no po 3hodinách stání člověku neni zrovna nejteplejšspeedtrap píše:Mě to přišlo dobrý ani jsem moc nedrkotal zimou.
Poslední letošní čerňák 19.12
No jen snad že se tam sjížděli lidi v hodinu jaká jim vyhovuje a trefil tam každej, i ten kdo na fooru nikoho nezná.Když přijedu na čerňák a tam stojej třeba jen 2 E30 tak na to kašlu, mělo to svý kouzlo a bavilo mně toLukas-e21 píše:DAN píše:NoDC píše:jo dneska to bylo jako za starejch dobrejch časů - vymrznutí v garáži, pak hezky nahoru do oblíbené picérky a pak zase mrznout, krásná to nostalgie......,
nebyl jsem ( už cca 3/4 roku), pokud se to takto vrátí do starejch časů, tak zas rád někdy zavítám. Jináč mě to teda moc nebralo. Ty vaše hospůdkový srazy.A nemluvim jen za sebe.
Hospoda je hospoda X sraz je sraz. Nechte "Čerňák" srazem.
Hm mluvíš tak za 5lidí.
Sem zmrzlej ještě teď, hospůdka je hospůdka.......
nevim co se ti na tom nelíbí kecá se o stejnejch věcech akorát v teple.
a uz to psala Míša, hospa je 500m od černáku.
E36 323i coupé
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Proto, protože se to jmenuje "sraz" organizovanej při tomto foru - BMW e30.Pawka G. píše:No jen snad že se tam sjížděli lidi v hodinu jaká jim vyhovuje a trefil tam každej, i ten kdo na fooru nikoho nezná.Když přijedu na čerňák a tam stojej třeba jen 2 E30 tak na to kašlu, mělo to svý kouzlo a bavilo mně toLukas-e21 píše:
Hm mluvíš tak za 5lidí.
Málo kdo čeká, že pojede na sraz a tam budou, jak píše Pawka třeba jen 2 auta ( většinou to byl Akmall, Stany, Šeba, maranelo + minimálně vždy 2-3 další lidi ), protože byla většině zima, měli hlad, nebo nějaký bolesti od delšího postávání a jeli do restaurace. Kde je vyšší teplota okolí, člověk si tam kvalitně pasivně zakouří = ušetří za svý cíga, dá si kofolu do půllitru, nějakej podvod za nesmyslný prachy, hovoří většinou o věcech, který by ho při postávání mezi auty na parkovišti nenapadly. Nechá se vyfotit od místních fotoreportérů jak jí, pije, kouří, řiká něco zajimavýho, .... důležitá je fotka nabízených jídel.
A to je teda podle mě sraz jak má bejt - podle evoluční teorie - vyšší stupeň. Nač postávat někde v zimě, v létě, na jaře, na podzim mezi autama, který už vlastně ani nemám a snad ani už nechci mít ?
Prostě nemám rád knajpy - tu na čerňáku obzvlášť - před cca 5 lety tam dělali boží jídla, pizzy - postupem času zjistili, že lidi jsou debilové - sežerou cokoli za jakýkoli prachy - zapijou to nejlevnějším nápojem - nealko pivem Clausshaller 0.3l za 45,- a jedou do prdele. A ještě při tom lezou personálu do prdele, dávaj prachy navíc, i když je obsluha v ceně, jen proto, aby je moc nevochcali a neplivnuli jim do těch sraček co "vařej".
Já knajpu prostě nechci, jen když není zblití - při celodenních akcích - tak rád zajdu na žraso,... toto, ale není případ CČM - tam mám rád něco jinýho - postávat v mrazech, mrznout - bejt v těch prostorách, nablízku svýmu milovanýmu autu - je to prostě atmosféra, kterou jsem dycky rád nasával. Když jsem měl hlad
Tak jsem na dotaz vyjádřil svý pocity. Jsem asi jinej, no. Nic proti nikomu. Každej má rád něco jinýho.
BMW The Ultimate Driving Machine
Ale vzdyt tentokrat to bylo dobre, trvalo dve a pul hodiny nez se pulka odhodlala jit do tepla a kdo nechtel ten zustal a kecal. Po trech hodinach uz byla zima na nohy i me. Chapu ze Bawiku je tam v tohle pochmurnou dobu mene ne kazdej ho v zime vytahuje. Ale jinak byl sraz jako za starejch casu.
Povedenej predvanocni.
PS: To byl prima sraz Misko
Povedenej predvanocni.
PS: To byl prima sraz Misko
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
mno proto se jezdí jinam. opět sem se přesvědčil, že ten kreten bulharskej nebo co to je, by potřeboval už konečně šlápnout do držky aby se naučil chovat k zákazníkům slušně.DAN píše:Pawka G. píše:No jen snad že se tam sjížděli lidi v hodinu jaká jim vyhovuje a trefil tam každej, i ten kdo na fooru nikoho nezná.Když přijedu na čerňák a tam stojej třeba jen 2 E30 tak na to kašlu, mělo to svý kouzlo a bavilo mně toLukas-e21 píše:
Hm mluvíš tak za 5lidí.
Prostě nemám rád knajpy - tu na čerňáku obzvlášť - před cca 5 lety tam dělali boží jídla, pizzy - postupem času zjistili, že lidi jsou debilové - sežerou cokoli za jakýkoli prachy - zapijou to nejlevnějším nápojem - nealko pivem Clausshaller 0.3l za 45,- a jedou do prdele. A ještě při tom lezou personálu do prdele, dávaj prachy navíc, i když je obsluha v ceně, jen proto, aby je moc nevochcali a neplivnuli jim do těch sraček co "vařej".
Já knajpu prostě nechci, jen když není zblití - při celodenních akcích - tak rád zajdu na žraso,... toto, ale není případ CČM - tam mám rád něco jinýho - postávat v mrazech, mrznout - bejt v těch prostorách, nablízku svýmu milovanýmu autu - je to prostě atmosféra, kterou jsem dycky rád nasával. Když jsem měl hlad![]()
, tak jsem si rád přinesl něco z mekáče, vod čongů,....
Ale i jinde se stojí a kecá, ale po jídle...v 10vypadnem z restauračky a pak se kecá, tak jezdi na desátou
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru