Kluc na CENTRAL
Kluc na CENTRAL
Ahoj,
mam kluc na central a nejde. Cervena dioda na kluci signalizuje stlacenie ale central nejde. Je to rezervny kluc. Na druhom kluci, ktory pouzivam to funguje, po stlaceni tlacitka na kluci zasvieti cervena dioda a central zapne, vypne.
V com by mohol byt problem, ze na tom kluci nejde ovladat central, pritom tam mam novu baterku a cerbvena dioda priu stlaceni gombika svieti. Imobilizer je OK, pretoze sa s tym klucom da startovat.
Dik.
Jany
mam kluc na central a nejde. Cervena dioda na kluci signalizuje stlacenie ale central nejde. Je to rezervny kluc. Na druhom kluci, ktory pouzivam to funguje, po stlaceni tlacitka na kluci zasvieti cervena dioda a central zapne, vypne.
V com by mohol byt problem, ze na tom kluci nejde ovladat central, pritom tam mam novu baterku a cerbvena dioda priu stlaceni gombika svieti. Imobilizer je OK, pretoze sa s tym klucom da startovat.
Dik.
Jany
Re: Kluc na CENTRAL
To bude asi muset bejt ten ovladac povolenej v jednotce dálky...jany píše:Ahoj,
Dik.
Jany
E39 535i sedan
Tak pokud je to stejné jako na E46, tak:
1.Sednout do auta,zavřít dveře.
2.Na ani ne sekundu zapnout klíček do polohy R(1.polohy)a zpět.
3.Klíč namířit na zrcátko.
4.Stisknout a držet tlačítko na odemykání a přitom 3krát za sebou stisknout tlačítko na zamykání.
5.Po té tlačítko na odemykání pustit.
6.Zamče a odemče se auto(samo)
1.Sednout do auta,zavřít dveře.
2.Na ani ne sekundu zapnout klíček do polohy R(1.polohy)a zpět.
3.Klíč namířit na zrcátko.
4.Stisknout a držet tlačítko na odemykání a přitom 3krát za sebou stisknout tlačítko na zamykání.
5.Po té tlačítko na odemykání pustit.
6.Zamče a odemče se auto(samo)
E39 535i sedan
Super, velmi pekne dik za prispevok.
Mam len nemecky manual (dovoz z nemecka), a s nemcinou vobec niesom kamarat. Este, neviem nejako prist k manualu k 318 TDS, v cestine/slovenstine, vie mi niekto povedat kde by som si to mohol stiahnut ? Pripadne aj v anglistine, to je tiez jeden z normalnych jazykov ....
Dik
Mam len nemecky manual (dovoz z nemecka), a s nemcinou vobec niesom kamarat. Este, neviem nejako prist k manualu k 318 TDS, v cestine/slovenstine, vie mi niekto povedat kde by som si to mohol stiahnut ? Pripadne aj v anglistine, to je tiez jeden z normalnych jazykov ....
Dik
Tenhle manuál je k E36, když pohledáš na BMWklubu, určitě najdeš, kde ho stáhnout.jany píše:Teraz som pozrel nemecky manual co mam, je tam tiez take nieco... takze ok, a dik.
www.bmwklub.cz
E39 535i sedan
OK. Dik. Uz to mam.
http://mybmw.webzdarma.cz/
http://mybmw.webzdarma.cz/