Přesunuto: Debata M40 vs iS, rady, jak prodat auto, atd ...
Určitě ocení, ale na fotce vypadá každý (hezky nafocený) auto pěkně a kolikrát je potom člověk překvapený na vlastní oči, ale to je jedno.swaczynad píše:zadne otazky? Dnes uz nikdo neocení hezke E30?![]()
http://img426.imageshack.us/my.php?image=bmw1vd7.jpg
Věřím že je tohle auto třeba v cajku, ale jediný co je z fotek patrný navíc oproti ostatním jsou černý ledviny + světla, čirý blinkry a celkem slušný kola, ale co lidi zarazí nejvíc je asi cena. Myslím že jentak někdo si nekoupí třícu za osumde, když mu bude na ni stačit v pěkným stavu cca za 40-50t a aby vypadala takhle si ji udělá tak za 15t.
Chtěl si nějaký názory tak jsem ti ho napsal.
Nechci prudit a držím palce ať se prodá!

ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
zalezi kteryho ale toho luxusniho TD za mam pocit 45Tweety píše:Já za tuhle cenu auto ve slušnym stavu teda nesehnal a to jsem sháněl 4 měsícemagiccc píše:... když mu bude na ni stačit v pěkným stavu cca za 40-50t ...![]()
Flery : Za kolik jsi prodal Touringa ?

Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
zatim sem nic nekoupil popremejslej o prodeji bez muziky a kol opravdu bych ho koupil premlouvat nebudu ale sere mne ze pak dostane auto nejakej imbecil bude te vecne veku otravovat ze je neco v haji a ve fimale ho roztreli....ja bych ho vyuzil vyborne..lowe sou ihned.....
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ty vole ze nerozeznas M3 E30 od obyc E30 sem zkousnul ale ze vypustis takovou picovinu to teda uz nechapu, ale ja sem v klidu me tohle IS netrapi ono lidi co maj kacky a daji 80 za E30 tech je jen par a vubec nebudu tady probirat nesmyslnej rozhovor z nekym kdo nevi co je to M3 E30 a predelavka E30 s R6 M30 coz M3 proste neniZdrahy píše:Cena 80.000 je dobra, rozhodne neslevuj, takovych tricitek je malo, kombinace motoru 318is s peknym vzhledem nema hodnotu 50 tisic... To by musela byt nastrojena mrdka coz nevyzera...
Kdyz zato da nekdo osmdesat a ver tomu ze da, tak se oto bude starat, za padesat to koupi kdejake prase! A za 15 nic nenaladis...
To FLERY : Koupim tvoje kabro, bez strechy (dovezu si svou), bez muziky a celniho skla, dam ti 50 tisic, "lowe sou ihned, to vis E30 je uz stara kara"...![]()
MAS TO PEKNY

Ja vim sem kokot, nerozeznam M3 E30, jenom jsem to videl v nejakym casopise a zdalo se mi to podobny tak jsem to tak nazval.
Ale ve skole me clovece naucili aspon psat s a z (s kým čím a z koho čeho)
A kdyz uz jsme u toho tak M106, ale zkousnul jsem to. Bejt tebou tak si do inzeratu nacením třeba i tlačítka jako trojúhelník, ruční brzdu madlo, clonítka, atd... Kdyby to třeba někdo chtěl bez toho.

Ale ve skole me clovece naucili aspon psat s a z (s kým čím a z koho čeho)

A kdyz uz jsme u toho tak M106, ale zkousnul jsem to. Bejt tebou tak si do inzeratu nacením třeba i tlačítka jako trojúhelník, ruční brzdu madlo, clonítka, atd... Kdyby to třeba někdo chtěl bez toho.

...

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no jasne ze mne to nenapadlo hned muzes mi rict proc je tak divny ze chci cenu zlevnit pri odebrani nejaky nestandartni vybavy?? nekomu treba spera je na nic a cena je rozdilna o par tisic. nechapu proc do toho pletes treba tlacitkaZdrahy píše:Bejt tebou tak si do inzeratu nacením třeba i tlačítka jako trojúhelník, ruční brzdu madlo, clonítka, atd... Kdyby to třeba někdo chtěl bez toho.

Vážně nechápu co furt všichni padáte na zadek z 16ti ventilú,až na tom bude muset někdo dělat go hlavy tak se bude divit,mě stačilo měnit hydroštelú 8...A jestli mám 83kw nebo 100 není pro mě zas tak rozdíl,mimochodem v jakých to dosahuje otáčkách?Odhaduju tak 6000 a točák což je na normální jízdu možná i podstatnější bude asi nastejno.Sorry že se pletu do inzerátu ale už jsem se kté mánii kolem issek musel vyjádřit
- Dudek Lubomír
Jako bych ho znal ze Sokolova.Jestli je to ono,bylo vždy přitažlivé,ale můj názor je ten,že koupit auto za 40,tak s trochou času a práce z něj za dalších 15 udělám krasavce tvého formátu také.Navíc za 80 000Kč jsi dal nějak málo fotek.Nafoť podlahu,zavěšení podvozku,brzdy,spodky dveří a vícero různých detailů hlavně karoserie a uvidíš,že jestli bude vše jak má být,členové tohoto fóra ti jistě nakonec požadovanou cenu posvětí.Jinak je to opravdu fešák a přeju ti,aď ho dobře prodáš.Mějte se
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
musim se zastat majitele ze po rozhovoru s nim osobne je mi jasne ze investice do auta byla ale otazka je vzdy jestli se muzeme bavit o cene jako realny ja nabidnul bez muziky a kol coz polozky jsou nejaky penize bohuzel majitel moc s cenou jit dolu nechce ja chtel za cabro taky 150 ale dnes sem na 120 s tim ze uz dolu nejdu mozna hned kdybych chtel 120 nekdo se nasel ale to je tak ze clovek chce alespon zpatky to co do toho dal.....podle vsech fotek je auto top ten interier by mne zajimal ale kvuli cenovce jen orientacne....
No je vidět, že jsi asi v žádným ISu nikdy nejel. Nemyslím teda nějakou vylítanou mrd.u, ale ISo v dobrým stavu. Rozdíl je tam a značnej, to je úplně jiný svezení. Výkon 100kw je na 1.8 hodně pěknej. I dneska najdeš málo takhle výkonejch motorů v obsahu do 1.8. A třeba hydroštely u ISa narozdíl od M40 nemusíš vůbec řešit. Je tam jiná konstrukce než u M40 a nesere se to jako M40. A krouťák má ISo taky větší. A že by M40 táhla odspoda to slyším taky poprvý, jako každej baworáckej motor táhne až v otáčkách. Prostě ISo je jednoznačně nejlepší volba ze čtyřválců v E30, když pominu M3. To svezení je na čtyřválec super.bart píše:Vážně nechápu co furt všichni padáte na zadek z 16ti ventilú,až na tom bude muset někdo dělat go hlavy tak se bude divit,mě stačilo měnit hydroštelú 8...A jestli mám 83kw nebo 100 není pro mě zas tak rozdíl,mimochodem v jakých to dosahuje otáčkách?Odhaduju tak 6000 a točák což je na normální jízdu možná i podstatnější bude asi nastejno.Sorry že se pletu do inzerátu ale už jsem se kté mánii kolem issek musel vyjádřit
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7