Predni rameno - vymena rejd. cepu, JAK?
Predni rameno - vymena rejd. cepu, JAK?
Mate nekdo dobry navod jak na to?
Re: Predni rameno - vymena rejd. cepu, JAK?
Rejdový čep - který myslíš?wentyll píše:Mate nekdo dobry navod jak na to?
Na mojí 324d sem vyměňoval přední ramena, jestli to je stejné jak u tvojeho Bawa tak si to to jen dobře podlož a kladivem do toho pořádně bouchej až ten čep vyskočí. (nešetři silou nemáš co pokazit). Spátky to dostaneš, když podložíš to rameno tak aby to zvyhlo i trochu auto. Pak pořádně majzneš kladivem někde tam blízko té díry. Jo u jednoho to moc nešlo tak sem tam našruboval ten šrub trochu dotah, flágnul do toho a nakonec jsem to tam dostal.
S kladivem souhlasim, ale chce to přípravky, jinak je dost velký riziko, že to zkur....š.
Já na to mám vytočený kulatiny- na podložení a na nasazení na kuláč a jde to stim jak po másle...1 rameno prohodit kuláče po demontování z auta asi 5-10min s jednou rukou v pr...
Já na to mám vytočený kulatiny- na podložení a na nasazení na kuláč a jde to stim jak po másle...1 rameno prohodit kuláče po demontování z auta asi 5-10min s jednou rukou v pr...

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
o to mi jde, majznout trochu blbe a zas ho vymlatit ven aby se slo na dalsi se mi nechceMacek píše:S kladivem souhlasim, ale chce to přípravky, jinak je dost velký riziko, že to zkur....š.

Vyborne, navstivim te a vyuziju tvoje sluzby, souhlas? Byl by problem u tebe zrovna sundat i nahodit to rameno?Macek píše:Já na to mám vytočený kulatiny- na podložení a na nasazení na kuláč a jde to stim jak po másle...1 rameno prohodit kuláče po demontování z auta asi 5-10min s jednou rukou v pr...
Mapka, kde ve Psárech sídlim... http://album.volny.cz/zila.petr/browse. ... owse_page=
tel. 777595357
Jo, bez těch kroužků a trubek bych si taky neškrt. Proto říkám, že není od věci občas vybrat šrotiště, popř. lodnu s kovovým odpadem někde ve fabrice.wentyll píše:Bez vsech tech vyrazecich a lisovacich "pripravku" bych to nechtel delat ani za trest. Macek je nastesti ma a taky ma uz praxi, takze to slo dobre, spokojenostnachystame ostatni cepy a prijedem zas