bmw 325i
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
prosím foto bmw@fatal-design.net ,,, díky
- BMW E30 2.3i
bmw
ahoj posli mi prosím fotky mam velký zajem
- Syn Výčepu
325i
Ja chci taky foto - rostahorcicka@seznam.cz
nebo to sem nekdo dejte...
nebo to sem nekdo dejte...
prosím taky foto.
Zaja.cz@seznam.cz.
Zaja.cz@seznam.cz.
Za hory za doly, mé zlaté bavory kde se pasou?
Jeníčka pacholíčka zlé TDI-čka nesou.
Jeníčka pacholíčka zlé TDI-čka nesou.
taky bych chtel videt fotky.. macan.dacan@seznam.cz.
bmw 325i
prosím o foto na wutangkillabees@centrum.cz dík
Panacek asi trochu nevi co chce
jaxe tu objevil inzerat, taxem zavolal, domluvil se po sms, ze se prijedu podivat a hned si auto odvezu..
Nez sme si domluvili spolecnej volnej cas, par dni uteklo, ale pohoda..prijel sem, pokecali sme, chlapek v poho, ale ejhle, spz v depozitu
prolez sem to jako normalne kazdy auto, ktery kupuju, reklis me si, co a jak..ale pac to neslo odtahnout(sobota), domluvili sme se,ze to v utery vyzvedne z depo a rovnou to na me prehlasi..
po odjezdu(a par dalsich dni) padlo par sms, ze vse plati, jaxme se dohodli...a bohuzel, od te doby nereaguje na sms, volani..nic..takze si to proste rozmyslel, a auto neni k prodeji, coz by mi tak nevadilo, jako jeho hra na mrtvyho brouka

Nez sme si domluvili spolecnej volnej cas, par dni uteklo, ale pohoda..prijel sem, pokecali sme, chlapek v poho, ale ejhle, spz v depozitu

po odjezdu(a par dalsich dni) padlo par sms, ze vse plati, jaxme se dohodli...a bohuzel, od te doby nereaguje na sms, volani..nic..takze si to proste rozmyslel, a auto neni k prodeji, coz by mi tak nevadilo, jako jeho hra na mrtvyho brouka

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...