Lukáš Brandejs: Ty si taky udělal nějaký fotky a video žejo?
Mimoňský letiště - sobota 20.1.// FOTKY
Ta supra je Johnyho z drift-forum.cz, jinak fotek z bokojezdu asi moc nebude ale dam sem co nejdriv video! Divočinu s autama si spíš každej užíval bez pohledu přes foťák nebo kameru
A kluk s modrou M3 je VLADAS tady s fóra. Jo decentní a hlavně takovej první srázek co sem se snažil udělat
a měl jsem radost z lidí co přijeli,byli fajn.

- Lukáš Brandejs
- Lukáš Brandejs
video bude o víkendu(mam starou vhs kameru-překopu to u kámoše). jinak sem se na to díval a je to spíš jenom takový informační videjko. Ale nějaký malý prasení tam je. Jinak sem malinko natáčel i za jízdy, když jsme přijížděli(4 auta). Víc ale než auta je tam vidět podlaha mýho miláčka, když jsem řadil
Sestříháme a uvidíte...
- Lukáš Brandejs
- Lukáš Brandejs
- Lukáš Brandejs
Ahoj , sice eště neni podle přectav , ale jde to . Auto je šikovné , ale článek mezi sedačkou a volantem je optrnejTUŇÁK píše:Jsem taky rád že ses přijel podívat!! A že sem se mohl pokochat krásnou M3 takže doufám že příště přijedeš zas a ukážeš nám co to umíVLADAS píše:Čau kluci , musim poděkovat za pozvání a rád přijedu zas . Jen doufám že vychytám závady a trošku se pochlapim .![]()
BMW je láska na celý život
Jasný to věřím že to bude cenově někde jinde, ale tak doufám že příště na to pořádně šlápnešVLADAS píše:Ahoj , sice eště neni podle přectav , ale jde to . Auto je šikovné , ale článek mezi sedačkou a volantem je optrnejTUŇÁK píše:Jsem taky rád že ses přijel podívat!! A že sem se mohl pokochat krásnou M3 takže doufám že příště přijedeš zas a ukážeš nám co to umíVLADAS píše:Čau kluci , musim poděkovat za pozvání a rád přijedu zas . Jen doufám že vychytám závady a trošku se pochlapim .![]()
, náhradný díly jsou dost drahé

- Lukáš Brandejs
VLADAS píše:Ahoj , co je s výfukem , špatnej zvuk , je to orygo výfuk jen bez katů .Lukáš Brandejs píše:VLADAS píše:Čau kluci , musim poděkovat za pozvání a rád přijedu zas . Jen doufám že vychytám závady a trošku se pochlapim .
Udělej něco s tím výfukem, jinak to máš super
Výfuk má zvuk, jako když protahuješ kočku okapovou rourou, chtělo by to rezonátor na místo katu, pokud ho tam nemáš.
608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
Ty zadní sedačky , jsou jen dvou místné . Podle mně se sehnat daj .TUŇÁK píše:Jasný to věřím že to bude cenově někde jinde, ale tak doufám že příště na to pořádně šlápnešVLADAS píše:Ahoj , sice eště neni podle přectav , ale jde to . Auto je šikovné , ale článek mezi sedačkou a volantem je optrnejTUŇÁK píše:Jsem taky rád že ses přijel podívat!! A že sem se mohl pokochat krásnou M3 takže doufám že příště přijedeš zas a ukážeš nám co to umí![]()
, náhradný díly jsou dost drahé
a ten interier byl taky dokonalej...ty zadní sedačky bych chtěl taky
Nené razonátory tam nemam , ale přemýšlim onich . Asi je tam dám .Lukáš Brandejs píše:VLADAS píše:Ahoj , co je s výfukem , špatnej zvuk , je to orygo výfuk jen bez katů .Lukáš Brandejs píše:
Udělej něco s tím výfukem, jinak to máš super
Výfuk má zvuk, jako když protahuješ kočku okapovou rourou, chtělo by to rezonátor na místo katu, pokud ho tam nemáš.