Zdarec kdo mi poradí diagnostiku v olomouckém kraji kde mi napíchnou za dobrou cenu E30 318IS??
Dikes
Diagnostika OL
Re: Diagnostika OL
Taky sháním, začalo mi to nějak žrát, (váha x lambda ???)... Bohužel chci do servisu na diagnostiku, ne někam do čurákova, aby mi to ladily podle sluchu. Nevím asi utratím ranec a zajedu do RENOCARU ??? Fakt nevímDejk55 píše:Zdarec kdo mi poradí diagnostiku v olomouckém kraji kde mi napíchnou za dobrou cenu E30 318IS??
Dikes

SNiPP

Super medvídci,chlapík co se zabývá motory asi 30let mi je vřele doporučil,rozmrdají to prý tak že budu hledět,jinak jsem na vlastní kůži pocítil jak se jedná se zákazníkem,klučina,asi 22let u kasy vypadal že ani neví co to BMW je,objednal jsem zboží asi za cca 11000,-,měl jsem katalogový čísla,potřebné věci jsem měl pro jistotu s sebou aby to bylo 100% a když jsem za tři dny přijel tak měli úplně něco jinýho objednanýho,tudíž se strhla velká slovní rozepře a s vřelými díky jsem odfrčel do Zlína do Synotu,tak asi tak slavný Horimex.No a ten známý mi doporučil výhradně RENOCAR a nebo nějaký servis ve Fryštáku u Zlína-specializace na diagnostiku a údržbu-opravy veškerých typů vstřikovacích zařízení,jo a mj.radil mi to pan Halašta který má servis a stanici ME u ČSAD v Přerově měl by jsi to najít je to jako když v arealu garáží za ČSAD.Tak tam sjeď a popros ho o ten kontakt na ten Fryšták.Z vlastní zkušenosti ti říkám že v Přerově ti to NIKDO DOHROMADY NEDÁ VČ.BOSCHEDejk55 píše:asi horimex v olmu nic jinyho tady nevim

Hmm, tak to je mooooc smutné, sami odborníci koukám! Klidně jsem ochotný zaplatit o pár tisíc víc ZA VÝBORNĚ ODVEDENOU PRÁCI....ale kde?DVORIS píše:Super medvídci,chlapík co se zabývá motory asi 30let mi je vřele doporučil,rozmrdají to prý tak že budu hledět,jinak jsem na vlastní kůži pocítil jak se jedná se zákazníkem,klučina,asi 22let u kasy vypadal že ani neví co to BMW je,objednal jsem zboží asi za cca 11000,-,měl jsem katalogový čísla,potřebné věci jsem měl pro jistotu s sebou aby to bylo 100% a když jsem za tři dny přijel tak měli úplně něco jinýho objednanýho,tudíž se strhla velká slovní rozepře a s vřelými díky jsem odfrčel do Zlína do Synotu,tak asi tak slavný Horimex.No a ten známý mi doporučil výhradně RENOCAR a nebo nějaký servis ve Fryštáku u Zlína-specializace na diagnostiku a údržbu-opravy veškerých typů vstřikovacích zařízení,jo a mj.radil mi to pan Halašta který má servis a stanici ME u ČSAD v Přerově měl by jsi to najít je to jako když v arealu garáží za ČSAD.Tak tam sjeď a popros ho o ten kontakt na ten Fryšták.Z vlastní zkušenosti ti říkám že v Přerově ti to NIKDO DOHROMADY NEDÁ VČ.BOSCHEDejk55 píše:asi horimex v olmu nic jinyho tady nevimTo jen abych ti ušetřil čas a nervy

SNiPP