Proč prodáváte svoje krasotiky??
Proč prodáváte svoje krasotiky??
Zajmalo by mě proč prodaváte svoje krásná auta kdyš jste do nich vložily tolik energije a financi?? 

318i M10
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no vidite, ja mam rodinu a touringa a to mi staci a kdyz sem si chtel koupit neco pro radost, padla zase volba na corrado G60, ale to mi pred ocima vyfoukli, tak sem si zajel pro e 30 kabrio a mam tim padem bawory dva, ale manzelce sem musel prodat forda taunuse-respektive vymenit, pac kola z toura sem dal na kabro a tou dostala manzelka na zimakach a plechacich
nastesti sem vymeniol jejiho ex forda za 17 alu a je uz spokojena,
jen sem zvedav, co bude rikat v zime, az bude chodit pesky, pac kabro bude hajat a ja preci nemuzu codit pesky 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Protože Mondeo je levný, levný, levný, levný... Kolik chceš ještě argumentů?castro píše:ty si trumpeta.... mondeo v kombíkubmwm3 píše:Protože dokud E30 neprodáš, nepřestaneš do ní cpát, tak proto možná někteří prodávají své auta. Nebo už je to prostě nebaví E30 a chtěj mondeo v kombíku a rodinu a tak.to mě pobavilo... a proč ne 530DAT, třeba ? heh.

E39 535i sedan
Moje potvůrka teď jede jako ďas a pořád jakoby mě přesvědšovala ať ji nedávám z domu
... koncem jara bych ji chtěl prodat a koupit si něco novějšího... ale teď jak mám třícu opravenou a naprosto v cajku a jak krásně jede, tak pořád uvažuju že si ji ještě asi rok nechám... každý mi to chválí, každý se za tím otáčí, vočumuje to no co víc si přát
...
Nedávno jsem pochopil že e30 je prostě láska a já jsem si to autíčko zamiloval! Ale teď bych chtěl zkusit něco novějšího a výkonnějšího, ale potom se k 30 zase vrátit jako k mazlikovi do garáže a jen na výlety
Jinak do auta jsem za ten rok a půl co ho mám vrazil ze svého studentského kapesného a různých výdělků jen do oprav/úprav (především po bouračce) přez 40K, ale nějak mě to nemrzí, lepší než to prochlastat, nebo si za to hýčkat přítelkyni!

Nedávno jsem pochopil že e30 je prostě láska a já jsem si to autíčko zamiloval! Ale teď bych chtěl zkusit něco novějšího a výkonnějšího, ale potom se k 30 zase vrátit jako k mazlikovi do garáže a jen na výlety

Jinak do auta jsem za ten rok a půl co ho mám vrazil ze svého studentského kapesného a různých výdělků jen do oprav/úprav (především po bouračce) přez 40K, ale nějak mě to nemrzí, lepší než to prochlastat, nebo si za to hýčkat přítelkyni!

Naposledy upravil(a) Dix dne 29. 09. 2006 15:42, celkem upraveno 1 x.
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Já teda osobně s BMW moc spokojenej nejsem,zlatej bejvalej Golfík II. Jeden sráč E21 je na špalkách a sežral už jen na dílech,práci a času více než pětinásobek pořizovací ceny a ještě tak desetinásobek sežere,do toho za tu vraždu platím zbytečně povinný ručení a za rok a půl co ho mám jsem s tím najel max. 100km. Auto na hovno.
Druhej sráč E30 je tady od června a taky stojí. Koupen byl přes bazar tady na fóru,mno bohužel se u něj objevily nečekané závady které jsou natolik zásadní že přes super poježděníčko co nabízí se s tím jezdit nedá. Chčije do něj tak,že by se to dalo stáčet do flašek,po výměně prahů to nikdo neošetřil takže to je shnilý na sračku hned za nima,příčka pod předním oknem je dá se říct virtuální a ještě to má závadu v elektrice a hučí zadní ložisko. Jestli jsou i E34,E9,E24,E32,E38 takhle kvalitní tak už bávo nechci do baráku.
Třetí sráč by se dal snést,denně s tím jezdím ale zase to má nějakou vadu na stříkačce - asi čidlo a navíc je to po brutální nehodě nepříliš dobře opravené. Ale jezdí a STK bez problému.
Pro to všechno už spíš koukám jak se těch vraků zbavit a asi si koupím zase Golfíka,ty aspoň nehnijou.
Druhej sráč E30 je tady od června a taky stojí. Koupen byl přes bazar tady na fóru,mno bohužel se u něj objevily nečekané závady které jsou natolik zásadní že přes super poježděníčko co nabízí se s tím jezdit nedá. Chčije do něj tak,že by se to dalo stáčet do flašek,po výměně prahů to nikdo neošetřil takže to je shnilý na sračku hned za nima,příčka pod předním oknem je dá se říct virtuální a ještě to má závadu v elektrice a hučí zadní ložisko. Jestli jsou i E34,E9,E24,E32,E38 takhle kvalitní tak už bávo nechci do baráku.
Třetí sráč by se dal snést,denně s tím jezdím ale zase to má nějakou vadu na stříkačce - asi čidlo a navíc je to po brutální nehodě nepříliš dobře opravené. Ale jezdí a STK bez problému.
Pro to všechno už spíš koukám jak se těch vraků zbavit a asi si koupím zase Golfíka,ty aspoň nehnijou.

