Dovoz z D a TUV
Dovoz z D a TUV
Musí mít dovezený auto z Německa platnou TUV aby tady šlo přihlásit?Díky
STOP DREAMING START DRIFTING!!!
E30 nemá globálku, proto je to o 500 dražší než s globálkou za předpokladu, že mají všechno potřebné v tabulkách nebo to najdou třeba v manuálu k autu.Miky píše:hej hoši, to chcete říct, že E30-ca nema globalku, proto jí nepřihlásim pouze přes TK + Magistrát ?
Převozky bez TUV nevyřídíš
E39 535i sedan
Porad dokola se tu pletou dojmy s pojmy.
Homologaci je cela spouta , nechapu proc se lidi naucily rikat euro homologaci globalni ...
E30 MUZE mit homologaci ABE , diky teto homologaci a novemu zakonu je mozno toto auto u nas prihlasit ale prihlaseni je o 500 kc drazsi nez v pripade ze auto na evropskou homologaci e2
Homologaci je cela spouta , nechapu proc se lidi naucily rikat euro homologaci globalni ...
E30 MUZE mit homologaci ABE , diky teto homologaci a novemu zakonu je mozno toto auto u nas prihlasit ale prihlaseni je o 500 kc drazsi nez v pripade ze auto na evropskou homologaci e2
ABE=typové schváleníTorham píše:Porad dokola se tu pletou dojmy s pojmy.
homologace evropského společenství="globálka".
Ten termín je používanej úředníkama, když se podíváš na MDČR, jak mají vypadat ty doklady, taky se ty obrázky jmenujou adekvátně používaným výrazům.
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/0B904E8 ... balka1.JPG
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/387C7F1 ... povka1.JPG
Globálka se tomu podle mě říká proto, že stačilo jedno schválení pro celou EU, kdežto německé ABE je prostě národní typové schválení a třeba Francie má jiné:
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/39E5D4D ... rancie.JPG
E39 535i sedan
Evropský techničák
Zdravím
mám otázku : Chci koupit Peugeot 406, r.v. 93, technickou to má - ale má to "evropskej techničák" - a tam žádný ABE není ! ABE (a nějaký čísla) to je vyražený na štítku toho žabožrouta Přihlásí mě to tady ? Dík za odpověď
Myslím že Euro 2 nemá
mám otázku : Chci koupit Peugeot 406, r.v. 93, technickou to má - ale má to "evropskej techničák" - a tam žádný ABE není ! ABE (a nějaký čísla) to je vyražený na štítku toho žabožrouta Přihlásí mě to tady ? Dík za odpověď
Myslím že Euro 2 nemá
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
Re: Evropský techničák
406 z roku 93 je hovadina. Pokud to je 405, tak by ABE mela mitPOL píše:Zdravím
Myslím že Euro 2 nemá
a pokud to je 406 a uklepl ses v roku vyroby, tak ta ma homologaci ES
E39 535i sedan
Ja du hast recht .Sorry za překlep. Je to 405 je naprosto nezerzavá ale bazarista dělal strašný problémy se značkama - že nová TUV není možná atd. Tak na to kašlu.Fx píše:406 z roku 93 je hovadina. Pokud to je 405, tak by ABE mela mitPOL píše:Zdravím
Myslím že Euro 2 nemá
Ale jinak pokud tam ABE je vyražený na štítku přihlásí mě to tady ?
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
ABE a vyražený na štítku?POL píše:Ja du hast recht .Sorry za překlep. Je to 405 je naprosto nezerzavá ale bazarista dělal strašný problémy se značkama - že nová TUV není možná atd. Tak na to kašlu.Fx píše:406 z roku 93 je hovadina. Pokud to je 405, tak by ABE mela mitPOL píše:Zdravím
Myslím že Euro 2 nemá
Ale jinak pokud tam ABE je vyražený na štítku přihlásí mě to tady ?

E39 535i sedan