Nechci tady slyšet, že to je prasárna atd.
K: centrální stěrač e30
- Ilegaltuner
K: centrální stěrač e30
buďto celý mechanizmus levně třeba i výměnou za origo, nebo sem hoďte nějaký návod na výrobu.
Commodore B Gs/e Cupé-3,0 24v¨
Audi A8 D3 4.2i
Audi A8 D3 4.2i
- Ilegaltuner
Už jsem hledal dřív než jsem sem napsal.Jo nějaký chytrák to tam psal,že to stačí jen postavit a hotovoDan td píše:Když trochu budeš hledat, už se to tu řešilo víckrát. Stačí jen ztopořit spolujezdcův ... - nemusíš měnit mechanismus.
Audi A8 D3 4.2i
Audi A8 D3 4.2i
jj vtom ma ilegaltuner pravdu nevim jaky amater to tam napsalIlegaltuner píše:Už jsem hledal dřív než jsem sem napsal.Jo nějaký chytrák to tam psal,že to stačí jen postavit a hotovoDan td píše:Když trochu budeš hledat, už se to tu řešilo víckrát. Stačí jen ztopořit spolujezdcův ... - nemusíš měnit mechanismus.Tak jsme to skusili a ja to dobrá blbost protože stěrač stírá jen stranu řidiče
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ještě musíš samozřejmě poladit chod motoru stěračů, ale já to nikdy neřešil a tím pádem ani nezjišťoval ...MANIAC píše:jj vtom ma ilegaltuner pravdu nevim jaky amater to tam napsalIlegaltuner píše:Už jsem hledal dřív než jsem sem napsal.Jo nějaký chytrák to tam psal,že to stačí jen postavit a hotovoDan td píše:Když trochu budeš hledat, už se to tu řešilo víckrát. Stačí jen ztopořit spolujezdcův ... - nemusíš měnit mechanismus.Tak jsme to skusili a ja to dobrá blbost protože stěrač stírá jen stranu řidiče
Re: K: centrální stěrač e30
Teoreticky ale i prakticky, jestliže chceš zvěšit ten rozkmit stěrače, tak musíš prodloužit ramínko, který je namontovaný na hřídelce vedoucí z motorku stěrače... o kolik to navařit... to se dá spočíst nebo pokusně něco přidat a koukat, jestli to stačí:))) Nikdy sem to nedělal, jen o tom přemýšlel. Takže je to velice laická rada. Ale rozhodně to celkem jednoduše jde:) Horší podle mě bude spíš ten blbismus vytáhnout z auta.... je to jak rubíkova kastka... mě osobně se to bez demontáže topení nepovedlo... vlastně na jednom vraku ano... vystříhl jsem protipožární přepážku...Ilegaltuner píše:buďto celý mechanizmus levně třeba i výměnou za origo, nebo sem hoďte nějaký návod na výrobu.
- Ilegaltuner
- Ilegaltuner
Taky vím, že se to dělá těma táhlama,na mojem voplu mně to taky čeká tou skoušecí metodou,ale toho opla skoro nikdo v čr nemá takže mi s tím nikdo neporadí
chceme to udělat na brachancové e30 a tu má spousta lidí tak by někdo poradit moch.Nebo prodat at to jen vyměníme 
Audi A8 D3 4.2i
Audi A8 D3 4.2i
- Ilegaltuner
Dík moc škoda,že neumím německyDan 001 píše:http://www.e30forum.de/diyfaq/wischer/wischer.htm
Audi A8 D3 4.2i
Audi A8 D3 4.2i
- Ilegaltuner