LPG soustavu
LPG soustavu
Prodám komplet LPG soustavu. Asi rok byla v e30 m40. Směšovač (jestli se omu tak řiká) je do 100KW. Je to včetně řídící jednotky, krokovýho motorku, sporáku, kterej se umístí za váhu vzduchu společně se zášlehovou klapkou... prostě komplet. Toroidní nádrž do rezervy.
zalezi dle stavu a stari..kolik litru ma ten toroid? od jake firmy to bylo puvodne delano? kdo to z toho auta demontoval?..celkem je problem i to, ze jsi z Prahy,,,ja jsem z Ostravy. nejlepsi by bylo to nechat nainstalovat v te firme, ktera to delala do toho auta, ve kterem to bylo..sam bych to tady nedelal a myslim, ze kdybych to dovezl uplne nejake jine firme tak by asi nebyli z toho moc nadseni a asi by se jim do toho nechtelo...fakt netusim jak by se tohle dalo domluvit, ale treba by to nebyl problem.
rikam rozhodujici je ta cena...
jo a jeste jedna vec podle toho, ze to bylo v M40 by to melo byt vstrikovani plynu SGI...pokud to neni ono tak to bych nebral, ale melo by to byt ono.
tak zkus neco strelit, treba se domluvime
mam ceny a nabidky asi od tri firem tady v okoli za urcitou cenu vcetne toroidu, ktery ted maj v akci z nejakou tou zarukou, takze pokud bude cenovka od tebe dobra myslim, ze se domluvime.
rikam rozhodujici je ta cena...
jo a jeste jedna vec podle toho, ze to bylo v M40 by to melo byt vstrikovani plynu SGI...pokud to neni ono tak to bych nebral, ale melo by to byt ono.
tak zkus neco strelit, treba se domluvime

mam ceny a nabidky asi od tri firem tady v okoli za urcitou cenu vcetne toroidu, ktery ted maj v akci z nejakou tou zarukou, takze pokud bude cenovka od tebe dobra myslim, ze se domluvime.

Freude am Fahren
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
SGI to určitě neni. Ale je to řízený jednotkou a krokovym motorem, neni to žádná prasečina. Je to starý cca 2 roky, rok to jezdilo. Vyndával jsem to sám, to neni žádnej problém. Tobě, nebo příštímu majiteli, by to stačilo akorát naházet do auta, dokoupit by byly třeba trubičky od nádrže k směšovači. Nádrž je cca na 40l...
Cenu plácnu dejme tomu na 6tKč? Nevim kolik se to pohybuje, pokud je to moc nebo málo, opravte mě někdo. Normálně se za ten samej systém včetně namontování platí (nebo asopň nedávno platilo) cca 26tKč.
Cenu plácnu dejme tomu na 6tKč? Nevim kolik se to pohybuje, pokud je to moc nebo málo, opravte mě někdo. Normálně se za ten samej systém včetně namontování platí (nebo asopň nedávno platilo) cca 26tKč.
nevim podle toho popisu o jaky typ se konkretne jedna...jenom mi byl u jedne Ostravske firmy doporucen ten typ SGI a myslim ze i Petr tady z fora to tady ma, teda myslim, pac jsem mu jednou porodaval BBSa a ukazoval mi to na co jsem se ja cucel asi dva dny pred tim u jedne OV firmy. neni to uz pry zadny krok zpet, rozdil mezi plynem a benzinem je pak uz zanedbatelny az nevnimajici. presne tak bych si to nejak predstavoval, dneska to z toroidem nabizi v cenove relaci okolo 30tisic...coz je vraceno za rok zpatky na benalu takze v poho....ale tvoje cena 6 tisic je vic nez dobra...zkusim nad tim pouvazovat popr se s nekym poradit...jak rikam nejsem zadny gas mechos..tyhle veci byly pro me dlouhou dobu tabu...ale kdo ma furt platit. 

Freude am Fahren
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, že se do toho motám, ale z popisu ti tu jednoznačně nabízí klasickej systém, kdy je plyn z kapalné formy pomocí tepla z chladicího systému auta zplynovanejM3 píše:nevim podle toho popisu o jaky typ se konkretne jedna...jenom mi byl u jedne Ostravske firmy doporucen ten typ SGI a myslim ze i Petr tady z fora to tady ma, teda myslim, pac jsem mu jednou porodaval BBSa a ukazoval mi to na co jsem se ja cucel asi dva dny pred tim u jedne OV firmy. neni to uz pry zadny krok zpet, rozdil mezi plynem a benzinem je pak uz zanedbatelny az nevnimajici. presne tak bych si to nejak predstavoval, dneska to z toroidem nabizi v cenove relaci okolo 30tisic...coz je vraceno za rok zpatky na benalu takze v poho....ale tvoje cena 6 tisic je vic nez dobra...zkusim nad tim pouvazovat popr se s nekym poradit...jak rikam nejsem zadny gas mechos..tyhle veci byly pro me dlouhou dobu tabu...ale kdo ma furt platit.

