medenu tyc resp. maly valec aspon 18mm priemer a 18mm dlzka
medenu tyc resp. maly valec aspon 18mm priemer a 18mm dlzka
Potrebujem z toho vysustruzit taku hovadinu, ak by sa doma niekomu nachadzal takyto odpad z medenej tyce alebo hranola bol by som vdacny. pripadne kde by sa dal zohnat takyto kusok. Kde sa to pouziva. Dakujem Palo
medena tyc
Dakujem, kamarat sa mi ma ozvat v pondelok, alebo utorok ci to zohnal. Ak nie tak to bude aktualne. Predom dakujem. Povodny plusovy kabel na bateriu 320is je hruby jak hovado a vazi vyse 3kg. Tak tam davam tensi, ohybnejsi a potrebujem z medi vysustruzit taky medzikus aby sadol na povodne oko v karoserii. Idealne to je z medi a kamos to uz zaleje striebrom. potrebujem mat istotu aby tam nebol nejaky prechodovy odpor a aby sa to nehrialo. Dik
medzikus
Potrebujem sa poradit: ked mam medeny kabel priemeru cca 8mm a potrebujem ho zasunut do oka s priemerom 16-18mm z akeho materialu mozem vyrobit medzikus pripadne ako to spojit, aby nevznikal prechodovy odpor, aby to drzalo a nehrialo sa, proste aby to vsetko bolo OK. V zbernych surovynach mali kvantum medi, ale bohuzial vsetko iba kusky, vodice, trubky.... Je k dispozicii titan, bronz a ine kovi, len potrebujem poradit "technologicky postup". Predom dakujem Palo