bmw sedan e36 1991
-
bmw sedan e36 1991
prodám své BMW máme poctivých 297000km nic jsme neupravovali krom snížení podvozku ale tak už jsem koupil.žádné řezání pružin,jsem snim spokojen sice 2.0i ale mne to stačilo na tož mladý....
ale potřebuji kombi tak musí z domu potřebuje kosmetické upravy co se tyká prhů a chybi mi mlhovka,klíma se nekam vypařilo ale jinak vše šlape podle privátního servisáka kam čas od času zavítame taže naplně a vše běžné se mění pravidelně

-
Re: bmw sedan e36 1991
sím jak se sem dává foto????MILANAKATKA píše:prodám své BMW máme poctivých 297000km nic jsme neupravovali krom snížení podvozku ale tak už jsem koupil.žádné řezání pružin,jsem snim spokojen sice 2.0i ale mne to stačilo na tož mladý....ale potřebuji kombi tak musí z domu potřebuje kosmetické upravy co se tyká prhů a chybi mi mlhovka,klíma se nekam vypařilo ale jinak vše šlape podle privátního servisáka kam čas od času zavítame taže naplně a vše běžné se mění pravidelně

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
MILANAKATKA píše:sím jak se sem dává foto????MILANAKATKA píše:prodám své BMW máme poctivých 297000km nic jsme neupravovali krom snížení podvozku ale tak už jsem koupil.žádné řezání pružin,jsem snim spokojen sice 2.0i ale mne to stačilo na tož mladý....ale potřebuji kombi tak musí z domu potřebuje kosmetické upravy co se tyká prhů a chybi mi mlhovka,klíma se nekam vypařilo ale jinak vše šlape podle privátního servisáka kam čas od času zavítame taže naplně a vše běžné se mění pravidelně
viewtopic.php?t=12993&highlight=vlo%9Eit+obr%E1zek

-
dik za postrčení-nápovědu a pomoc...poslal jsem to tam...Dan td píše:MILANAKATKA píše:sím jak se sem dává foto????MILANAKATKA píše:prodám své BMW máme poctivých 297000km nic jsme neupravovali krom snížení podvozku ale tak už jsem koupil.žádné řezání pružin,jsem snim spokojen sice 2.0i ale mne to stačilo na tož mladý....ale potřebuji kombi tak musí z domu potřebuje kosmetické upravy co se tyká prhů a chybi mi mlhovka,klíma se nekam vypařilo ale jinak vše šlape podle privátního servisáka kam čas od času zavítame taže naplně a vše běžné se mění pravidelně
viewtopic.php?t=12993&highlight=vlo%9Eit+obr%E1zek
-
no protože to budu mít těřké a o cenu budu bojovt na dvou frontach... moje mladá je totiž na Vaši straně...neb combi co potřebujem by mělo mít ve znaku okřídlenou slepici nebo co... nemá to auto prostě ráda... dělá se ji špatně když se šemici probudí a to jich zas až tak moc není...proktorcz píše:přibližná cena ?

-
tak navštšvnost je vysoká pár dotazu bylo ale žádný názor aní rada...copak tu nikdo nemá svůj názor že by se vyjadřil jak nabídka působí???MILANAKATKA píše:no protože to budu mít těřké a o cenu budu bojovt na dvou frontach... moje mladá je totiž na Vaši straně...neb combi co potřebujem by mělo mít ve znaku okřídlenou slepici nebo co... nemá to auto prostě ráda... dělá se ji špatně když se šemici probudí a to jich zas až tak moc není...proktorcz píše:přibližná cena ?no představa je 60000 ale k nějaké dohodě by mělo dojít a bude mne zajímat názor ostatních
má vady to jo ale sedí jak a ani se nehne..extremy jsem nezkoušel..to co jsem schopen vzladnout...nechám i interier dukladnš vyčistit...mám totíž dva kluky
kam se hrabe reklamní spot o dělení se s vozem
vše je na dohodě...máme tady letiště kde je možné prověřit a u kámoše ktery se mi stara o servis i prohlídka na zvedáku

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No je tu dobrý zvyk se do inzerátů nemontovat, pokud dotyčný nemá zájem. Jedině, že prodávající to výslovně napíše - např. komentáře vítány apod ...MILANAKATKA píše: tak navštšvnost je vysoká pár dotazu bylo ale žádný názor aní rada...copak tu nikdo nemá svůj názor že by se vyjadřil jak nabídka působí???![]()
![]()
![]()

-
nu dobrá protože tu nenabízím BMW každý měsíc tak bych uvítal dialogDan td píše:No je tu dobrý zvyk se do inzerátů nemontovat, pokud dotyčný nemá zájem. Jedině, že prodávající to výslovně napíše - např. komentáře vítány apod ...MILANAKATKA píše: tak navštšvnost je vysoká pár dotazu bylo ale žádný názor aní rada...copak tu nikdo nemá svůj názor že by se vyjadřil jak nabídka působí???![]()
![]()
![]()

