Já se v tom dost vyžívám a dělám to celkem často, když zaprší, tak zatáčku vyjet čistou stopou ani neumím. Nedělám to samozdřejmě ve špičce, v zatáčkách kam nevidím, kde jsou v dosahu lidi... apod. Ale lidské oko dohlédne daleko a když to někdo vidí, tak na mě hned bliká, klepe si na čelo apod. A to aniž bych nějak ohrožoval okolí. Setkáváte se se stejným postojem
Bokem napřed???
Bokem napřed???
Nazdar lidičky, chci se zeptat, jak moc využíváte potenciál pohonu zadních kol? Myslím, jak často jezdíte zatáčky, občas i rovinky
, dveřma napřed? A co na to okolní provoz?
Já se v tom dost vyžívám a dělám to celkem často, když zaprší, tak zatáčku vyjet čistou stopou ani neumím. Nedělám to samozdřejmě ve špičce, v zatáčkách kam nevidím, kde jsou v dosahu lidi... apod. Ale lidské oko dohlédne daleko a když to někdo vidí, tak na mě hned bliká, klepe si na čelo apod. A to aniž bych nějak ohrožoval okolí. Setkáváte se se stejným postojem
Já jezdím s autem vobčas, ale vždycky si musím takhle "zablbnout" ... některé křižovatky si vychutnávám excelentně, jiné projedu jako důchodce
... no okolí reaguje většinou s otevřenou pusou a jen čučí co jsem za blázna
M10 power!!!
M10 power!!!
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--pohonu zadních kol využívám maximálně a i když nesamosvoruju,tak si to na oblíbených místech taky utrhnu -ale spíše na hladkém suchém asfaltu --reakce lidí nevim(akorát spolujezdce),protože tam nebývají(noc), zato policie už mě jednou "chválila"...
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
- Lospiratos
Kdyz naprší tak se fakt neda odolat a nejlepsi je to este na mokrejch kocicich hlavach...
i za sucha delam humbuk ale jenom tam kde fakt vim ze se nemuze nic stat a taky musim mit naladu (to clovek nevi nikdy ale....) nekdy fakt jezdim jak duchodce se stazenym sibrem a kocham se provozem a nekdy je to docela adrenalin
i kdyz 2.5 ix se samosvorem ti jako duchodce moc jet nedovoli pac to se proste neda neprasit
i za sucha delam humbuk ale jenom tam kde fakt vim ze se nemuze nic stat a taky musim mit naladu (to clovek nevi nikdy ale....) nekdy fakt jezdim jak duchodce se stazenym sibrem a kocham se provozem a nekdy je to docela adrenalin
i kdyz 2.5 ix se samosvorem ti jako duchodce moc jet nedovoli pac to se proste neda neprasit
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Jeden z důvodů proč sem si koupil BMW, motor vepředu a náhon na zadek. Možnost byla ješte Ford Sierra a nebo Mercedes, pak tu byli i nějaký japonci.... Jenže kdo by odolal tomu BMW znaku a celkovýmu spracování... A neříkejte že třeba není větší efekt odhrábnout auto se zadnim náhonem než s předním
Každopádně se už těším na zimu a na zadní náhon 

já tomu asi nerozumim - bokem teda znamená tohle ->
http://www.e30.eu/video/6erBrno.avi ?
(635CSi, sucho, třetí kvalt, 3,07 špéra, cca 100 km/h, pneu 235)
http://www.e30.eu/video/6erBrno.avi ?
(635CSi, sucho, třetí kvalt, 3,07 špéra, cca 100 km/h, pneu 235)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
No tak Já jsem se žralokem abych se přiznal ještě bokem nejel. neměl jsem totiž samosvor a to auto je docela těžké, nebo to bude rukama...
Měl ie tlumiče v řiti, takže to může byt i tím, protože auto moc nesedělo a houpalo se jako kolébka..
Ale teď už tam pomalu je samosvor, a komplet všechny nové tlumieče, tak se těším jak sviňa.
Nikdy jsem eště nejel a ani neřídil auto se svorem, tak jsem zvědavý jestli a jak moc to bude poznat... 
No smoke, no fun...

Míšánek píše:No tak Já jsem se žralokem abych se přiznal ještě bokem nejel. neměl jsem totiž samosvor a to auto je docela těžké, nebo to bude rukama...Měl ie tlumiče v řiti, takže to může byt i tím, protože auto moc nesedělo a houpalo se jako kolébka..
Ale teď už tam pomalu je samosvor, a komplet všechny nové tlumieče, tak se těším jak sviňa.
Nikdy jsem eště nejel a ani neřídil auto se svorem, tak jsem zvědavý jestli a jak moc to bude poznat...
Ale se špatnejma tlumičema to jde snad ještě líp.
Jinak když jedu do školy autem,tak dám přednost tomu když prší,nebo je mokro.To se mi tam jede mnohem líp.To tam jedu celkem i rád.Chodím na auto mechnika a máme povinný řízení motorových vozidel (autoškola).Bylo super když jsem přijížděl ke škole bokem napřed a náš učitel měl jízdu se spolužákem a já ho míjel.