POZOR NA RADY UZIVATELU TOHOTO FORA!!!
POZOR NA RADY UZIVATELU TOHOTO FORA!!!
Dobry den,
chtel bych upozornit navstevniky tohoto fora, aby kdyz zadaji ostatni o radu, brali jejich odpovedi s VELIKOU rezervou. Mnohokrat jsem zde v nejvetsi nouzy zadal o radu a temer vzdy mi bylo odpovezeno nespravne. Vim, ze nikdo z nas neni neomylny a taky jsem to tak vnimal, ale pohar me trpelivostio pretekl, kdyz jsem se zde tazal, zda moje E30 324D ( motor M21 ) ma hydrostely. Odpovedel mi uzivatel s prezdivkou ZACHVAT a to dosti razantne a jeste za slovo nema pridal vykricniky. V presvedceni ze nema, jsem minuly vikend navstivil servis, kde jsem byl objednany na serizeni ventilu a po zvednuti ventiloveho vika jsem vytrestil oci prekvapenim, protoze pod nim byly schovany HYDROSTELY. Takze od teto chvile prestavam zadat uzivatele tohoto fora o jakekoliv rady a kdyz uz nekdy v budoucnu nastivim toto forum, tak jen ze zvedavosti, kdo komu zase mylne ( at uz umyslne ci neumyslne ) spatne radi.
Neberte tento prispevek jako napadani, berte ho jako varovani, ze nejlepsi usudek je usudek vlastni. A ze nikdo v dnesni dobe vam neporadi tak dobre, jako vy sam.
takze nic proti .............................. a mir s vami a s TRICOU na vecne casy.
chtel bych upozornit navstevniky tohoto fora, aby kdyz zadaji ostatni o radu, brali jejich odpovedi s VELIKOU rezervou. Mnohokrat jsem zde v nejvetsi nouzy zadal o radu a temer vzdy mi bylo odpovezeno nespravne. Vim, ze nikdo z nas neni neomylny a taky jsem to tak vnimal, ale pohar me trpelivostio pretekl, kdyz jsem se zde tazal, zda moje E30 324D ( motor M21 ) ma hydrostely. Odpovedel mi uzivatel s prezdivkou ZACHVAT a to dosti razantne a jeste za slovo nema pridal vykricniky. V presvedceni ze nema, jsem minuly vikend navstivil servis, kde jsem byl objednany na serizeni ventilu a po zvednuti ventiloveho vika jsem vytrestil oci prekvapenim, protoze pod nim byly schovany HYDROSTELY. Takze od teto chvile prestavam zadat uzivatele tohoto fora o jakekoliv rady a kdyz uz nekdy v budoucnu nastivim toto forum, tak jen ze zvedavosti, kdo komu zase mylne ( at uz umyslne ci neumyslne ) spatne radi.
Neberte tento prispevek jako napadani, berte ho jako varovani, ze nejlepsi usudek je usudek vlastni. A ze nikdo v dnesni dobe vam neporadi tak dobre, jako vy sam.
takze nic proti .............................. a mir s vami a s TRICOU na vecne casy.
324d sem nikdy nemel..vim o tom hovno, reseni na tvoji otazku mi zabralo asi 2min...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=25
...a jestli tam mas todle, coz je hydrostel, taxe na to snad osobne prijedu podivat
Zachvata osobne neznam, ale myslim, ze o d a td toho vi celkem dost...urcite vic nez ty nebo ten manik u tebe v servisu..
...a jestli tam mas todle, coz je hydrostel, taxe na to snad osobne prijedu podivat

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

mas tam todle a tam nic o hydru nepisou..
ball pin podle me neznameny hydrostel-..
Naposledy upravil(a) Iwan dne 20. 12. 2006 01:40, celkem upraveno 2 x.
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Já tedy nejsem odborník na diesely od BMW. Ale mrkl jsem do ETK v vskutku je tam součástka připomínající vzhledem hydroštel a jmenuje se "ball pin". Ale jestli je to tedy hydroštel na co tam je tedy to ekcentrické kolečko podle mne sloužící k nastavení vůle ventilů?
Ta součástka stojí 3.53 EUR
A hydroštel do M71/M40 stojí 15.60 EUR
Nicméně, to že brát rady s rezervou to je jasný... Jsme na internetu, nikdy nevíš kdo ti to vlastně radí - pokud ho neznáš osobně.
Ta součástka stojí 3.53 EUR
A hydroštel do M71/M40 stojí 15.60 EUR
Nicméně, to že brát rady s rezervou to je jasný... Jsme na internetu, nikdy nevíš kdo ti to vlastně radí - pokud ho neznáš osobně.
Ondra ex.M-Fahrer
POslu fotky
Hezky se to tady rozjelo.
Ve ctvretk jdu na vymenu vsech hydrostelu tak vsem co neveri, poslu fotky z vymeny. Sna d pak uveri.
Pro ondru - moc pekny kabro, zrovna jsem precetl tvuj serial. Nejsi jen dobry maniak do motoru, ale i velmi dobry spisovatel . . . .
Ve ctvretk jdu na vymenu vsech hydrostelu tak vsem co neveri, poslu fotky z vymeny. Sna d pak uveri.
Pro ondru - moc pekny kabro, zrovna jsem precetl tvuj serial. Nejsi jen dobry maniak do motoru, ale i velmi dobry spisovatel . . . .
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jen názorná ukázka toho jak může dojít k omylu
Motor M40 kde jsou hydroštely použity

