poradte prosim otocil jsem e30 na bok
poradte prosim otocil jsem e30 na bok
Poradte mi prosim chci zase zpet svou e30,pujcil jsem auto BMW318i r.v.86 sedan za 20 000,- kamaradovi ten zkousel udelat hodiny a pritom to otocil na bok,zlomil poloosy a pohnul s celymy napravami,jedine co mi zbylo jsou oci pro plac,ale nevim co ted s tim?Poradte co s tim mam udelat stoji mi to u servisu na dvou kolech jedna strana je v pohode,dvere,blatniky vsechno je ok,co si z toho mam vzit?motor,prevodovku atd.?vyplati se to?Papiry k tomu mam a shanim co nejlevnejsi stejne auto,nevite kde bych ho tak sehnal?nabidnete nekdo neco prosim,mam i video ale nevim jak ho sem dat.
to je dobrej kamarad
20000 sis nechal, chapu to spravně?
video dej na www.edisk.cz bez registrace nebo na www.youtube.com tam je nutna registrace

video dej na www.edisk.cz bez registrace nebo na www.youtube.com tam je nutna registrace

zaplati
musi mi to zaplatit ridicak nema vubec ale predtim se mu to povedlo v 50km rychlosti ted jel nejmin 70km/h a jeste na takovem placku,proste debil,budu to z neho vymahat ty prachy,hlava nehlava.mam to i na videu ale nevim jak to sem dat.drifter ne?
e30 318i m10 sedan
koupim toto auto nejlepe bez papiru prosim pomozte mi e30 318i m10 sedan.pripadne fotky nebo odkazy proste cokoliv na kazdou nabidku odpovim nebo nejake tipy kde a co nejlevneji sehnat toto vozidlo abych to mohl dat na sve papiry trebas dikec moc
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
http://www.videolan.org/ - odtud muzete sosnout prehravac 3gp.
K tematu - ten tvuj kamos je normalni dement. Doufam, ze si pri te rane alespon namlatil hubu. Premyslel jsi nad tim, ze si za to muzes taky trochu sam...? Nejenom tim, ze jsi mu to auto pujcil a vedel jsi co chce udelat, ale taky proto, ze NEMA PAPIRY A V DNESNI DOBE ZA VOZIDLO ZODPOVIDA MAJITEL VOZU. Zkus si predstavit co by z toho bylo za cirkus, kdyby tam dojeli policajti.
K tematu - ten tvuj kamos je normalni dement. Doufam, ze si pri te rane alespon namlatil hubu. Premyslel jsi nad tim, ze si za to muzes taky trochu sam...? Nejenom tim, ze jsi mu to auto pujcil a vedel jsi co chce udelat, ale taky proto, ze NEMA PAPIRY A V DNESNI DOBE ZA VOZIDLO ZODPOVIDA MAJITEL VOZU. Zkus si predstavit co by z toho bylo za cirkus, kdyby tam dojeli policajti.
Velice pravdepodobny je taky to, ze Te jeho rodice jeste zliskaji, ze jsi plnoletej a pujcis jejich chlapeckovi takovy auto. Co kdyby se nasemu chlapeckovi neco stalo???TUŇÁK píše:Presne tak Gangsta má pravduJinak kamarad nebo nekamarad jeste osobne bych ho vytahnul z auta a hezky si to s nim vyrikal a dotahnul ho k jeho rodicum pred dvere!
Nebo taky verze ta, ze Ti zabouchnou dvere pred oblicejem s tim, ze jsi mu to nemel pujcovat, kdyz jsi vedel, ze nema opravneni ridit motorove vozidlo.
Priste mu pujc radeji kolo.
Jestli je to opravdu kamarad, nebo alespon clovek kterej je takovej, ze plne zodpovida za svoje ciny, tak Ti to zalepi do posledni koruny.

Jeden z duvodu, proc bych nepujcil auto nikomu komu 100% neverim je ten, ze do auta mi taky jen tecou prachy, ale neni to jen o nich. Vsechno na auto neco stoji, ale kdo Ti vrati ty desitky, ne-li stovky hodin stravenych nad nim...TUŇÁK píše:jako znicit mi vec do ktery sypu vsechny penize tak by mi ruplo v kouli kdyby se neco takovyho udelalo s mojim autem! nejdriv to vyresit asi v poklidu a pak pritvrdit...kdyz nic
Kdyby to auto mel vazne tak mooooc rad, tak mu ho asi ani nepujci.