ahoj,
byl jsem si jisty, ze uz to tu nekde bylo, ale nemuzu nic najit ...
zkousel jsem zapojit maly BC misto hodin - hodiny ven, maly BC do (zluteho konektoru) pristrojovky, ale ani se nerozsviti ...
je normalli, ze to po prechodu z hodin nechodi? je potreba do prostrojovky neco privest? nebo nebo nekde zapojit?
zluty konektor predtim zapojeny nebyl - nemam check control ...
nebo mam proste neco odpaleneho - samotny bc v jinem aute jede
diky za nejaky tip ...
petr
maly BC misto hodin
maly BC misto hodin
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: maly BC misto hodin
zlutej konektor s checkem nema nic...neodesla ti zarovka? zkousel si ho dat po "nefunkcnosti" zpatky do jineho auta jestli slape?ajfel píše:ahoj,
byl jsem si jisty, ze uz to tu nekde bylo, ale nemuzu nic najit ...
zkousel jsem zapojit maly BC misto hodin - hodiny ven, maly BC do (zluteho konektoru) pristrojovky, ale ani se nerozsviti ...
je normalli, ze to po prechodu z hodin nechodi? je potreba do prostrojovky neco privest? nebo nebo nekde zapojit?
zluty konektor predtim zapojeny nebyl - nemam check control ...
nebo mam proste neco odpaleneho - samotny bc v jinem aute jede
diky za nejaky tip ...
petr
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
-
Martin Dobrodinec
je to jednoduchy, odpojis hodiny a ty draty z hodin zastrcis do palubky uz je nepouzijes. Vemes kabelaz k maymu bc, velkej zlutej konektor zapojis do zlutyho konektoru v pristrojovce a na konektor pro BC zapojis bc pak by to uz melo makat a ukazovat -30 C. Jestli ti to v tuhle chvili neukazuje nic, mas v prdeli zarovky,nebo je bc v pr... Jestli ti to finguje poktracuj dal, zapojis gong a cidlo teploty. Tot vse.
presne tohle jsme delali ..BigMara píše:je to jednoduchy, odpojis hodiny a ty draty z hodin zastrcis do palubky uz je nepouzijes. Vemes kabelaz k maymu bc, velkej zlutej konektor zapojis do zlutyho konektoru v pristrojovce a na konektor pro BC zapojis bc pak by to uz melo makat a ukazovat -30 C. Jestli ti to v tuhle chvili neukazuje nic, mas v prdeli zarovky,nebo je bc v pr... Jestli ti to finguje poktracuj dal, zapojis gong a cidlo teploty. Tot vse.
zapojim do pristrojovky, zapojim do bc, nejede - v jinem aute jo.
takze budu hledat chybu v aute ...
... mam nekde chybu v pistrojovce nebo zapojeni pristrojovky nebo tak neco
to Max: s tim check controlem a zlutym konektorem jsem mel takovou nejakou spojitost .. nevim proc
diky vsem
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Zkus jeste prehodit budiky,mozna se to chytneajfel píše:presne tohle jsme delali ..BigMara píše:je to jednoduchy, odpojis hodiny a ty draty z hodin zastrcis do palubky uz je nepouzijes. Vemes kabelaz k maymu bc, velkej zlutej konektor zapojis do zlutyho konektoru v pristrojovce a na konektor pro BC zapojis bc pak by to uz melo makat a ukazovat -30 C. Jestli ti to v tuhle chvili neukazuje nic, mas v prdeli zarovky,nebo je bc v pr... Jestli ti to finguje poktracuj dal, zapojis gong a cidlo teploty. Tot vse.
zapojim do pristrojovky, zapojim do bc, nejede - v jinem aute jo.
takze budu hledat chybu v aute ...![]()
... mam nekde chybu v pistrojovce nebo zapojeni pristrojovky nebo tak neco![]()
to Max: s tim check controlem a zlutym konektorem jsem mel takovou nejakou spojitost .. nevim proc
diky vsem
petr
zkusim ... mam doma tak 6 vselijakych kouskuBigMara píše: Zkus jeste prehodit budiky,mozna se to chytne
laboroval jsem, co mi pojede v aute .. nakonec jedou chromacke (4val)
plastacke nechtely ...
akorat se k tomu musim dostat ... neni cas .. nic nestiham
jsme se tesil, ze to jenom zapojim a pojede to
petr
BMW X5 4.4i (2001)