prodam E30 cabrio na dily
prodam E30 cabrio na dily
auto bez motoru ......kozene cerne sedaky ,neznicene,el . strecha ,protrzena, komplet zadni naprava vc.diferencialu,dvere ,skla,apod...... r.v. 93 tel 776 666 260
Re: prodam E30 cabrio na dily
čau máš nějaký foto , zajímala by mě ta elektrická střecha , jestli by to šlo dát na mechanickoujarda325i píše:auto bez motoru ......kozene cerne sedaky ,neznicene,el . strecha ,protrzena, komplet zadni naprava vc.diferencialu,dvere ,skla,apod...... r.v. 93 tel 776 666 260

Re: prodam E30 cabrio na dily
fotky dodam ,ale myslim ze by nemel byt problem svymenou te strechyMaja_E30 píše:čau máš nějaký foto , zajímala by mě ta elektrická střecha , jestli by to šlo dát na mechanickoujarda325i píše:auto bez motoru ......kozene cerne sedaky ,neznicene,el . strecha ,protrzena, komplet zadni naprava vc.diferencialu,dvere ,skla,apod...... r.v. 93 tel 776 666 260
cus, posli pls foto franta.skacel@centrum.cz. diky
U elektrické střechy tyto vzpěry nejsou a víko se zvedá motorem.DVORIS píše:Čau,sháním teleskopy co zvedají vrchní kryt plátěné střechy,resp.víko prostoru pro střechu,máš?

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Čau, mohl by jsi mi prosím poslat fotky těch předních sedadel na tnovak@centrum.cz? Dík:-) Případně bych se Tě chtěl zeptat, jestli nevíš o nikom, kdo by měl stejně černou koženou zadní sedačku do coupé...
tady jsou fotky viewtopic.php?t=33324
koupim dvere z cabria
koupim dvere a sedačky pokud možno tak obe přední nebo komplet sedáky co by to melo stát diky díky
- Spooky-0987