maca píše:sory za ot, ale za ty prachy je vem na hlinik do sberny, to asi dostanes i vic
ok sbernu mam kousek jestli me daj 1500 nebo vic zlobit se nebudu me jich je lito ale ted uz mam vybrany 5 sadu a sami takovyhle disky cili bych si chtel poridit jedny pekny
a tohle uz zav.
ja je tam nemam srdce dat a to tu sbernu mam kousek chapu ze to nejsou zadany disky ale k*********** vemte si je nekdo ja uz nevim kam nektery veci dat a jako tezitko na stul vhodny nejsou
takze fakt mi dochazi trpelivost,lidi po sz i icq delaji jako by to byly disky za 50hadru takze jsem je i nafotil,nejsou ve sberu z duvodu toho, ze ziju- asi v omylu, ze existuji lide jako jsem ja,kteri obcas nemaji na vse tip top a tak by se jim neco takoveho mohlo hodit(pak si ale rikam, ze sem asi upadl a vazne se zranil, kdyz vidim tu castku a jak je branim)
jsou dost zas... od bahna,parkrat upnu a fakt end neni kam a nebavi me to tak budu mit aspon neco a hlavne misto na jiny
ten prvni je emerickej rozmer pro e30 takze dam 1ks emerickejch(moc hezkej stav) + 4ks evropskejch
Zdar chlape. Můžeš mi poslat svoje tel. číslo na mobil 775 995 629 ? Možná tenhle víkend nebo příští pro něco pojedu Tvým směrem a když by to dopadlo,tak bych se Ti dopředu ozval. Nebudu Ti teď nic slibovat,ale uvidí se,jestli ty kola vydrží... Díky Radek