Třeba CČM
Cesta je izy, treba len finalne dohodnut kedy to bude... ak sa rozhodne, trebars ti tu nakreslim presnu cestu km po kmFx píše:Pokud pojede DC, tj. budu se mít koho držet (opakuji, neznám cestu), tak třeba toho bahňákaSlimShady píše:A co tak v nedelu o 19:00Cez tyzden nestihame...
![]()
(= je mi to jedno
)

Faszom a seggedbe verem te buzi 

v neděli mi to taky vyhovuje, bo nikam nejedeme, ale mám problém v tom, že mám PC jen v práci a pokud se tedy rozhodnete definitívně, že se sejdeme v neděli , tak si to budu moct přečíst jen dneska do odpoledne, později jsem mimo mísu, takže pokud rozhodnutí nepadne dneska, ale třeba až v neděli, rád bych někoho požádal, aby mi poslal SMS, že se akce koná a kdy (myslím teď třeba na Slima nebo Fx, kteří mají mé číslo)). Pro Fx-e bych tam vzal požadovaný ND.
Jo to neni problem s tou SMS...kdo. píše:v neděli mi to taky vyhovuje, bo nikam nejedeme, ale mám problém v tom, že mám PC jen v práci a pokud se tedy rozhodnete definitívně, že se sejdeme v neděli , tak si to budu moct přečíst jen dneska do odpoledne, později jsem mimo mísu, takže pokud rozhodnutí nepadne dneska, ale třeba až v neděli, rád bych někoho požádal, aby mi poslal SMS, že se akce koná a kdy (myslím teď třeba na Slima nebo Fx, kteří mají mé číslo)). Pro Fx-e bych tam vzal požadovaný ND.
keby sa islo, a siel by Gerox, tak by pre mna prisiel na Kamyk, to je kus od Lhotky, nebol by problem si dat spycha trebars u Thomayerky, alebo na niektorej pumpe na Juznej spojke...Fx píše:BTW nepojede nekdo pres Pankrac nebo nekde blizko kolem?
Faszom a seggedbe verem te buzi 

- thomas_a_anderson
ND vem, snad stihnu vybrat z bankomatu... A cislo na tebe mam, jen nevim, jestli budu v nedeli doma dost brzo na to, abych se to taky dozvedel. Pokud tedy padne rozhodnuti po sobotnim poledni, prosim o upozorneni DCho a ja to poslu tobekdo. píše:myslím teď třeba na Slima nebo Fx, kteří mají mé číslo. Pro Fx-e bych tam vzal požadovaný ND.