23 500,-
:kecy: :crazy:
:all coholic:
member of zewl crew
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasně, jen co nechám vyrobit nějaký transparenty.Ace píše:Dane, tipnu si, že Fáčko bude dražšíDAN píše:Zajimalo by mě jakou "tržní" cenu má ze stejnýho roku Favorit v plný výbavě? tj. 135LS
Jestliže vyšší, tak tady f týdle zemi není něco f pořádku![]()
Asi výjdu do ulicBerem vidle a jdem na ně
Nějaký inteligentní nápisy, např.: Děte do pr..le , Sme nasra.ý, Chceme BMW stát, Dejte nám ňáký prachy na hulení a na benál, ČR by měla zaplatit řidičům odškodný za ničení aut na českých "vozofkách", Příspěvek od státu na nákup BMW.....
BMW The Ultimate Driving Machine
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jo
jasně pudem cinkat tedka kličema myDAN píše:Jo jasně, jen co nechám vyrobit nějaký transparenty.Ace píše:Dane, tipnu si, že Fáčko bude dražšíDAN píše:Zajimalo by mě jakou "tržní" cenu má ze stejnýho roku Favorit v plný výbavě? tj. 135LS
Nějaký inteligentní nápisy, např.: Děte do pr..le , Sme nasra.ý, Chceme BMW stát, Dejte nám ňáký prachy na hulení a na benál, ČR by měla zaplatit řidičům odškodný za ničení aut na českých "vozofkách", Příspěvek od státu na nákup BMW.....:all coholic:
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jo
jasně pudem cinkat tedka kličema myDAN píše:Jo jasně, jen co nechám vyrobit nějaký transparenty.Ace píše:Dane, tipnu si, že Fáčko bude dražšíDAN píše:Zajimalo by mě jakou "tržní" cenu má ze stejnýho roku Favorit v plný výbavě? tj. 135LS
Nějaký inteligentní nápisy, např.: Děte do pr..le , Sme nasra.ý, Chceme BMW stát, Dejte nám ňáký prachy na hulení a na benál, ČR by měla zaplatit řidičům odškodný za ničení aut na českých "vozofkách", Příspěvek od státu na nákup BMW.....:all coholic:
Tel : 773 622 822
- Petr 215
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zloději!!!!!!!
Tak to mě dala v září Kooperativa za zničený 325i kupé r.v. 1986 celých 39000,-. Tak to si můžu gratulovatMao píše:Tak mi přišli peníze od Kooperativy za škodu, kterou mi způsobil jejich úžasnej klient a já myslel že mě raní mrtvice - za zničený BMW 325i coupe r.v. 1988 mi poslali 23 500,-![]()
Mě to ten jouda bohužel zbořil tak blbě, že to sice nejde spravit ale jinak je na tom autě spousta věcí zdravejch - což při jejich systému znamená velkou voblož na penězíchPetr 215 píše:Tak to mě dala v září Kooperativa za zničený 325i kupé r.v. 1986 celých 39000,-. Tak to si můžu gratulovatMao píše:Tak mi přišli peníze od Kooperativy za škodu, kterou mi způsobil jejich úžasnej klient a já myslel že mě raní mrtvice - za zničený BMW 325i coupe r.v. 1988 mi poslali 23 500,-![]()
member of zewl crew
Hlavně prachy za ty vykurvený tlumiče a kulákyDAN píše:Jo jasně, jen co nechám vyrobit nějaký transparenty.Ace píše:Dane, tipnu si, že Fáčko bude dražšíDAN píše:Zajimalo by mě jakou "tržní" cenu má ze stejnýho roku Favorit v plný výbavě? tj. 135LS
Jojo
Jojo pojišťovny jsou kurvy... ale dá se nad nimi vyhrát!!! Kámoš měl Renaulta 19 tak za 90t (za tolik ho koupil) a nějakej vůl ho zbořil (navíc byl jak doga - tedy ten vůl, ne kámoš
) a pojišťovna mu nabídla 30tis. Tak se rozčílil, zavolal taťku právníka a už to jelo... dostal 85tis a ještě omluvný dopis, že došlo k "omylu" 
- Petr 215
- Kontaktovat uživatele:
No já to měl jako totálku, levý práh a sloupek mi zarazil "trochu" do auta. Spravovat se mi to nechtělo, tak jsem kastli vyhodil. I když po odstrojení jsem zjistil, že je naprosto zdravá a asi by to šlo v poho spravit.Mao píše:Mě to ten jouda bohužel zbořil tak blbě, že to sice nejde spravit ale jinak je na tom autě spousta věcí zdravejch - což při jejich systému znamená velkou voblož na penězíchPetr 215 píše:Tak to mě dala v září Kooperativa za zničený 325i kupé r.v. 1986 celých 39000,-. Tak to si můžu gratulovatMao píše:Tak mi přišli peníze od Kooperativy za škodu, kterou mi způsobil jejich úžasnej klient a já myslel že mě raní mrtvice - za zničený BMW 325i coupe r.v. 1988 mi poslali 23 500,-![]()
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jojo
Já si taky myslím, že odvolat se dá proti jakýmukoli rozhodnutí jakýkoli instituce. A odvolání nestojí nic. Chce to jen zeptat se dobrýho právníka. A ten teda bejvá trošku dražší, ale když je opravdu dobrej, tak se to většinou vyplatí.Scimitar píše:Jojo pojišťovny jsou kurvy... ale dá se nad nimi vyhrát!!! Kámoš měl Renaulta 19 tak za 90t (za tolik ho koupil) a nějakej vůl ho zbořil (navíc byl jak doga - tedy ten vůl, ne kámoš) a pojišťovna mu nabídla 30tis. Tak se rozčílil, zavolal taťku právníka a už to jelo... dostal 85tis a ještě omluvný dopis, že došlo k "omylu"
BMW The Ultimate Driving Machine
Tak me dneska zborili. Nakej nemec zmatenej se rozhod, ze se otoci na svetlech a jeste k tomu z pravyho pruhu (ja jel stejnym smerem v levym) . Tak to dostal. Nastesti mel auto z pujcovny, takze nebudou tahanice se zahranicim. Ja sem stihnul celkem hodne uhnout, takze skody zacinaj az na prednim blatniku a pak par skrabancu.
Tak sem zvedavej kolik dostanu. Dam vedet.
Tak sem zvedavej kolik dostanu. Dam vedet.
Re: Jojo
Sezen kontakt na toho pravnikaScimitar píše:Jojo pojišťovny jsou kurvy... ale dá se nad nimi vyhrát!!! Kámoš měl Renaulta 19 tak za 90t (za tolik ho koupil) a nějakej vůl ho zbořil (navíc byl jak doga - tedy ten vůl, ne kámoš) a pojišťovna mu nabídla 30tis. Tak se rozčílil, zavolal taťku právníka a už to jelo... dostal 85tis a ještě omluvný dopis, že došlo k "omylu"