zkušenosti
zkušenosti
jake mate zkusenosti se znackama podvozku kayba,bilstein,kw,tokico, nebo jine? premyslim ze budu kupovat novy, kolem 15-16tisic i s pruzinami .Diky

Re: zkušenosti
Ja mam na E34 na KW nestelovaci 40/40 a sem nadmiru spokoje. Ale nemel sem moznost porovnani s jinou firmou krome origo, takze sem ti asi moc nepomohlBobik píše:jake mate zkusenosti se znackama podvozku kayba,bilstein,kw,tokico, nebo jine? premyslim ze budu kupovat novy, kolem 15-16tisic i s pruzinami .Diky

Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look+ BMW E39 530i touring
Re: zkušenosti
Kayabi má kamoš na E34 3,5 a je s tím docela spokojený, nikdy jsem neslyšel, že by se mu byť jen v jediné situaci nějak neseděli a že umí občas šlapat na plynBobik píše:jake mate zkusenosti se znackama podvozku kayba,bilstein,kw,tokico, nebo jine? premyslim ze budu kupovat novy, kolem 15-16tisic i s pruzinami .Diky
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
mám KYB na e36 snížení -25/-25 a jsem max spokojený po všem možném co jsem měl možnost zkusit tak mi připadají jako super kompromis mezi pohodlím,účiností a cenou.... doporučuji jen plynové, ostatní jsem nezkoušel, pokud bych měl peněz nazbyt tak koupím Bilstein naopak s KONI mám špatné zkušenosti (respektive se štelovacími typy, kde rády praskají ventilky při tuhém seřízení)

spis bych chtel neco tvrdsiho,v zime s autem nejezdim,a jinak s nim jezdim jen obcas,neni to daily car ale spis takova lestenka,takze tvrdsi podvozek mi vubec vadit nebude
edit : a co se tyce brzd jaky koutouce doporucit? jestli brat od jedneho vyrobce obe veci nebo treba brembo kotouce a ate desky.
edit : a co se tyce brzd jaky koutouce doporucit? jestli brat od jedneho vyrobce obe veci nebo treba brembo kotouce a ate desky.

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
plyno kapalinove sou pri snizeni -35 uz dost znat opotrebeni, nejsou uplne mrtve ale 16tis km na takove opotrebeni se mi zda ponekud malo kmBobik píše:z jakyho duvodu? trosku se rozepis co a jak, tak mi neco doporucte,mezi jakyma znackama vybirat abych byl spokojeny,neco to vydrzelo a neprohloupil tou koupiMax-Max píše:Kayaba mi na snizeny auto uz nesmi
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
pokud ATE Power disk tak i s deskami ATE... jinak doporučuji Brembo kotouče / Textar desky asi nejlepší co ze serií jde mám je a jsou super obyčejné ATE/ATE byly v pohodě ... levný varianty se mi moc neosvědčili bud pískají a přepalují kotouč nebo nebrzdí a práší na kolaBobik píše:spis bych chtel neco tvrdsiho,v zime s autem nejezdim,a jinak s nim jezdim jen obcas,neni to daily car ale spis takova lestenka,takze tvrdsi podvozek mi vubec vadit nebude

a nevis na kolik vyjdou ty lepsi varianty? do 8 -9 tisic se vlezu ne?Huska píše:pokud ATE Power disk tak i s deskami ATE... jinak doporučuji Brembo kotouče / Textar desky asi nejlepší co ze serií jde mám je a jsou super obyčejné ATE/ATE byly v pohodě ... levný varianty se mi moc neosvědčili bud pískají a přepalují kotouč nebo nebrzdí a práší nkolaBobik píše:spis bych chtel neco tvrdsiho,v zime s autem nejezdim,a jinak s nim jezdim jen obcas,neni to daily car ale spis takova lestenka,takze tvrdsi podvozek mi vubec vadit nebude

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
a nevis na kolik vyjdou ty lepsi varianty? do 8 -9 tisic se vlezu ne?[/quote]Bobik píše:[[/color]
nevím na jaký auto to chceš ale zkus hledat po netu třeba MJ auto

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Brzdy - origo BMW.
Tlumiče SACHS Advantage.
Nedávno jsem si kupil přední Kajbáby a nasralo mě, že ty čuráci k tomu nedávaj ty matice na Phersny - debilové. SACHS dáva matky dycky. Podle mě je to skoro stejná sračka, má to vydržet třeba 60 tkm a vydrží to dycky tak slabou polovinu. Kdo chce kvalitu, musí Bilstein.
Jednou byla akce na KONI do e30 za 19k. Měla to auto Prima - mj. taky pěkný debilové.
sry - musel jsem si odplivnout. 
Tlumiče SACHS Advantage.
Nedávno jsem si kupil přední Kajbáby a nasralo mě, že ty čuráci k tomu nedávaj ty matice na Phersny - debilové. SACHS dáva matky dycky. Podle mě je to skoro stejná sračka, má to vydržet třeba 60 tkm a vydrží to dycky tak slabou polovinu. Kdo chce kvalitu, musí Bilstein.
Jednou byla akce na KONI do e30 za 19k. Měla to auto Prima - mj. taky pěkný debilové.

BMW The Ultimate Driving Machine
- Spooky-0987