Motor M21 kde hydroštely nejsou

Na první pohled by se mohlo zdát že se jedná o tutéž součástku která na pohled i podobně vypadá ovšem opak je pravdou. Nezbývá než se jen Záchvata zastat a potvrdit to co už bylo řečeno přede mnou, že motor u 324D (M21) hydroštely seriově opravdu nemá.
Motor M40 kde jsou hydroštely použity

Motor M21 kde hydroštely nejsou

Na první pohled by se mohlo zdát že se jedná o tutéž součástku která na pohled i podobně vypadá ovšem opak je pravdou. Nezbývá než se jen Záchvata zastat a potvrdit to co už bylo řečeno přede mnou, že motor u 324D (M21) hydroštely seriově opravdu nemá.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Pekne ses na mne rozkrikl. Nedelal jsem pouze jednu hlavu ( D a TD maji stejnou ), takze to vim. A pred 14-ti dny jsem steloval ventily na mojem aute.
A jak ti napsali i ostatni, hydrostely tam opravdu nejsou, jen to tak mozna vypada.
Alespon vim, ze pokud budes chtit priste radu, nebudu ztracet cas a opotrebovavat si klavesnici.
K te odpovedi, nepridal jsem vykricniky, ale pouze jeden:
cvakani-hydrostely-t31834.html
Myslis, ze jsem odpovedel nejak razantne? Jestlis ztratil duveru v odpovedi, tak sem nelez a davej auto rovnou do servisu!
A jak ti napsali i ostatni, hydrostely tam opravdu nejsou, jen to tak mozna vypada.
Alespon vim, ze pokud budes chtit priste radu, nebudu ztracet cas a opotrebovavat si klavesnici.
K te odpovedi, nepridal jsem vykricniky, ale pouze jeden:
cvakani-hydrostely-t31834.html
Myslis, ze jsem odpovedel nejak razantne? Jestlis ztratil duveru v odpovedi, tak sem nelez a davej auto rovnou do servisu!
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: POslu fotky
a mas opravdu diesla?trance píše: Ve ctvretk jdu na vymenu vsech hydrostelu tak vsem co neveri, poslu fotky z vymeny. Sna d pak uveri.
.
No k tomuhle se dá snad jedině říct, nevěř všemu co ti nabulíkuje ,kdejakej trouba v montérkách ze servisu.
Spousta z nich jsou ""opravdový" znalci. Není nad to servisovat si auto sám svýma rukama. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda, když vidím jak se k tomu ti volové chovají.... no jsem rád, že si většinu spravím sám.BOOST píše:No k tomuhle se dá snad jedině říct, nevěř všemu co ti nabulíkuje ,kdejakej trouba v montérkách ze servisu.Spousta z nich jsou ""opravdový" znalci. Není nad to servisovat si auto sám svýma rukama.
- Radek_750iA
Ja razim heslo: Proc by se mi na aute meli ucit cizi, kdyz se na nem muzu naucit sam...
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
- hawkhammer
jj .. s tim souhlasim .. nekdy v servizech potkas dobry umelce co sotva ví jak vypada sroubovak ...BOOST píše:No k tomuhle se dá snad jedině říct, nevěř všemu co ti nabulíkuje ,kdejakej trouba v montérkách ze servisu.Spousta z nich jsou ""opravdový" znalci. Není nad to servisovat si auto sám svýma rukama.
kamarad prijel ze servisu po kompletni generalce motoru a na parkovisti mu to chytlo od nejakyho povolenyho kabelu a malem mu schorelo celí auto ..

Ja si myslim ze lidi tady na foru dokazou poradit lip nez v servizu, protoze se zajimaj vyslovene o E30 ... spousta lidi tady ji zna pomalu lip nez konstrukteri

Re: POZOR NA RADY UZIVATELU TOHOTO FORA!!!
2 Trance: No ty si pašák... zajimalo by me kolik ti je let, protoze to co jsi napsal vypada na 15ti letyho kluka. Kdyby jsi nejdriv cetl a hledal tak by jsi nemusel bejt nasranej
a jestli ti nejsou rady dost dobry tak sem nechod