Pokud máš v pořádku zapalovací soustavu, tak tenhle systém funguje bez problému, jeho cena s ofiko papírem je někde lehce přes 20 tis.
- Lukáš Brandejs
Jenom dotaz, tohle se přece nedá legálně namontovat do auta pokud to je vytáhnuté z jiného. Ty součástky už nemají certifikaci a jenom tlaková zkouška vyjde dráž než si to koupit nové, takže jenom nechat namontovat na černo jestli se nepletu?
coupe 316i 1989 BMW je BMW, VOLVO je VOLVO proto máme obě. Ostatní sou jenom auta
Nový přírůstek 323i chromák.

OK omluva jde to. Máš všechny homologace platné? Tím ti nechci zasírat příspěvek ale uvažuji o tom a pokud to neprojde legálně tak mi je to na prd.
Jak se auto přihlašuje na dopravním inspektorátu?
= Drtivá většina typů aut má schválenou hromadnou přestavbu, takže se do auta namontuje LPG zařízení, montážní firma vyplní přílohu k OTP a na dopravním inspektorátu (v pověřené obci nebo bývalém okresním úřadu) Vám tuto přestavbu zapíšou do OTP (je nutný kolek 10Kč).
Jak je to s nádržemi staršími 10 let?
=Prodloužit platnost tlakové zkoušky po 10 ti letech nelze. Je nutno vyměnit celou nádrž.Doporučujeme - pokud už nádrž s multiventilem měníte zjistit zda by nebylo vhodnější použít nádrž místo rezervy pokud je to možné. Příplatek činí asi 1500 Kč.
Demontáž a montáž staršího zařízení ?
Pokud chcete demontovat starší zařízení a znovu použít, případně pořídit si starší LPG systém je nutné aby tento systém měl homologaci 67R-01xxxx. V opačném případě nelze starší zařízení přihlásit do provozu.
Homologace je vyžadována na následujících komponentech:
Reduktor - zplyňovač
Plynový ventil
Přepínač - pokud disponuje funkcí CAR SAFETY (při zhasnutí motoru vypne veškerou elektriku v LPG zařízení)
Řídící elektronická jednotka - pokud je třeba
Nádrž
Multiventil
Odvětrávací schránka
Plnící koncovka
Jak se auto přihlašuje na dopravním inspektorátu?
= Drtivá většina typů aut má schválenou hromadnou přestavbu, takže se do auta namontuje LPG zařízení, montážní firma vyplní přílohu k OTP a na dopravním inspektorátu (v pověřené obci nebo bývalém okresním úřadu) Vám tuto přestavbu zapíšou do OTP (je nutný kolek 10Kč).
Jak je to s nádržemi staršími 10 let?
=Prodloužit platnost tlakové zkoušky po 10 ti letech nelze. Je nutno vyměnit celou nádrž.Doporučujeme - pokud už nádrž s multiventilem měníte zjistit zda by nebylo vhodnější použít nádrž místo rezervy pokud je to možné. Příplatek činí asi 1500 Kč.
Demontáž a montáž staršího zařízení ?
Pokud chcete demontovat starší zařízení a znovu použít, případně pořídit si starší LPG systém je nutné aby tento systém měl homologaci 67R-01xxxx. V opačném případě nelze starší zařízení přihlásit do provozu.
Homologace je vyžadována na následujících komponentech:
Reduktor - zplyňovač
Plynový ventil
Přepínač - pokud disponuje funkcí CAR SAFETY (při zhasnutí motoru vypne veškerou elektriku v LPG zařízení)
Řídící elektronická jednotka - pokud je třeba
Nádrž
Multiventil
Odvětrávací schránka
Plnící koncovka
coupe 316i 1989 BMW je BMW, VOLVO je VOLVO proto máme obě. Ostatní sou jenom auta
Nový přírůstek 323i chromák.

V pohodě. Já nevim. Nemam čas se o to teď přesně starat, pomiň. Všechno bylo dáváno jako nové, jsou k tomu všechny papíry, kdyžtak i plynovej techničák (příloha k TP) na kterym je taky něco napsaný. Všechny ty věci co píšeš k tomu jsou samozřejmě taky. Možná by se mě nechtělo vyrvávat z auta všechny relátka a trubičky pod autem. Ale to je investice doslova pár korun. Jestli chceš, zavolej na 774 894 601, můžu ti přečíst, co je v příloze k TP atd... V případě rychlého jednání můžu jít s cenou o něco níž