Bokem napřed???

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Honza.net
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza.net » 26. 11. 2006 19:47

ARMAN píše:..vi někdo o nějakym placu v Praze..
Snad každý parkoviště.. Záleží z který Prahy seš..?
BMW e39 :)

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 26. 11. 2006 20:25

Honza.net píše:
Parkoviště tu jsou ucpana :? jsem ze Stodůlek, měl jsem přimo pod bokem velky plac(u Mototechny) ale ho zatarasili jelikož se tam začinali čim dal tim vic slezat teenagery se svejma namydlenejma bleskama :lol: :(
Dnes jsem našel pidi placek ale až moc malej jen se otočit a k tomu s hrubym asfaltem
Obrázek

milo

Příspěvek od milo » 26. 11. 2006 21:00

ARMAN: pockej na prvni snih, myslim ze jeste ten vecer se pojede na dzban 8) tam si to vyzkousis az az i se slabsi motorizaci :wink:

na ceste bych se o nejaky prvni pokusny drift urcite nepokousel, jedna drobna chybicka a nebudes verit jak se ti 40 km/h bude zdat jako kurevsky velka rychlost a auto tak 3x tezsi nez normalne ...
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 27. 11. 2006 09:30

Honza.net píše:Stejně nechápu jak může policie prudit, když hodíte nějakou zatáčku / křižovatku bokem.. Vždyť nic neporušujete (počítám že jste ve svém pruhu, případně správně blikáte a přednostníte..)
Úmyslné uvedení automobilu do smyku?
Ohrožování ostatních účastníků silničního provozu...?

Honza.net
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza.net » 27. 11. 2006 10:27

bmwm3 píše:
Honza.net píše:Stejně nechápu jak může policie prudit, když hodíte nějakou zatáčku / křižovatku bokem.. Vždyť nic neporušujete (počítám že jste ve svém pruhu, případně správně blikáte a přednostníte..)
Úmyslné uvedení automobilu do smyku?
Ohrožování ostatních účastníků silničního provozu...?
Úmyslné uvedení automobilu do smyku není dopravní přestupek a ještě by to chtělo dokázat že to bylo úmyslné..
Ohrožování? Jedeš si ve svém pruhu, nepředjíždíš, na nikoho nenajíždíš.. To není ohrožování. Samozřejmě nemám na myslí, když někdo hodí powerslide v 8 ráno v zatáčce před Nuselákem :D

Nechci tu nějak obhajovat prasení v provozu, to ani náhodou, jen to chci brát tak nějak z právního hlediska..
BMW e39 :)

Reno...

Příspěvek od Reno... » 27. 11. 2006 14:54

ARMAN píše:Tak jsem dnes zkoušel utrhnout prdel a... nic :( na suchu nende nebo jsem na to moc nešlap :oops: chtěl jsem vyzkoušet jaky to je když prdel ujiždi(na bezpečnym mistě bez provozu samo) abych nebyl zaskočen, dřiv jem jezdil jen na předohrabech a zadohrab znam jen z PC :)
Vi někdo o nějakym placu v Praze kde je hezkej hladkej asfalt? Na Strahově je drsny se mi zdalo když jsem se tam jel podivat minuly tyden...
Věř že i 1,8i jde bokem :twisted:

A až na padne sníh, tak si toho užiješ víc než dost.
Jenom začni šetřit na benzín, první rok jsem ho projezdil víc než dost :lol:
Obrázek

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 27. 11. 2006 15:08

Po pravni strance neco mleli pani policiste o bezohledne jizde a nezvladnuti vozidla...
Nejakej z techhle pojmu snad ve vyhlasce je, takze by si nasli na co to prisit.
Alespon na toto tema se ubiral nas rozhovor kdyz jsem odjel od pumpy u nas trochu akcneji a policajti to za mnou otocili pres rizenou krizovatku pres rucku akcne....ale majak zapli az po otoceni, takze mohla byt diskuse zajimavejsi pokud by to chteli hrotit, neb jsem mel i svedka tusim fxe v aute tenkrat :twisted:

ales.

Příspěvek od ales. » 27. 11. 2006 18:13

Jirka325 píše:Po pravni strance neco mleli pani policiste o bezohledne jizde a nezvladnuti vozidla...
Alespon na toto tema se ubiral nas rozhovor kdyz jsem odjel od pumpy u nas trochu akcneji a policajti to za mnou otocili pres rizenou krizovatku pres rucku akcne....ale majak zapli az po otoceni, takze mohla byt diskuse zajimavejsi pokud by to chteli hrotit, neb jsem mel i svedka tusim fxe v aute tenkrat :twisted:
sem asi pustil trochu rychlej spojku nebo co...někomu se to stane na křižovatce při rozjezdu někomu při řazení v zatáčce...ale, že sem to zvládl co? :twisted: příště si nato dávejte větší pozor...ehm, děkuji za radu naschledanou :wink:
PS:když nejseš prase a neděláš to mezi lidma, tak i cajti maj pochopení...někdy dokonce upozorní i na další radar...vše je to o přístupu a o tom jak vypadáš a jednáš...když máš na hlavě naraženou kšiltovku auto ti pod duněním div neskáče a jednáš s ním stylem co po mě zase chceš, pochopení se nikdy nedočkáš...
lidem kolem se nejde divit, když na něho letí bokem auto s hvízdajícíma pneumatikama a motororem vytočeným do červenýho, asi není příjemnej pocit...stejně jak ty nevíš co za debila je to před tebou a co od něj mužeš čekat, tak stejně tak přemýšlí ten zatebou a když začneš dělat prasárny, tak to jen potvrdíš...

