Jak vyhodit dva litry snadno a rychle?
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Napadla mě taková věc.
Dyk kurva jsou zde takový lidi jako samiq, alp, Boban, Venca, .... to by v tom byl čert, aby se nedal ten posranej dynamometr nějak zkonstruovat a za nějaký inteligentní peníze, by jsme čicky věděli, kolik nám běhá pod kapotáží koníků.
Já bych klidně přispěl na vývoj, výrobu. Řekněme 500,-. Kdyby dalo 20 lidí pětibábu, tak je to hnedle 10 k. Určitě je tady minimálně 20 lidí, kteří by tyto věci rádi znali, potřebujou občas změřit účinek svých zásahů,...
Kdyby to nabralo seriozní podobu - jdu do toho.
Já bych klidně přispěl na vývoj, výrobu. Řekněme 500,-. Kdyby dalo 20 lidí pětibábu, tak je to hnedle 10 k. Určitě je tady minimálně 20 lidí, kteří by tyto věci rádi znali, potřebujou občas změřit účinek svých zásahů,...
Kdyby to nabralo seriozní podobu - jdu do toho.
BMW The Ultimate Driving Machine
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--v Brně ji má ISŠAutomobilní na ul.Dunajevského (aspoň za mě tam byla) a slyšel jsem fámy,že je v Brně ňákej Ing.Prof. dokonce vyrábí a exportuje...maca píše:jedna je jeste na nejaky vysoky skole v brne a jedna je taky v moste v ucnaku ve velebudicich, akorat nevim jestli je tam jeste nekdo kdo je schopen to nejak rozume obsluhovat
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
Je to zajímavý, ale upřímně - nevěřil bych tomu ani nos mezi očima. ...DC píše:Ona existuje alternativa -> http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... t_dyno.htm
V Čechách válcové brzdy jistě někdo vyrábí ta v děčíně je taky od něj, když jsem tam byl někdy na jaře, jel jsem tam hlavně proto že jsem si myslel že bude nějak možné ten válec přibrzdit aby mě ta brzda simulovala "jízdu do kopce" zkrátka potřeboval jsem ladit A/F při různých otáčkách motoru pod zatížením což prostě v normálním provozu je jednak nebezpečné a je to nadlouho, to bohužel tato brzda neuměla, umí "jen" měřit výkon. A protože JirkuŠ moje auto zajímalo tak nelenil a hned volal tomu výrobci jak to udělat s tím bržděním a z výrobce vylezlo že zrovna jednu takovouhle brzdu sestavuje a pokud budu mít zájem tak bych se mohl se svým autem zůčastnit testování, zkusím zjistit v jakém to je stadiu.