demontaz "parohu" sani
demontaz "parohu" sani
Tak dnes jsem se do toho se vsi vervou pustil a zjistil jsem, ze to bude slozitejsi nez jsem cekal. Mate s tim nekdo zkusenost...? Na co si mam davat pozor...?
Jeste jsem se chtel zeptat, jestli je velkej problem, ze kdyz jsem demontoval koleno co vede od vzduchovyho filtru k sani a po demontazi na me vykoukla dira total zasvihana od oleje...
Diky za kazdou pouzitelnou radu...
Jeste jsem se chtel zeptat, jestli je velkej problem, ze kdyz jsem demontoval koleno co vede od vzduchovyho filtru k sani a po demontazi na me vykoukla dira total zasvihana od oleje...
Re: demontaz "parohu" sani
co to mas za motor a auto ze stym mas problem?
Kery3 píše:Tak dnes jsem se do toho se vsi vervou pustil a zjistil jsem, ze to bude slozitejsi nez jsem cekal. Mate s tim nekdo zkusenost...? Na co si mam davat pozor...?
M.I.R.E.C. : Maximálně Inteligentní Rychlý Efektivní Cizinec
jo skrtici klapka bejva zasvinena od oleja...nejjednodussi je vyndat ven, vycistit hadrem s benzinem a namazat lehce hridel aby klapka chodila zase hladce...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
E28 M20 2.0iMIREC píše:co to mas za motor a auto ze stym mas problem?
Kery3 píše:Tak dnes jsem se do toho se vsi vervou pustil a zjistil jsem, ze to bude slozitejsi nez jsem cekal. Mate s tim nekdo zkusenost...? Na co si mam davat pozor...?
Ta nepristupnost je predevsim ze strany kde je pojistkova skrin. Spatnej pristup ke sroubum na spodku sani smerem "do auta" . Nechce se mi kvuli tomu rozdelavat pulka auta, tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nemate nejakej "figl".
Oto by ani neslo. Jde mi o to, jestli si mam na neco vyrazne dat pozor at nic nepo*urvim a pak do toho nesypu zbytecne dalsi bankovky...
Jaký typ vstřikování? L-Jetronic nebo Motronic?? Ale asi jsou tam vesměs stejné věci. Já jsem to dělal (celkem nedávno - výměna hlavy) tak, že jsem nechal prakticky všechny věci (vstřiky, hadice) zapojeny a pouze jsem odpojil ty konektory co jsou na termostatu, odšrouboval matky ne sání (fakt přístup na p**uKery3 píše:E28 M20 2.0iMIREC píše:co to mas za motor a auto ze stym mas problem?
Ta nepristupnost je predevsim ze strany kde je pojistkova skrin. Spatnej pristup ke sroubum na spodku sani smerem "do auta" . Nechce se mi kvuli tomu rozdelavat pulka auta, tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nemate nejakej "figl".
Oto by ani neslo. Jde mi o to, jestli si mam na neco vyrazne dat pozor at nic nepo*urvim a pak do toho nesypu zbytecne dalsi bankovky...

No smoke, no fun...

Přístup je tam na hovno, to jo, ale pokud máš malou golu, nástavce a 13 ořech (tuším) tak to jde. A co se vstřiků týče, ty nech byt, neodpojuj je. Půjdou dolů zároveň s potrubím a při demontáži potrubí na nich nemáš co poprasit..Kery3 píše:Ten pristup. Hlavne mam strach treba u vstriku abych neco neposral... Chci ho mit dole, ale vazne se toho bojim...

No smoke, no fun...

No vidíš že to šlo. Congratulations!Kery3 píše:"narazka" maxe me kapanek nastvala, ale to jde bokem. Po nejake hodince usili s 12 orechem, racnou a kratkym nadstavcem na ni jsem to sundal. Obcas se hodil i kloub, ale to jen tak mimo rec. Neni to tak tezky - ted uz to vim, ale jak jsem psal - mel jsem strach, abych neco neposr*l... Diky...

No smoke, no fun...