BMW E21 315@318i M10 r.v.83@81
BMW E30 318i M10 r.v.86
Peugeot 405 2,0SRi XU9JAZ r.v.89
WINTER CAR Škoda Favorit 135LX r.v.93
BMW E30 318i M10 r.v.86
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jak to ctu tak to asi bude spis tvoje chyba co sis koupil za vraky ja udelal cabro a od ty doby jezdí a jezdi a jezdi to samy u jinych aut minimalni sevis maximalne pojezdeni vadi mne pouze 1 vec spotreba kdyby udelali TDi uz v roce 1995 v E36ce ktery zere 5 litru na 100 tak je to jinde zase co se tyka dilu tak BMW oproti jinym znackam je relativne !levny. vse ma svoje pro a proti u mne na E46 330D neni tak bude AUDI na tu jeConscious píše:Já teda osobně s BMW moc spokojenej nejsem......

Tel : 773 622 822
Bohužel na vrak vypadal jen ten žralok a s tím jsem do toho šel a cena odpovídala stavu. Ten chromák ale byl v ceně plasťáka a fakt krasavec,když jsme to přihlašovali tady tak na STK se na něj chodili dívat s tím že je jak novej. A vše bylo super dokud se jezdilo za ve slunečných dnech. Pak jsme ho na týden postavili na dvůr,přišly deště a když jsem do toho vlezl tak jsem zjistil že to je plný vody u řidiče. Mno a po odendání koberců.... Ale to nemá cenu,zase se naseru.Flery píše:jak to ctu tak to asi bude spis tvoje chyba co sis koupil za vraky ja udelal cabro a od ty doby jezdí a jezdi a jezdi to samy u jinych aut minimalni sevis maximalne pojezdeni vadi mne pouze 1 vec spotreba kdyby udelali TDi uz v roce 1995 v E36ce ktery zere 5 litru na 100 tak je to jinde zase co se tyka dilu tak BMW oproti jinym znackam je relativne !levny. vse ma svoje pro a proti u mne na E46 330D neni tak bude AUDI na tu jeConscious píše:Já teda osobně s BMW moc spokojenej nejsem......

BMW E21 315@318i M10 r.v.83@81
BMW E30 318i M10 r.v.86
BMW E30 318i M10 r.v.86
Tohle fakt nechápu.Conscious píše:Bohužel na vrak vypadal jen ten žralok a s tím jsem do toho šel a cena odpovídala stavu. Ten chromák ale byl v ceně plasťáka a fakt krasavec,když jsme to přihlašovali tady tak na STK se na něj chodili dívat s tím že je jak novej. A vše bylo super dokud se jezdilo za ve slunečných dnech. Pak jsme ho na týden postavili na dvůr,přišly deště a když jsem do toho vlezl tak jsem zjistil že to je plný vody u řidiče. Mno a po odendání koberců.... Ale to nemá cenu,zase se naseru.Faktem je že žralok je vyvařenej a dá se říct že oproti chromovi v dokonalém stavu přestože to na to nevypadá. A byl i při koupi,měl vyhnilé jen růžky podlahy a sem tam byl načatej. To E30 je zralá na výměnu kastle.
Ale viděl jsem e30 hodně a všechny měly něco chycenýho tak píšu o kvalitě BMW - trojky každopádně nestojej za nic.
Myslím že to je škoda. A tak chci šestku nebo E32 sedmu oušem když vidím trojky tak si to asi ještě rozmyslím.
Půjdu do US caru,ty maj aspoň nějakou cenu,vem si E21,naseru do ní celkem odhadem za celou dobu i s celolakem takových 160000,zatím sežral 60k... Prodám to pak když budu hodně ukecanej tak za 35k A stav? Bez kol,každá kapota jiný barvy,celej spodek (nápravy,kardan,difer,špajzka,motor,řízení) potřebuje renovaci. Chjo. Docela mě to auto žere zaživa.
Ale díly nejsou nijak extra drahý,třeba na sráče number three to je podstatně horší. Tam teda ty tisíce lítaj.
Hele když jsi takovej sháněč dílů - nevíš o příčce pod přední okno na chroma? Aspoň kus u řidiče... ale těžko definovat kde to je shnilý. Ani nevím kudy tam teče,jistá věc je to,že tou příčkou.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7