Pawka G. píše:Lukas-e21 píše:
Hm mluvíš tak za 5lidí.
Sem zmrzlej ještě teď, hospůdka je hospůdka.......
nevim co se ti na tom nelíbí kecá se o stejnejch věcech akorát v teple.
a uz to psala Míša, hospa je 500m od černáku.
No jen snad že se tam sjížděli lidi v hodinu jaká jim vyhovuje a trefil tam každej, i ten kdo na fooru nikoho nezná.Když přijedu na čerňák a tam stojej třeba jen 2 E30 tak na to kašlu, mělo to svý kouzlo a bavilo mně to

Proto, protože se to jmenuje "sraz" organizovanej při tomto foru - BMW e30.
Málo kdo čeká, že pojede na sraz a tam budou, jak píše Pawka třeba jen 2 auta ( většinou to byl Akmall, Stany, Šeba, maranelo + minimálně vždy 2-3 další lidi ), protože byla většině zima, měli hlad, nebo nějaký bolesti od delšího postávání a jeli do restaurace. Kde je vyšší teplota okolí, člověk si tam kvalitně pasivně zakouří = ušetří za svý cíga, dá si kofolu do půllitru, nějakej podvod za nesmyslný prachy, hovoří většinou o věcech, který by ho při postávání mezi auty na parkovišti nenapadly. Nechá se vyfotit od místních fotoreportérů jak jí, pije, kouří, řiká něco zajimavýho, .... důležitá je fotka nabízených jídel.
A to je teda podle mě sraz jak má bejt - podle evoluční teorie - vyšší stupeň. Nač postávat někde v zimě, v létě, na jaře, na podzim mezi autama, který už vlastně ani nemám a snad ani už nechci mít ?
Prostě nemám rád knajpy - tu na čerňáku obzvlášť - před cca 5 lety tam dělali boží jídla, pizzy - postupem času zjistili, že lidi jsou debilové - sežerou cokoli za jakýkoli prachy - zapijou to nejlevnějším nápojem - nealko pivem Clausshaller 0.3l za 45,- a jedou do prdele. A ještě při tom lezou personálu do prdele, dávaj prachy navíc, i když je obsluha v ceně, jen proto, aby je moc nevochcali a neplivnuli jim do těch sraček co "vařej".
Já knajpu prostě nechci, jen když není zblití - při celodenních akcích - tak rád zajdu na žraso,... toto, ale není případ CČM - tam mám rád něco jinýho - postávat v mrazech, mrznout - bejt v těch prostorách, nablízku svýmu milovanýmu autu - je to prostě atmosféra, kterou jsem dycky rád nasával. Když jsem měl hlad

, tak jsem si rád přinesl něco z mekáče, vod čongů,....
Tak jsem na dotaz vyjádřil svý pocity. Jsem asi jinej, no. Nic proti nikomu. Každej má rád něco jinýho.