PROSÍM POMOC!!! UKRADLI MI BMW!!!
PROSÍM POMOC!!! UKRADLI MI BMW!!!
Prosím pomoc,dnes v noci 26.12.06. mi před domem ukradli mé bílé bmw e30, 1.6.spz 5A9 4303 sorry že to píšu do téhle rubriky ale přijde mi že je nejnavštěvovanější a chci aby si to přečetlo co nejvíce lidí, prosím moderátory aby zde příspěvek alespoň chvíli ponechali,děkiju,
pokud by byl někdo tak hodný a dal jsem fotky byl bych mu vděčný,muj mail wassermanek@seznam.cz
kdyby auto někdo viděl prosím ozvěte se na 724 518 222,šance je asi malá ale zkusit sem to musel, díííky všem[/b]
pokud by byl někdo tak hodný a dal jsem fotky byl bych mu vděčný,muj mail wassermanek@seznam.cz
kdyby auto někdo viděl prosím ozvěte se na 724 518 222,šance je asi malá ale zkusit sem to musel, díííky všem[/b]
Dalsi...
Nechci rejpat, ale bylo by dobry napsat kde jsi to auto mel - treba ho nekdo odtud alespon od videni zna a muze k tomu neco rict. Dal by bylo dobry napsat nejaky "poznavaci znameni" - neco jako - ohnilej levej zadni lem, praskla lampa, cerveny potahy sedacek, nebo tak neco. Kazdopadne Ti preji at ho dostanes z5...

- olda barta
-
-
Zdravim všechny!! máte pravdu nic sem o tom nenapsal,ale tenhle píspěvek jsem psal půl hodiny po tom co jsem se to dozvěděl, za další hodinu mi benga volali že se to našlo, auto mi ukradli v Praze Radotíně ze dvora u hasičárny,což nechápu protože na garáži hned u auta je halogen na fotobuňku a na baráku poblíž další, to samozřejmě není žádné zabezpečení ale stejně je to drzost, zloději zničily akorát zámek řidiče, spínací skříňka byla ok a auto je pojízdné, ukradli mi kola, celej předek jak je vidět na fotce a z kufru basu s nářadím kde jsem měl uplně všechno takže hodnota x, ráno když sem se na auto byl poprvé podívat, měšták nasadil botičku a řekl že musím počkat na příjezd kriminálky,za hodinu čekání jsem se rozhodl že si zajdedu domů pro věci v domění že na autě už neni co ukrást, omyl, když jsem se vrátil chyběli i zadní lampy a zadní sedačka, myslel sem že se po..., auto se našlo na zbraslavy nahoře přímo na sjezdu na strakonickou v zatářčce u lesa, zloději byli tak hodní že mi tam dali nová plechová kola, policie totálně selhala, vyšetřovatel mi doslova řekl že práci dělá 35let a že když přijde do hospody tak celá hospoda stichne, takže už toho prý moc nevyšetří a že to mam skusit sám, samozřejmně nejprve to skoušel jako a't se přiznam že sem si to ukradl sám. Na kufru byli otisky jako pětikoruna(ruce od oleje a bílé auto) tyto otistky prý ale sejmout nejdou, protokol zněl asi takto, v autě je černý volant, na zemi leží pet láhev a u ní zelené výčko, prostě k smíchu. Moje podezření pádá na někoho z okolí zbraslavy nebo lipenců, někoho kdo má e30 a zboural ji na předek, auto stálo u lesní cety která vede přímo do lipenců, takže nejsnažší cesta bez světel s autem před sebou, v nádrži bylo stějně benzínu takže pachatel dojel pouze někam kde to rozebral a pak tam kde se auto našlo. Taky mě zarazilo že benga auto našli už v noci ale jelikož nebylo hlášeno jako kradené nechali ho tam jen tak stát. Na autě mi kluci nechali plecháče ale jen tři,to kolo pod botičkou je moje rezerva, plecháče jsou všechny od červené barvy a jsou dobře identifikovatelné,čtvrtý by mohl mít stále někdo v garáži!!
Sem rád že se auto našlo ale je na něj smutný pohled, neměl jsem žádné zabezpečení což byla chyba a všem radím ať si ho udělaj protože člověk nikdy neví. Oldovi děkuju za fotky, všechny vás prosím kdyby někdo cokoliv věděl co by s tím mohlo být spojeno prosím ozvěte se, taky všem přeju ať se tohle nikomu nestane, je to mega sviňárna díly zas tak moc nestojí ale je s tím práce a nemám čím jezdit.
Sem rád že se auto našlo ale je na něj smutný pohled, neměl jsem žádné zabezpečení což byla chyba a všem radím ať si ho udělaj protože člověk nikdy neví. Oldovi děkuju za fotky, všechny vás prosím kdyby někdo cokoliv věděl co by s tím mohlo být spojeno prosím ozvěte se, taky všem přeju ať se tohle nikomu nestane, je to mega sviňárna díly zas tak moc nestojí ale je s tím práce a nemám čím jezdit.
-
sem samozřejmě rád že se vrátilo, už to dávam dohromady mam zadní světla ale ty zmrdi mi vzadu uštíply ty konektory takže shánim konektory a další problém že nevim moc jak to zapojit jelikož dráty nejsou origo takže barvy nesouhlasí. Potřebuju sehnat pření lampy,spoiler,nárazník a všechno co k tomu patří,nevim co všechno potřebuju aby to bylo komplet,myslim držáky nebo tak nikdy sem to nerozebíral, nemohl by mi někdo poradit,prosím?? jinak pokud někdo prodává něco z toho co jsem psal,nejlépe v bílé barvě ať to nemusim stříkat a nejlépe z okolí prahy,prosím ozvěte se, díky
- Dudek Lubomír
Chybí ti spodní čelo s takovejma plastama na vsunutí nárazníku,nárazník,k němu dva šrouby na imbus,plastový vstupy vzduchu pro chlazení brzd.kotoučů,komplet světla,komplet maska a příslušné šroubky,nebo spíš vroutky a taky plechový sponky co tu masku ze zhora drží.Doufám,že je to vše.Jinak buď fakt rád,že ti to dopadlo aspon takhle.Měj se
-
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to muzes udelat i zkouseckou, a je to jednoduzsi nez se srat se zarovkoupaveld píše:ja bych zkousel proti zemi na jednotlivy draty pripojovat zarovku a zkousel bych na co (jako jestli brzdovky, blinkr atd.) kdy na kterem dratu sviti.wassermanek píše:další problém že nevim moc jak to zapojit jelikož dráty nejsou origo takže barvy nesouhlasí

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi