Rozpis srazů na září
Čerňák
http://www.bmwklub.cz/misa/e30regional200609
Krásná auta ...

... neposedný Fikux ...

... a nějaké ksichtíky z restaurace

Krásná auta ...

... neposedný Fikux ...

... a nějaké ksichtíky z restaurace

E87 120dA & G07 4.0dx
Pěkný fotky, a nikdo si foták nekupujte, už beztak je jich tam mocMisa píše:Děkujibiker píše:misa:tebe bavi hratky z hloubkou ostrosti vid![]()
hezky fotkyNo baví, proto jsem přešla na DSLR i za cenu ztráty stabilzátoru, výklopnýho displeje apod ... Koukej už si tu D50 taky pořídit, ať posílíš náš Nikoní kroužek

[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring
D50 raci ne bikere, radim ti dobre, stejne tak jako jsem rikal ze je spatnej napad s tim paňašoníkemMisa píše:Děkujibiker píše:misa:tebe bavi hratky z hloubkou ostrosti vid![]()
hezky fotkyNo baví, proto jsem přešla na DSLR i za cenu ztráty stabilzátoru, výklopnýho displeje apod ... Koukej už si tu D50 taky pořídit, ať posílíš náš Nikoní kroužek
5er
- miška.bmw
- Kontaktovat uživatele:
Co máš proti D50?????Prox píše:D50 raci ne bikere, radim ti dobre, stejne tak jako jsem rikal ze je spatnej napad s tim paňašoníkemMisa píše:Děkujibiker píše:misa:tebe bavi hratky z hloubkou ostrosti vid![]()
celkem nic, je to digital no, co nadelasmiška.bmw píše:Co máš proti D50?????Prox píše:D50 raci ne bikere, radim ti dobre, stejne tak jako jsem rikal ze je spatnej napad s tim paňašoníkemMisa píše: DěkujiNo baví, proto jsem přešla na DSLR i za cenu ztráty stabilzátoru, výklopnýho displeje apod ... Koukej už si tu D50 taky pořídit, ať posílíš náš Nikoní kroužek
5er
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30