Dík. Zdar.
sedačka spolujezdce za řidičovu
sedačka spolujezdce za řidičovu
Ahoj. Mám prosbu. Několik z Vás mi tu již radilo, že prohodit v E30 koupe spolujezdcovu "voňavou" sedačku za řidičovu prosezenou nejni problém. Že budou ovládací prvky sedačky na vopačný straně je zřejmě první problém, nevim co mě čeká dál. Ale výměna u mého krasavce je již víc než nutná. Může mi někdo, kdo to už má za sebou, poradit, co všechno je třeba udělat. Nejlepší řešení je to nejjednodušší
!
Dík. Zdar.
Dík. Zdar.
Mam recara a problem to je. Jenom je vyndat a prohodit nejde kvuli ovladani. Jediny co se mi podarilo relativne snadne prohodit jsou operky zad. Ten spodni dil na kterym se sedi je ke kostre sedacky velmi precizne prikurtovanej - urcite to pujde vymenit ale sranda to rozhodne nebude. Ja se do toho nepoustel.
Jenze to je vymlaceni klinu klinem - takze sedacka sice nebude prosezena, ale ovladani naprosto nepochopitelny. Nezkousel jsem to, ale hadam ze se navic bude dat velmi spatne dostavat k ovladacim packam na strane, kdyz je tam tunel.
Mam jednu otazku ohledne Racar: ty moje nemaji zadnou pruzinu na operku zad, takze kdyz si chci zmenit zaklon a zatahnu za packu tak ta pica operadlo spadne dozadu. Coz je velmi neprijemny pokud to clovek neceka. A nevim jestli to mam vybrakovany nebo to tak ma bejt (coz by bylo neomluvitelny). Jak to mate?
Mam jednu otazku ohledne Racar: ty moje nemaji zadnou pruzinu na operku zad, takze kdyz si chci zmenit zaklon a zatahnu za packu tak ta pica operadlo spadne dozadu. Coz je velmi neprijemny pokud to clovek neceka. A nevim jestli to mam vybrakovany nebo to tak ma bejt (coz by bylo neomluvitelny). Jak to mate?
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodušší varianta je opravdu to přehodit komplet. Je poměrně jdenoduché přehodit pojezdy, aby nebyla páka posunování sedadla hned za dveřma - je to záměnný i Recaro a obyč, takže pokud máš obyč sicny a seženeš Recaro spolujezdcovo, je to otázka deseti minut.
Ovládací páčky z boku - jak psal Macek, je to stavebnice, opět je dobré mít tu správnou sedačku ( řidičovu ) na ND a z té to přehazovat. Já když na to koukal, tak podle mě dvě jdou přehodit v poho, u třetí by se možná muselo Ťuknout svářečkou. Vzhledem k tomu, že ovládání je dosažitelné i když je vpravo a že to mám stejně naštelované nafurt a už s tím nehejbu jsem to z vrozené lenosti nepřehazoval
Ovládací páčky z boku - jak psal Macek, je to stavebnice, opět je dobré mít tu správnou sedačku ( řidičovu ) na ND a z té to přehazovat. Já když na to koukal, tak podle mě dvě jdou přehodit v poho, u třetí by se možná muselo Ťuknout svářečkou. Vzhledem k tomu, že ovládání je dosažitelné i když je vpravo a že to mám stejně naštelované nafurt a už s tím nehejbu jsem to z vrozené lenosti nepřehazoval