No, hele... To auto sem neviděl a je to blbý to hodnotit. Ale podle toho co píšeš, 60 000,- je na 91 rok celkem dost. Klima se vypařila - v nejmilejším případě bude v hajzlu náká hadice... Cokoliv dalšího sou ku ceně auto dost gardy. Nehledě na to, že to plnění taky něco s tojí a ne zrovna málo, pokud člvoěk nemá známý...
Lak vem čert, prostě to nejezdí, na to já třeba nekoukám, pokud neni odrbanej komplet a třeba na základ... Ten prah je uhnilej nebo trefenej nebo co? Ale budiž. JInak hl. nevýhoda toho auta je, že je to 2.0
Tzn,. další pád ceny. Ta koroze v motoru - nic moc příjemnýho a já osobně bych to třeba už jenom podle tohodle nevzal, ale řikám, z fotek nevim, jestli je to povrchový a jak atd... Podle mě je cena tak na 50 - 55 tisíc ( pokud bude podvozkově opravdu supr )
Jinak se mrkni do bazaru na bmwklub, je tam 320i za 89 000,- Stav novýho vozu( serviska, návody, klíče, 80 000km, 1. majitel, nebouraná, garáž, bez rezu) To jentak pro srovnování. Vzhledem k tomu,ž e tahle penez trochu spolkne a výseldně budeš třeba na 75 000,- pak si asi každej radši trošku připlatí za téměř nový auto. Je to muj názor, když tak sorry, ale chtěl si slyšet názory
Lak vem čert, prostě to nejezdí, na to já třeba nekoukám, pokud neni odrbanej komplet a třeba na základ... Ten prah je uhnilej nebo trefenej nebo co? Ale budiž. JInak hl. nevýhoda toho auta je, že je to 2.0

Jinak se mrkni do bazaru na bmwklub, je tam 320i za 89 000,- Stav novýho vozu( serviska, návody, klíče, 80 000km, 1. majitel, nebouraná, garáž, bez rezu) To jentak pro srovnování. Vzhledem k tomu,ž e tahle penez trochu spolkne a výseldně budeš třeba na 75 000,- pak si asi každej radši trošku připlatí za téměř nový auto. Je to muj názor, když tak sorry, ale chtěl si slyšet názory

e36
sorry,ale dle me je to dnes prodejne tak za 40000kc,ale nez jsem to prodal tak jsem daval komplet nove tlumice zadek koni,predek FK,nove cepy,tycky rizeni,ramena,atd,ma to el okna,zrcatka,velky pal PC,klima mela spatny chladic.
ardo: Já nechtěl bejt tak "zlý" ale abych řekl pravdu, viděl bych to podobně, jenom jsem chtěl nechat žít v naději, to jsem pak nepřímo napsal s tim srovnánim toho, co je ted na prodej na bmw klubu... Je nutný spočítat budoucní investice na autě. Pak se dá o něčem mluvit. Já dám krk za to, že to nebude jenom doplnění klimy... Stejně je hrozný, jak ty ceny padaj.. Za chvíli tyhle auta budou snad za odvoz..

-
NO A PAK ŽE TO NEJDE.....
POTŘEBUJU TROŠKU TO TADY OŽIVIT BYLO TO NĚJAKÉ MRTVÉ
TAK PRAH JE PO SJÍŽDŠNÍ ČASTEČNĚ Z CHODNÍKU... TO KLIMA JSEM SE NEZAJÍMAL ČÍM TO JE BYLO MI ŘEČENO ŽE CHLADIČ... NEVÍM... DAVAL SE NOVÝ ALTERNÁTOR... MĚL SVÉ ZA SEBOU... PUMPA SE DĚLALA SPOLU.TAKY TERMOSTAT MODULI A ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA ZRCATKA V ELEKTRICE JSOU TO JE PRAVDA ALE MUSELI SE ROZCHODIT A STEJNE NE UPLNĚ... CENTRAL FUNGUJE NA 90% TO ardo VÍ ŽE??A JINE VĚCI KTERE BYLI TŘEBA UDĚLAT... NO ŽE JE ZAPRASKANÝ??? BÝT UMITÝ A NALEŠTĚNÝ A TVRDIT ŽE NESAKNE??? HMMM
PRACH JE SUCHÝ... KOROZE NENÍ ZKRZ..NEBO SE TO MĚL ZAMASKOVÁT??? NE NAOPAK JE TU MOŽNOST SI TO VZÍT NA ZVEDÁK A VYZKOUŠET NA PLACE CCA 700 M PODLE LIBOSTI
TAKOVOU ŠANCI SEM JA NEMĚL.... MYSLÍM DUKLADNÉ PROHLÍDNUTÍ... MEL JSEM SEBOU SERVISAKA A TAKY SE MI O AUTO STARA... CO POTŘEBUJE... NEHODLÁM TADY VYCHVALOVAT NĚCO CO NENÍ PRAVDA...A CENA?? NO NĚKDE SE ZAČÍT MUSÍ NE??KDE TO SKONČÍ JE CENA JINÁ ALE PŘED ROKEM JEJ PRAVĚ ardo NABIZEL CCA O 70% VIC JA JÁ DNE
A JA JSEM BLÁZEN
OTÁZKA ZA KOLIK TO SKUTEČNĚ PAK PRODAL.... NO JA NEMUSIM...KDÝŽ SE TO BUDE ŘÍTIT NEKAM ZAVRATNĚ DOLU.. ZUSTANE A ZA PET... CO JA VÍM TO PUJDE ZA CENU ŠROTU
JEN SI MYSLI ŽE 2,0 JE DOBRÁ PRO ZAČATEČNÍKY JAKO JA JSEM ZAČINAL A JIT HNED DO 2,5
NO NEVIM BMW POTŘEBUJE TROCHU UMU... MACHROVAT SE MUSÍ UMĚT A NEROZBIT SI USTA... V TOM LEPŠÍM PŘÍPADĚ.. TŘEBA JE TO SCESTNÉ NEVIM ALE DIK ZA PŘÍSPĚVKY..BUDU SE TĚŠIT NA DALŠÍ

-