http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... 46&start=0
co vy na to?
To si myslim že není tak těžký Mě stačilo ject mojí rodnou čtvrtí břevnovem a vidět jak nějaký BURANI v opráskanym autě vyhazujou mega moc bordelu od McD z auta ven na silnici, jedu kolem nich a klepu na hlavu že jsou to kokoti. Bohužel jsem si ale nevšim co za hovada v tom autě sedí. Takový 4 vidle tatoo gipsy king hadr! Mno a na červený na mě už málem vylejzal (naštěstí jen vykláněl z okýnka), o 100m dál se mi snažili část toho bordelu hodit oknem ke mně do auta. (ještě že jen ten papír)ARMAN píše:jak člověk musi jet aby v Praze ho někdo vytah z auta??? zatačkach skutali a musim to pak hledat takže vše v kapsach/tašce.
no jo jenže v ten okamžik, pokud by se na tebe nevrhli a nezlinčovali tě rovnou, by si měl na krku žalobu zato, že si jel jako prase sundal si jejich nebohý děcko, ještě k tomu ujel a viděla to celá jejich rodina(ktera ted z toho má nehorázný psychický trama)ještě s celým příbuzenstvem...měl problemy do konce života a bál se chodit ven, aby se na tebe někde nesesypali...sou to kurvy cigánsky a radši s něma nic nemítTweety píše:Díky za článek. Člověk si dá potom větší pozor. A myslete si co chcete, ale já bych toho kripla klidně přejel a ujel. Jestli proti tomuhle někdo nezačne něco dělat, za chvíli nás tu ty kriplove sežerou...
Dodávám že nejsem rasista, vietnamci, černoši ani jiná menšina mi nevadí. Jen většina cikánů.