Zdarec prosim o radu mam radio BMW Business C RDS co se davalo do E34 a changerem na 6 CD
Když dam do changeru cd tak mi ho to načte Track 1 a začne hrat a když to překlikam třeba na Track 5 tak to jako načita či co a pak skoči erorr nebo jedu hraje CD vymetu nejakou díru ztrati se to (vyrovnávací pamět) a zpět to nenačte nehrajeto a napise to erorr.
Přide mi jak kdyby byl spatnej ten lejzr, z Track 1 to přepnu na Track 2 a trva to dlouho než si to načte a kdyz to rychle překlikam třeba o 5 písniček tak to nenačte, a nebo jestli tam nemam namačkaný nějaky program ale to bylo divny. Nebo kde to mužu nechat vyčistit.
Dík za rady Spajk
Radio BMW mi blázní
Podle toho co popisujes, jde o zavadu jednotky "pick-up" (laseru). Pred davnou dobou jsem se opravovanim elektroniky zivil a u CD prehravacu jde o pomerne beznou zavadu zpusobenou opotrebenim pri pouzivani. Drive se to menilo, ale vzhledem k cenam novych zarizeni v dnesni dobe se to nevyplati. V tvem pripade lze udelat jeste tzv. "posledni oziveni" (pouze v pripade, ze uz to nekdo pred tebou nedelal) tim, ze se laserove jednotce tvz. "prida" (je na ni nastavovaci trimr). Pokud to chces delat seriozne, melo by se po tomto zasahu provest jeste nastaveni ridici elektroniky CD mechaniky.
Samozrejmosti je vycisteni cele snimaci jednotky a pohonnych motorku.
Pokud bys mel "hlad" po vice info, tak se klidne ptej.
Vasek.
Samozrejmosti je vycisteni cele snimaci jednotky a pohonnych motorku.
Pokud bys mel "hlad" po vice info, tak se klidne ptej.
Vasek.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm