E34 elektrika
E34 elektrika
E34 525i 89 Mám fakt problém otevřu auto dálkou sednu a nejede vnitřní osvětlení na dveřní senzor jinak jo, nejede žádnej displej ani CC,BC ani rádiovej a okna šíbr nic. Tak sem se samozřejmě díval na všechny pojistky a protukaval relatka a pak sem to vzdal a najednou zacalo to vsechno jet akorat BC spotřebu ukazoval uplný nesmyslnosti, tak sem se snažil to korektovat, nic, odpojil sem zkušebně a připojil baterku a chcu zamčít auto dálkou alarm blikne a nejede centrál, tak to zavřu nezaslepeným zámkem a centrál jede. Jenže pák už to tím klíčem nejde vubec nic ani otevřiít a dálka taky nejde a já se nemůžu vubec dostat do auta. Jenom kufr de. co to může být co s tím díky moc za každý nápad
plís help 
525I E34 Vanos, 535i E39, 318i E36 Schwester Wagen, ex-525i E34 comfort wagen,ex-525e E28 Das war ja ausgezeichnet Wagen, ex-528i E28, ex-530D E39
M.I.B. men in bmw
Jesus fur erfolgreich Leben
M.I.B. men in bmw
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: E34 elektrika
ridici jednotka centralu? mam dojem ze je bud v mot. prostoru nebo pod zadni sedackou.... ta rika i relatkam osvetleni at se rozsviti pri otevreni a podobneSPAJK píše:E34 525i 89 Mám fakt problém otevřu auto dálkou sednu a nejede vnitřní osvětlení na dveřní senzor jinak jo, nejede žádnej displej ani CC,BC ani rádiovej a okna šíbr nic. Tak sem se samozřejmě díval na všechny pojistky a protukaval relatka a pak sem to vzdal a najednou zacalo to vsechno jet akorat BC spotřebu ukazoval uplný nesmyslnosti, tak sem se snažil to korektovat, nic, odpojil sem zkušebně a připojil baterku a chcu zamčít auto dálkou alarm blikne a nejede centrál, tak to zavřu nezaslepeným zámkem a centrál jede. Jenže pák už to tím klíčem nejde vubec nic ani otevřiít a dálka taky nejde a já se nemůžu vubec dostat do auta. Jenom kufr de. co to může být co s tím díky moc za každý nápadplís help
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
dík to by bylo možné, ale naštěstí je to jakásí plíšková pojistka, která se zesteřela-po cestě od baterky 80A. Sem to dal zatím natvrdo a jede to.
525I E34 Vanos, 535i E39, 318i E36 Schwester Wagen, ex-525i E34 comfort wagen,ex-525e E28 Das war ja ausgezeichnet Wagen, ex-528i E28, ex-530D E39
M.I.B. men in bmw
M.I.B. men in bmw