Kolik nás je na Jižní Moravě
re
No jasně jsem rád, že je zde takový ohlas určitě něco spácháme. Dík všem za reakce jen piště dál. Já jsem Uh, ale dělám ve Zlíně a občas jezdím i do Břeslavy za kamošem. taže i tam se uvidíme.
jinak auto je jestě v rozdělaným stavu, ale klidně přijedeu něčím jiným mam dostatek dopravovadel. Takže jsem schopen to nějak spáchat...

Naposledy upravil(a) bazz dne 26. 01. 2007 08:59, celkem upraveno 1 x.
BMW 318 IS that IS fun
To je supr, jsem netušil kolik nás mězi těma moravskýma vinohradama je schovaných
Dalo by se to spojit v jeden větší sraz, Břeclavský club je občas pořádá, nic velkého, spíše jen takové menší rodinné a zajede se třeba na letiště a podobně. Stačí to dát nějak dohromady a jak bude příhodné počasí můžeme se sejít 

- Dušan M10B18
No, dobrý plac je letiště u Luhačovic... příjezdová cesta od Biskupic je tankodrom, jak to vypadá od Luhačovic nevím, ještě jsem tama nejel, ale letišťátko je to pěkné a vejde se tam hodně aut a dokonce je tam gumplac, ne moc velký, ale je
Co vy na to UH? Znáte to tam asi líp...
Pro Břeclav, Brno atd. je to zas celkem dálka...

No abych pravdu řekl, v Luhačkách jsem na letišti ještě nebyl, toto je pro mně nová informace...Dušan M10B18 píše:No, dobrý plac je letiště u Luhačovic... příjezdová cesta od Biskupic je tankodrom, jak to vypadá od Luhačovic nevím, ještě jsem tama nejel, ale letišťátko je to pěkné a vejde se tam hodně aut a dokonce je tam gumplac, ne moc velký, ale je![]()

No smoke, no fun...

- Dušan M10B18
Tak o Bánově zase nevím jáMíšánek píše:No abych pravdu řekl, v Luhačkách jsem na letišti ještě nebyl, toto je pro mně nová informace...Dušan M10B18 píše:No, dobrý plac je letiště u Luhačovic... příjezdová cesta od Biskupic je tankodrom, jak to vypadá od Luhačovic nevím, ještě jsem tama nejel, ale letišťátko je to pěkné a vejde se tam hodně aut a dokonce je tam gumplac, ne moc velký, ale je![]()
Pro Břeclav, Brno atd. je to zas celkem dálka...Já tady vím akorát o "letišti" v Bánově, ale to je fakt také malé nic - délka max. 300 metrů a nějaký plac tam je. Jinak příjezdovka v klidu, vyasfaltovaná silnic

No v tom Bánově je taky rovinka, sice po pravé straně hnojiště, ale to je daleko..Dušan M10B18 píše:Tak o Bánově zase nevím jáMíšánek píše:No abych pravdu řekl, v Luhačkách jsem na letišti ještě nebyl, toto je pro mně nová informace...Dušan M10B18 píše:No, dobrý plac je letiště u Luhačovic... příjezdová cesta od Biskupic je tankodrom, jak to vypadá od Luhačovic nevím, ještě jsem tama nejel, ale letišťátko je to pěkné a vejde se tam hodně aut a dokonce je tam gumplac, ne moc velký, ale je![]()
Pro Břeclav, Brno atd. je to zas celkem dálka...Já tady vím akorát o "letišti" v Bánově, ale to je fakt také malé nic - délka max. 300 metrů a nějaký plac tam je. Jinak příjezdovka v klidu, vyasfaltovaná silnic
, v těch Luhačkách to má tak 450 metrů.... , ale místo pro otáčení letadel je ideální na gumovačku
... jinak pozávodit se dá tak na 200 metrů... na víc to tam nemá.... ale kdo by to přece jenom nemohl ubrzdit tak je tam celkem rovné pole
![]()
Jak jsem slyšel tak už ho někteří zkoušeli
![]()
![]()

No smoke, no fun...

Naposledy upravil(a) k100 dne 29. 09. 2007 12:03, celkem upraveno 1 x.
BMW E53 X5 3,0D 160 kW, BMW E30 318i tour, BMW K100LT (moto)
re
Sleduju, že se začínáme pěkně rozrustat.
Co se letiště v Banově týká není to nic extra jezdívali jsme tam v zimě. Nevím jak to vypadá v letě... Ale myslím, že na začátek by to nemuselo být špatný...

Co se letiště v Banově týká není to nic extra jezdívali jsme tam v zimě. Nevím jak to vypadá v letě... Ale myslím, že na začátek by to nemuselo být špatný...
BMW 318 IS that IS fun
Re: re
Jak říkám, je to malé... Ale na prasení stačí..bazz píše:Sleduju, že se začínáme pěkně rozrustat.
![]()

No smoke, no fun...

strachotín je v poho. malá ukázka http://www.youtube.com/watch?v=jWCiEDy6qtM
Re: re
..letiště v Bánově mohu v těchto dnech vřele doporučit!!bazz píše: Co se letiště v Banově týká není to nic extra jezdívali jsme tam v zimě. Nevím jak to vypadá v letě... Ale myslím, že na začátek by to nemuselo být špatný...