Diskuze k prodeji touringa iX za 35k
Ale, hlavně že bylo plno řečí kvůli fotkám,že je zbytečné je posílat když auto bude do 3dnů prodané....Miguel píše:Stále k mání..
PS: nemůžete za tuhle cenu čekat nové auto
michal.sitta@centrum.cz.
PS: nové auto nečekám ale mám to 400km takže fotky nutností...
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Fotečky by neškodily, docela rád bych ho viděl 

***NÁHRADNÍ DÍLY z E30 a E36*** viewtopic,p,597353.html#597353
***EKOLIKVIDACE***ODTAHOVÁ SLUŽBA*** viewtopic,p,311005.html#311005

***NÁHRADNÍ DÍLY z E30 a E36*** viewtopic,p,597353.html#597353
Tak poslouchej já sem s tím člověkem mluvil a domluvit se s ním zrovna nedá, e30ky za svůj život prošli tolika rukama že nikdy nevíš jaká dobrota tě čeká. To bys měl jako moderátor fóra e30 vědět! To mám jet jen tak ze srandy na 800km vyjížďku??Dan td píše:Tak zvedni telefon, obětuj pět korun a on ti řekne. Třeba se i domluvíte na fotkách. V čem je problém, když máš tak ohromnej zájem ?mobileus píše:tady slo o to videt to co je na prodej ne to tvoje nic proti
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No když s ním není ( údajně ) dohoda, tak stejně z fotek těžko poznáš, jak na tom to auto je, ne ? A pokud je to pro tebe daleko, tak se na to auto vykašli a hotovo. Nikde přece není psáno, že prodejce musí povinně dodat fotky.mychal píše:Tak poslouchej já sem s tím člověkem mluvil a domluvit se s ním zrovna nedá, e30ky za svůj život prošli tolika rukama že nikdy nevíš jaká dobrota tě čeká. To bys měl jako moderátor fóra e30 vědět! To mám jet jen tak ze srandy na 800km vyjížďku??Dan td píše:Tak zvedni telefon, obětuj pět korun a on ti řekne. Třeba se i domluvíte na fotkách. V čem je problém, když máš tak ohromnej zájem ?mobileus píše:tady slo o to videt to co je na prodej ne to tvoje nic proti
Když je nedodá a ztratí potencionálního zájemce, je to tak trochu jeho smůla. Nevím, proč to nechce nebo nemůže vyfotit ale je to prostě jeho boj.
A už dost
Neprodávám to já osobně, jen jsem dal inzerát. A že majitel nedodal fotky, za to já nemůžu, ale jak řekl dan je to jeho boj.
Já prostě nemam čas jet přes celou prahu abych to auto jen tak vyfotil. Nikdy jsem s tim autem nejel a nevim v jakým je stavu, ale kdo čeká voňavýho kombíka za 35 tak to spadnul z marzu
Říkám vám to na rovinu. Já osobně jsem najezdil stovky kilometrů, když jsem se jel podívat na auto který mělo bejt ve stavu 1A a nakonec když jsem to viděl, tak to byl šrot, ale tak to prostě je..howk

Neprodávám to já osobně, jen jsem dal inzerát. A že majitel nedodal fotky, za to já nemůžu, ale jak řekl dan je to jeho boj.
Já prostě nemam čas jet přes celou prahu abych to auto jen tak vyfotil. Nikdy jsem s tim autem nejel a nevim v jakým je stavu, ale kdo čeká voňavýho kombíka za 35 tak to spadnul z marzu

Říkám vám to na rovinu. Já osobně jsem najezdil stovky kilometrů, když jsem se jel podívat na auto který mělo bejt ve stavu 1A a nakonec když jsem to viděl, tak to byl šrot, ale tak to prostě je..howk

Omlouvám se, že to tady zasírám, ale musím se zastat Mychala! Podle mě je fakt to vidět třeba nejdřív jen na fotkách. Protože jestli tě to auto zaujme na fotce, jdeš po něm, ale pokud se ti už na fotce nepozdává, prdíš na to. A navíc ta vzdálenost to ještě jen utvrzuje!
2 mobileus: Jak to tady tak čtu, tak ty chceš zase fotky po úplně všech inzerentech! Kdyby někdo nabízel svého teplého 14 let starého křížence jezevčíka a pudla, tak ty budeš mít vážný zájem a budeš chtít fotky...

