Tak už to chytlo, vyměnil sem postupně :
kabely
nějaké relé v pojistkové skříni
cívku
váhu vzduchu
a naposled řídící jednotku, pak to chytlo ale pouze s plynem tak furt nevím co mu chybí, poradíte někdo ???
Díky moc za všechny předchozí zprávy... K.
E30 už chytlo ale startuje pouze s plynem
E30 už chytlo ale startuje pouze s plynem
www.bmwcentrum.cz
ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!
BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.
K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10
tel. : +420 607 179 419
Praha 10
Rozběhlo se to po výměně řídící jednotky v kastlíku spolujezdce, je určitě správná - vyndáno ze stejného typu auta ... blbý je hlavně to že chytá jen s plynem...
www.bmwcentrum.cz
Praha 10
Praha 10
Jo a jak poznám správnou funkci spínače na klapce a kde je ??? Dík
www.bmwcentrum.cz
Praha 10
Praha 10
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Fce ekonoměru by Ti mohla pomoct.Korek píše:Jo a jak poznám správnou funkci spínače na klapce a kde je ??? Dík
Když se rozjedeš a pojedeš rychleji než 40 a pustíš plyn s kvaltem, přičemž otáčky budou okolo 2000 ot/min, měl by Ti spadnout na nulu, jestli Ti spadne na 2-4 litry, tak funguje blbě. To je jediná možnost, jak mě napadá /resp. jak se to projevivovalo u mě/, diagnostika by to mohla odhalit a určitě je víc věcí, jak se to dá zjistit, nebo co to děá, ale já vím pouze o téhle.
Najdeš ho u sání, jak končí gumová hadice a začíná železo, tak zespoda sání- vede tam kabel.
řekl bych že to bude čidlo studeného startu. Nový od Helly stojí 400,-
To znamená že při studeném motoru ti nepřidává plyn ( neotevírá škrtící klapku ), po sešlápnutí plyn. pedálu otevřeš škrtící klapku a tím přidáš i plyn. Pokud je čidlo špatný,nemusí motor fungovat ani za tepla. Po výměně čidla je třeba restartovat ŘJ ( odpojením baterky ) a pak to bude fungovat. Měl jsem podobný problém u m20.
To znamená že při studeném motoru ti nepřidává plyn ( neotevírá škrtící klapku ), po sešlápnutí plyn. pedálu otevřeš škrtící klapku a tím přidáš i plyn. Pokud je čidlo špatný,nemusí motor fungovat ani za tepla. Po výměně čidla je třeba restartovat ŘJ ( odpojením baterky ) a pak to bude fungovat. Měl jsem podobný problém u m20.