Maximalky
řídil kámoš a já seděl vedle. měli sme to napul: ja platil,on dělal... snížená hlava ze škody 110R, odlehčené ventily, všechna těsnění úplně nová, laděnej výfuk z mazdy napříč
... Už si to nepamatuju všechno. Bylo tam toho víc: 2x subwoofer 400W a 4x repro 140W. Pak to ten muj ,,kamarád,, zaparkoval za ves a tam to vykradli a pak ukradli...
Dnes mi má přinést 15000,- za to a já si jedu koupit BMW E30 325e. Tentokrát jen pro sebe!!

Jo, ještě přidej něco vo Smolíčkovi.....Vazy píše:řídil kámoš a já seděl vedle. měli sme to napul: ja platil,on dělal... snížená hlava ze škody 110R, odlehčené ventily, všechna těsnění úplně nová, laděnej výfuk z mazdy napříč... Už si to nepamatuju všechno. Bylo tam toho víc: 2x subwoofer 400W a 4x repro 140W. Pak to ten muj ,,kamarád,, zaparkoval za ves a tam to vykradli a pak ukradli...
Dnes mi má přinést 15000,- za to a já si jedu koupit BMW E30 325e. Tentokrát jen pro sebe!!

Hele, co jsou to ty "...odlehčené ventily..."...

Já neříkám že to tak na 100% je, ale viděl jsem ty ventily před i po úpravě a bylo mi řečeno k čemu to je. A když sem se ptal strejdy(vyučenej mechanik) tak mi jen řek že je to možný. Já nevim jak to je. Proto jsem ja na tom autě nedělal a jenom sem platil, motorům nerozumim
... Ale výyslednou rychlost 210 (na tachometru) jsem zažil... A ty myslíš nebo víš, jak to je s těma ventilama? 

Kolik je asi tak zdvih ventilů? 10-12 mm? Na jaký délce to můžeš brousit?Vazy píše:Já neříkám že to tak na 100% je, ale viděl jsem ty ventily před i po úpravě a bylo mi řečeno k čemu to je. A když sem se ptal strejdy(vyučenej mechanik) tak mi jen řek že je to možný. Já nevim jak to je. Proto jsem ja na tom autě nedělal a jenom sem platil, motorům nerozumim... Ale výyslednou rychlost 210 (na tachometru) jsem zažil... A ty myslíš nebo víš, jak to je s těma ventilama?
Ŕádově milimetry? Kolik je to objemu při odběru hloubky 0,3 mm? Milimetry krychlový? A hmotnost? Řádově sotva gramy? Co asi takový "odlehčení" přinese?
Nic!
Nebudou se nijak rychlejc otevírat, to je blbost tisíciletí!
A nějakou rychost sis tam asi namaloval, ne...?

Tacháč ukazoval normalně, ten se zkoušel ve 150 s novou Oktávkou (oktávka-150km/h a my stejně). A nejsem úplně blbej abych nepoznal rychlost nad 200. Jako spolujezdec sem jel s M5 280km/h a několikrát 250km/h s VW Passat s tatou (spolujezdec) a Opel Senator 3.0L s moji mamou 230km/h. A to s těma ventilama mi odpust, mě to bylo tak řečený...
Pohoda, pohoda, ale musíš počítat, že na e30.cz ti každej všechno nespolkne.Vazy píše:Tacháč ukazoval normalně, ten se zkoušel ve 150 s novou Oktávkou (oktávka-150km/h a my stejně). A nejsem úplně blbej abych nepoznal rychlost nad 200. Jako spolujezdec sem jel s M5 280km/h a několikrát 250km/h s VW Passat s tatou (spolujezdec) a Opel Senator 3.0L s moji mamou 230km/h. A to s těma ventilama mi odpust, mě to bylo tak řečený...
Faktem je, ze temer neupravenej Rapidek
jen z nejakyma vyztuzema naprav, tvrdsima pruzinama a tovarnima vyfukema z CBR1000F pri priznivym vetru (lol) mi ukazoval svych 180 na tachecu... kazdej skodofkar ale vi, ze to ukazuje vic. Muj pronasledovatel s VW Bora TDI mel na tachecu 159 v mych 180, takze se da uverit tomu ze nejakej upravenej motor by tech 210 klidne ukazal, opravdova rychlost to ale rozhodne nebude.
Ale mozna jsem neco zaspal a tech nekolik desitek kilo navic za vsechny pasazery a kila za repraky a zesaky to auto zrychli.... Da se pochopit nespravny pocit z rychlosti protoze ve skodovce nad 140 se nestacite ohlizet po aute a hledat kde se to zacne rozpadat
Osobni zkusenost z nadherne upravenyho rapidka s prekopanym motorem mam... ale 210 je blbost kor ve meste - na 5 to neni sance za super podminek na tu rychlost dostat, pokud hosany netlacilo nejaky novejsi BAWO

Ale mozna jsem neco zaspal a tech nekolik desitek kilo navic za vsechny pasazery a kila za repraky a zesaky to auto zrychli.... Da se pochopit nespravny pocit z rychlosti protoze ve skodovce nad 140 se nestacite ohlizet po aute a hledat kde se to zacne rozpadat

Osobni zkusenost z nadherne upravenyho rapidka s prekopanym motorem mam... ale 210 je blbost kor ve meste - na 5 to neni sance za super podminek na tu rychlost dostat, pokud hosany netlacilo nejaky novejsi BAWO