BMW 318 is M tech AC Schnitzer!!!!!!
BMW 318 is M tech AC Schnitzer!!!!!!
Prodám BMW 318 is kupé v M paketu upravený od AC Schnitzer.
-najeto 77 tis. rv.1996/9 první majitel
-barva tmavě fialová technoviolet
AC Schnitzer vše z německa s TUV a knížečkou ke každému dílu : polepy, přední lišty na M spiléru, zrcátky, zadní křídlo, výfuk, 16/8 kola AC
-interier kuže látka vše fialovím stehem prošité
-klima
-stabilizace, protiprokluz, ABS servo, samosfor, šibr okna v el.
-muzika Harman Cardon
-PDC
no prostě libovka cenu si představuji kolem 160tis k jednání ojedinělý stav jen vážně
777590109
-najeto 77 tis. rv.1996/9 první majitel
-barva tmavě fialová technoviolet
AC Schnitzer vše z německa s TUV a knížečkou ke každému dílu : polepy, přední lišty na M spiléru, zrcátky, zadní křídlo, výfuk, 16/8 kola AC
-interier kuže látka vše fialovím stehem prošité
-klima
-stabilizace, protiprokluz, ABS servo, samosfor, šibr okna v el.
-muzika Harman Cardon
-PDC
no prostě libovka cenu si představuji kolem 160tis k jednání ojedinělý stav jen vážně
777590109
http://home.tiscali.cz/mariom3/ tady jsou fotky
-
- Kontaktovat uživatele:
hezký auto to sice je, ale ta cena je dost přitažená. neříkám že to není moc pěknej kousek, ale proč ho prodáváš během půl roku kdy tady byl na prodej mi nejde do hromady. ten motor je ideální na ježdění, ale podle toho nevypadá. na motoru se vidět, že s autem se pouze jezdí a ne že sis ten motor rozmazloval. cenu vidím tak na 110-120 a to je víc než dost. sorry ptal ses tak i říkám svůj názor ikdyž jsme jen na inzerci.
pepam3
- veteiks
- Kontaktovat uživatele:
hoj
a co ta alpinweis e30tka co tam mas? ta je nadherna.. az na to kridlo :-O
http://forum.zraloci.net ... oficiální fórum E21 klubu a nejen těhle žraloků..
To pepam3: jediny co je tady pritazeny za vlasy je tvuj nazor...
Podle me je cena zcela Ok, odpovida tech. Stavu vybave atd... naprosty souhlas s M-technikem
Mario sorry za OT ale tyhle kecy o tom ze je cena premrstena a ze nekdo da pulku a odveze si to mi zacinaj lezt krkem... Nech si to promazat...
ikdyz ty kola by to sneslo hezci...
Podle me je cena zcela Ok, odpovida tech. Stavu vybave atd... naprosty souhlas s M-technikem
Mario sorry za OT ale tyhle kecy o tom ze je cena premrstena a ze nekdo da pulku a odveze si to mi zacinaj lezt krkem... Nech si to promazat...

ikdyz ty kola by to sneslo hezci...
Také musím reagovat. Auto je moc pěkné, to je bez debaty. Cena je ale natažená. Můl názor, max. 140.000,-Kč. Pořád je to jen 1,8 iso
P.S. - já nevím, proč zde někdo nemůže napsat svůj názor, aniž by byl brán v nemilost. Prostě říkám, jak to vidím. Každé auto má svého kupce. Někdo by dal za něj třeba 200.000,-Kč, já max. 140.000,-Kč.
P.S. 2 - já bych ho nekoupil, protože dle mého názoru BMW začíná od 2 l nahoru. A hlavně min 6 válců. Můj názor

P.S. - já nevím, proč zde někdo nemůže napsat svůj názor, aniž by byl brán v nemilost. Prostě říkám, jak to vidím. Každé auto má svého kupce. Někdo by dal za něj třeba 200.000,-Kč, já max. 140.000,-Kč.
P.S. 2 - já bych ho nekoupil, protože dle mého názoru BMW začíná od 2 l nahoru. A hlavně min 6 válců. Můj názor

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

-
- Kontaktovat uživatele:

pepam3