2 mobileus: Jak to tady tak čtu, tak ty chceš zase fotky po úplně všech inzerentech! Kdyby někdo nabízel svého teplého 14 let starého křížence jezevčíka a pudla, tak ty budeš mít vážný zájem a budeš chtít fotky...

2 dan td: však já už sem se na to vykašlal, i když bych ho na zimu rád vzal ale co ať mu tam shnije...
no nic nebudem to rozebírat, je pravda že tvé poznámky jsou často na místě ale já sem zrovna z těch co první volají,zeptaj se majitele a až pak chtějí eventuelně fotky ale takhle arogantní jednání jsem ještě nezažil, a to už sem e30tek pár koupil. Holt je moderní doba a když má někdo inzerát na netu tak musí počítat s tím že po něm budou chtít fotky,vždyť to je při tomhle druhu prodeje základ...
no nic nebudem to rozebírat, je pravda že tvé poznámky jsou často na místě ale já sem zrovna z těch co první volají,zeptaj se majitele a až pak chtějí eventuelně fotky ale takhle arogantní jednání jsem ještě nezažil, a to už sem e30tek pár koupil. Holt je moderní doba a když má někdo inzerát na netu tak musí počítat s tím že po něm budou chtít fotky,vždyť to je při tomhle druhu prodeje základ...
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já to chápu, ale nechápu, proč chcete fotky po Miguelovi, kterej sem jen dal inzerát a i to psal. Pokud tolik toužíš po fotkách, tak holt volej majiteli furt dokola a vyřiď si to s ním.mychal píše:2 dan td: však já už sem se na to vykašlal, i když bych ho na zimu rád vzal ale co ať mu tam shnije...
Já když sem někomu dám inzerát a někdo se ozve, tak to nepoletím jen tak z nudy přes půl Prahy fotit, protože to chtěl někdo na fóru

nejdriv pises ze je podle tebe je fakt to nejdriv videt na fotkach a kdyz te zaujme na fotce des po nem a pak ze je chci po vsech, za prvy po vsech uplne neAsmodeus147 píše:Omlouvám se, že to tady zasírám, ale musím se zastat Mychala! Podle mě je fakt to vidět třeba nejdřív jen na fotkách. Protože jestli tě to auto zaujme na fotce, jdeš po něm, ale pokud se ti už na fotce nepozdává, prdíš na to. A navíc ta vzdálenost to ještě jen utvrzuje!![]()

zatim not bmw ale mozna se neco rysuje 

Jo, moderní doba fakt jemychal píše:...Holt je moderní doba a když má někdo inzerát na netu tak musí počítat s tím že po něm budou chtít fotky,vždyť to je při tomhle druhu prodeje základ...

-------------------------------------------
Inzerát:
Reakce:Dan td píše:Prodám přední větrané kotouče, značku nevím. Byly stažené, poté najeto cca 1000 km. Bez hran, ---atd...
***ACAB píše:foto please
Média mění svět.
Já beru do ruky použitou/opotřebenou/repasovanou součástku, prohlížím okem, hmatem, někdy i čichem a sluchem a hodnotím...
Dnes, v tzv. "informační době", jsou však borci, co moderní prostředky umí dokonale využít a poznají....
--- a brzo přijde doba, kdy bude možno čerpat i zkušenosti zpoza horizontu budoucnosti.
Bude pak možno se poučit z událostí, které se teprve stanou...

Naposledy upravil(a) Venca dne 20. 10. 2006 20:29, celkem upraveno 4 x.