Bokem napřed???
- Dudek Lubomír
Když zaprší,nebo zasněží,taky se většinou neudržim,ale dám si to jen tak párkrát na jistotku a pak strach a zodpovědnost zvítězí.Už jsem totiž i něco rozbil a je to fakt hnus vlézt domu a ve dveřích říct."Jsem největší kokot pod sluncem a auto je na sráč".Dávám přednost vyblbnutí se na pásech a věřte,že 15 tun ve čtyřech pětkách bokem na betonu taky stojí za to.Jinak v běžném provozu řidič slečny dejzi.Mějte se 

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Dudek Lubomír
Co okolí?ono jak na koho na silnici člověk narazí třeba když sem přejel přes křižovatku bokem tak týpek v pežotu 206 z okínka vystrčil ruku se zdvyženym palcem, tak to mně potěšilo ale kolikrát sou lidi který sou schopný vás dojet třeba až k vám před barák a když už odcházíte od auta tak na vás vystartuje a začne vám vysvětlovat co se jako na silnici smí a co ne. 

no na normální silnici už sem dlouho nedriftil, ale samozřejmě že no někteří berou nelibě
uznání sem se dočkal jen jednou od jednoho řidiče E34, který sledoval můj drift přes celou křižovatku v plném provozu v jihlavě dole na světlech a pak mě dojel a mával a ukazoval že jako super
uznání sem se dočkal jen jednou od jednoho řidiče E34, který sledoval můj drift přes celou křižovatku v plném provozu v jihlavě dole na světlech a pak mě dojel a mával a ukazoval že jako super

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
v provozu je to uplne nejlepsi, to je poradnej fun hlavne pred holkama a s nejakou poradnou karou...ARMAN píše:Z pohledu okoli tomu nefandim jelikož se většinou pohybuji v Praze a provoz je tu velky takže když nějaky "borec" začne dělat kraviny a ohrožuje chodce/auta tak nejradši bych mu ze srdce dal do tlamy. Sam jsem čerstvě v autě s zadnim pohonem a zatim jsem nic nezkoušel![]()

-
Jo, to je to nejlepší, co můžeš udělat. Takovýhle věci končívaj špatněSlavisimo píše:v provozu je to uplne nejlepsi, to je poradnej fun hlavne pred holkama a s nejakou poradnou karou...ARMAN píše:Z pohledu okoli tomu nefandim jelikož se většinou pohybuji v Praze a provoz je tu velky takže když nějaky "borec" začne dělat kraviny a ohrožuje chodce/auta tak nejradši bych mu ze srdce dal do tlamy. Sam jsem čerstvě v autě s zadnim pohonem a zatim jsem nic nezkoušel![]()

E39 535i sedan
e28 jde bokem pěkněMíšánek píše:No tak Já jsem se žralokem abych se přiznal ještě bokem nejel. neměl jsem totiž samosvor a to auto je docela těžké, nebo to bude rukama...Měl ie tlumiče v řiti, takže to může byt i tím, protože auto moc nesedělo a houpalo se jako kolébka..
Ale teď už tam pomalu je samosvor, a komplet všechny nové tlumieče, tak se těším jak sviňa.
Nikdy jsem eště nejel a ani neřídil auto se svorem, tak jsem zvědavý jestli a jak moc to bude poznat...

V Dánsku jsem jel nakupovat (na kole)Exclusive píše:Ale položil jsem také otázku, co na to okolí? A zajímalo by mě, co na to lidi kolem vás, jestli vám zamájí a fandí, nebo spíš na váz ukazují různé nelichotivé posunky.

Potvrzuju že tahle křižovatka je na jízdu bokem jak dělanáDC píše: uznání sem se dočkal jen jednou od jednoho řidiče E34, který sledoval můj drift přes celou křižovatku v plném provozu v jihlavě dole na světlech a pak mě dojel a mával a ukazoval že jako super

Taky sem si jí párkrát dal

Jinak obecně občas taky samozřejmě bokem, ale spíš ve dne než v noci, mám rád když vidim víc než jen co mi osvítěj světla
A co se týče reakcí lidí.. většinou se tvářej přinasraně a z výrazu se dá číst "No jó zas nějakej mladej zbohatlej kundolízek s BMW, kéž by si příště rozbil hubu"

P.S. Tip pro pražský driftery - oblíbenej mám ten kruháč jak jedete z Proseka směrem na ČM, tušim že je tam autosalon Škodovky, za světlama je kopeček, tak za nim

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Tak jsem dnes zkoušel utrhnout prdel a... nic
na suchu nende nebo jsem na to moc nešlap
chtěl jsem vyzkoušet jaky to je když prdel ujiždi(na bezpečnym mistě bez provozu samo) abych nebyl zaskočen, dřiv jem jezdil jen na předohrabech a zadohrab znam jen z PC
Vi někdo o nějakym placu v Praze kde je hezkej hladkej asfalt? Na Strahově je drsny se mi zdalo když jsem se tam jel podivat minuly tyden...

Vi někdo o nějakym placu v Praze kde je hezkej hladkej asfalt? Na Strahově je drsny se mi zdalo když jsem se tam jel podivat minuly tyden...