Potřeboval bych radu.....mám chroma s předkem plasta (nárazník a čelo).....chtěl bych tam dát spojler , nebo celej nárazník m technik 2 od maci .....co myslíte je lepší všechno dát dolu a nechat tam jenom výstuhu a přilrpit na ní celej nárazník se spojlerem, nebo nechat tam ten "origo" nárazník a dát pod něj ten laminátovej spojler....ale zase někde na foru zaznělo, že ten spojler o chlup na stranách přečuhuje......musí, nebo mělo by být čelo pod spojlerem....no jestli se to tam vejde...a jak to je s mlhovkama a nádechama k brzdám....? (to čelo zase spevňuje blatníky....tak nevím...)
m technik 2
m technik 2
čau kluci!
Potřeboval bych radu.....mám chroma s předkem plasta (nárazník a čelo).....chtěl bych tam dát spojler , nebo celej nárazník m technik 2 od maci .....co myslíte je lepší všechno dát dolu a nechat tam jenom výstuhu a přilrpit na ní celej nárazník se spojlerem, nebo nechat tam ten "origo" nárazník a dát pod něj ten laminátovej spojler....ale zase někde na foru zaznělo, že ten spojler o chlup na stranách přečuhuje......musí, nebo mělo by být čelo pod spojlerem....no jestli se to tam vejde...a jak to je s mlhovkama a nádechama k brzdám....? (to čelo zase spevňuje blatníky....tak nevím...)
adam320 píše:a k čemu pak přiděláš ten spoiler ?
víš, jde o to co tam dám.....nárazník se spojlerem - jako celek, nebo jen ten spojler a ten by se možná dal taky chytnout jako ten celek....zeptej se maci...má to k sobe lepený a ještě pojištěný šroubama....
.....spíš bych čekal radu a né jak to udělám, když sám pořádně nevím...
no to jsem nevěděl ,pá č pokud vim správně tak mtechnik se montuje spoiler k tomu čelu a pak až nárazník ale možná se mejlim...
každopádně jen třeba ty mlhovky držej tomu čelu...to snad víš když to máš na autě ne? v tomhle tě teda vubec nechápu
stejnak a co na tom zkoumáš, jakej to má duvod to čelo dávat dolu?
každopádně jen třeba ty mlhovky držej tomu čelu...to snad víš když to máš na autě ne? v tomhle tě teda vubec nechápu
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
adam320 píše:no to jsem nevěděl ,pá č pokud vim správně tak mtechnik se montuje spoiler k tomu čelu a pak až nárazník ale možná se mejlim...
....jen sem se ptal jestli se tam vejde....tak nemám s tím zkušenosti!!!.....promiň!!!!