Fx

Příspěvek od Fx » 27. 11. 2006 19:02

Jirka325 píše:Po pravni strance neco mleli pani policiste o bezohledne jizde a nezvladnuti vozidla...
Jo, to bylo se mnou... Taky bylo fajn, jak nám pak jinde dali pokutu za pásy a kecy o ujetí nohy na plynu uzemnili: "No jo, to jsme slyšeli, jste se na to uklouznutí nohy připravovali nějak dlouho" :lol:

Ale co mě dostalo nejvíc bylo, když Jirka začal škemrat, ať mu pučej plácačku, že si chce zastavit nějaký jiný auto :lol: :lol: :lol:
E39 535i sedan

PÍŤÁK

Příspěvek od PÍŤÁK » 27. 11. 2006 19:45

ARMAN píše:
Honza.net píše:
Parkoviště tu jsou ucpana :? jsem ze Stodůlek, měl jsem přimo pod bokem velky plac(u Mototechny) ale ho zatarasili jelikož se tam začinali čim dal tim vic slezat teenagery se svejma namydlenejma bleskama :lol: :(
Dnes jsem našel pidi placek ale až moc malej jen se otočit a k tomu s hrubym asfaltem
Jo jo, u mototechny to bejvalo dobry, jeste je jedno vetsi parkoviste u krematoria
e24 635csi & e28 m535i & e28 524td

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 11. 2006 20:08

ja sem koukal ze je taky dobry parkoviste u Billy naproti Autecu.jsou tam sice takovy ty hladky kostky ale myslim si ze az napadne snih tak to bude idealni a hlavne je to parkoviste dokonale schovany za tou Bylou a ze stran jsou takovy hory pisku takze tam ani nejni videt.a panelaky jsou daleko. :lol:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 11. 2006 20:10

a pak je co mi tata rikal jeste nekde na Radlicky jak jsou ty kurty prej nejni zase tak veliky ale kdyz to neprehanistak to staci.uz se tesim na snih beru kameru a jedu blbnout samozdrejme s mirou.hlavne si to nejdriv chci vyzkouset na snehu na velkym place jak to ustreluje abych si pak nekde v praze nerozbil hubu.o moji hubu mi nejde ale to auto :lol:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

bmwm3
Lon Don
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmwm3 » 27. 11. 2006 20:40

Honza.net píše:
Úmyslné uvedení automobilu do smyku není dopravní přestupek a ještě by to chtělo dokázat že to bylo úmyslné..
Ohrožování? Jedeš si ve svém pruhu, nepředjíždíš, na nikoho nenajíždíš.. To není ohrožování. Samozřejmě nemám na myslí, když někdo hodí powerslide v 8 ráno v zatáčce před Nuselákem :D

Nechci tu nějak obhajovat prasení v provozu, to ani náhodou, jen to chci brát tak nějak z právního hlediska..
Řekl bych, že úmyslný uvedení automobilu do smyku ve vyhlášce je.
Za druhý Ti nic dokazovat nebudou, protože když budou chtít, tak Tě prostě za něco sejmou a to oni chtít budou, to mi věř, když na vyrukuješ s těmahle "chytrejma" teoriema po tom, co Tě někde uviděj driftovat. Nic proti Tobě, ale něco jinýho je teorie a něco jinýho, když Tě zastavěj tři nasraný benga velikosti BOOSTa, to Tě pak přejde hrdinství, nebo teda mě aspoň jo.

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 27. 11. 2006 21:18

vlada320 píše:uz se tesim na snih beru kameru a jedu blbnout samozdrejme s mirou.
když jedeš s Mirou vemte mě s sebou :P :lol: :wink:
Obrázek

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 11. 2006 21:28

ja nemyslim s Mirou jako jmeno ale jako ze s klidnou hlavou proste to neprehanet :D :lol:

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 27. 11. 2006 21:38

vlada320 píše:ja nemyslim s Mirou jako jmeno ale jako ze s klidnou hlavou proste to neprehanet :D :lol:
Tak bez Miry :wink: Hlavně to natočit :P
Obrázek

Slavisimo

Příspěvek od Slavisimo » 27. 11. 2006 21:43

ARMAN píše:
vlada320 píše:ja nemyslim s Mirou jako jmeno ale jako ze s klidnou hlavou proste to neprehanet :D :lol:
myslim ze u toho krematoria by to slo ale docela casto tam jezdej benga(myslim kolem). Tak az neco budete tvorit tak reknete at se prijdu zasmat :twisted:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 11. 2006 21:53

kdyby to vyslo tak by sme se mohli nekdy domluvit a sejit se nekde takhle lidi z prahy a konkretne repy,reporyje,stodulky a tak dale co sem koukal tak nas tu je docela dost z tyhle lokality :wink:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 27. 11. 2006 21:55

ARMAN píše:
jasny neco natocime urcite :wink:

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 27. 11. 2006 22:14

Slavisimo píše:
ARMAN píše:
myslim ze u toho krematoria by to slo ale docela casto tam jezdej benga(myslim kolem). Tak az neco budete tvorit tak reknete at se prijdu zasmat :twisted:
u krematoria hlavně často maj stan a rozdavaj pokutky :D tam bych nelez + nechcem budit ty lidičky za zdi že :wink:
Obrázek

Odpovědět