strop
strop
Umyl jsem čalounění stropu u E32 nějakým docela účinným čistícím prostředkem, strop mám pěkně čistý, ale ta látka se od toho molitanu, nalepenýho na skořepině odlepila a teď visí od šíbru až po zadní okno, vypadá to strašně. Zkoušel jsem pomocí injekční jehly vstříknout skrz látku nějaký supr lepidlo na vše možný, ale to se minulo účinkem. Přemýšlel jsem o něčem ve spreji a pomocí nějaké hadičky to tam ze zadu od zadního okna vstříknout. Sundavat strop se mi nechce, to už mám za sebou, to je pěkná pakárna, to musí sedačky ven atd. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost, jak to vyřešit bez velkýho rozebírání u E32, E34? Nějaký lepidlo na bázi spreje, či něco takovýho? Předem dík za rady.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
na stránkách Johana750 http://bmwe32.masscom.net/ najdeš jak to dělal on, ve zkratce, strop ven, látku doodlepit ,kartáčem z toho dostat zbytky toho lepidla nebo bordelu (proto to nejde přilepit) natřít lepidlem a přilepit látku zpět. Nebo možnost 2, strop ven látku dolu, vyčistit odvézt nebo poslat panu židlickému (bytové doplňky, flockování, najdeš na seznamu.cz) a nechat poflockovat, mám takhle udělaný A sloupky.
Pánové, moc děkuji za odpovědi, zkusím pro začátek ten Motip. Vím Fugo, že tvé řešení je lepší, ale jak jsem psal, nechce se mi to vytahovat ven z auta, je to velký vykrámování komplet interieru, všechny sedáky, který jdou zpátky pěkně blbě, myslím př. sedáky, sloupky atd., samotný strop vyndat ven, je jako vyndat ježka z klece. Dělat se mi to nechce v tý zimě před garáží, ale postup jak na to, od Johana750 si pečlivě přečtu a až bude teplo, tak se do toho asi dám.
Otázka je jestli si MOTIP poradí s tou rozdrolenou vrstvičkou molitanu a zbytky lepidla, to se teprv uvidí.
Otázka je jestli si MOTIP poradí s tou rozdrolenou vrstvičkou molitanu a zbytky lepidla, to se teprv uvidí.
BMW Freude am Fahren mit E38