Poslední letošní čerňák 19.12
jo dneska to bylo jako za starejch dobrejch časů - vymrznutí v garáži, pak hezky nahoru do oblíbené picérky a pak zase mrznout, krásná to nostalgie...
dokonce to bylo dneska v červeno černé kombinaci a přijely i nějaký e30

PS: tohle je fotka zezačátku, takže tam ještě moc aut nebylo, ale celkově se myslim zúčastnilo cca 20 aut, takže na tu klendru pohoda...
dokonce to bylo dneska v červeno černé kombinaci a přijely i nějaký e30

PS: tohle je fotka zezačátku, takže tam ještě moc aut nebylo, ale celkově se myslim zúčastnilo cca 20 aut, takže na tu klendru pohoda...
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
NoDC píše:jo dneska to bylo jako za starejch dobrejch časů - vymrznutí v garáži, pak hezky nahoru do oblíbené picérky a pak zase mrznout, krásná to nostalgie......
nebyl jsem ( už cca 3/4 roku), pokud se to takto vrátí do starejch časů, tak zas rád někdy zavítám. Jináč mě to teda moc nebralo. Ty vaše hospůdkový srazy.
Hospoda je hospoda X sraz je sraz. Nechte "Čerňák" srazem.
BMW The Ultimate Driving Machine
S obsluhou jsem problem nemela, hlavne ze nas neobsluhoval ten protivnej bulhar nebo co to je... jidlo drahy a zadnej zazrak, ale to jeste budiz...ale caj za 38,- a k tomu si jeste uctovat zvlast citronek za 5,- Kc to je trochu moccastro píše:pizzeria nevr mór! jidlo nic moc, ceny nic moc a obsluha na h****![]()
ale jako nouzovy reseni postacila
Jinak ale sraz good...takovej retro Cernak
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
no k obsluze - nejvíc mě rozesmálo, když něco nes Booobikovi, pak už se vracel a Boooobika na půl lokálu řek něco ve smyslu: "Jo to je dobrej kluk." Týpek se otočil, málem zakopnul o věšák a pak radši pokračoval dál
no a salmonela nezklamala - modří vědí
Docent Chocholoušek BMW světa...
počkej to sem teda neřek.....DC píše:no k obsluze - nejvíc mě rozesmálo, když něco nes Booobikovi, pak už se vracel a Boooobika na půl lokálu řek něco ve smyslu: "Jo to je dobrej kluk." Týpek se otočil, málem zakopnul o věšák a pak radši pokračoval dál![]()
nebo mi umrz mozek.
Jinak poslední várka odjela v 1h ráno
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
DAN píše:NoDC píše:jo dneska to bylo jako za starejch dobrejch časů - vymrznutí v garáži, pak hezky nahoru do oblíbené picérky a pak zase mrznout, krásná to nostalgie......,
nebyl jsem ( už cca 3/4 roku), pokud se to takto vrátí do starejch časů, tak zas rád někdy zavítám. Jináč mě to teda moc nebralo. Ty vaše hospůdkový srazy.A nemluvim jen za sebe.
Hospoda je hospoda X sraz je sraz. Nechte "Čerňák" srazem.
Hm mluvíš tak za 5lidí.
Sem zmrzlej ještě teď, hospůdka je hospůdka.......
nevim co se ti na tom nelíbí kecá se o stejnejch věcech akorát v teple.
a uz to psala Míša, hospa je 500m od černáku.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic