rozhodně ne, ale výhodou je že už to nemuže bejt horšíbiker píše:otazka jestli tomu pomohlo zverejneni nebo ne
Není někoho z vás ?
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
No tak místo toho, aby tady 50 lidí přišlo nějakou investigativní činností se stejnými poznatky jako já - v titulním příspěvku, dalších tisíc lidí tady moralizovalo - mohl to někdo nahlásit bengálcům, když ty zmrdi co jezděj vokolo nic neviděj, aby nemuseli něco datlit na psacím stroji z druhý republiky.
Příští pátek se tam zasejc budu vobsírat - tak zavolám na to jejich bezplatný číslo - spojí mě to snad s nejbližší služebnou - ať s tím něco udělaj.
A nebo to udělejte, prosim vás, někdo, kdo pojedete vokolo.
Mě je to teda docela líto.
Příští pátek se tam zasejc budu vobsírat - tak zavolám na to jejich bezplatný číslo - spojí mě to snad s nejbližší služebnou - ať s tím něco udělaj.
A nebo to udělejte, prosim vás, někdo, kdo pojedete vokolo.
Mě je to teda docela líto.
BMW The Ultimate Driving Machine
jj, je to onaKoby píše:Vzhledem k tomu, že kolem ní každej den jezdim do školy, tak zejtra asi zavolám. Jestli myslíte tu jak má ten trojuhelník za zadnim sklem...
bohužel už má vypáčenej zámek a utržený LP rameno, majitel je magor
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
Tak jsem volal na cajty... Víte co mi řekli? že kdyby měli sbírat každej vrak co stojí na silnici, tak se z toho poserou...
Jinak majjitel je fakt magor. Nevim jestli je tak těžký sehnat podválnik a odtáhnout to kamkoliv nebo co...
A už vubec nechápu ty svině, že to hned rozebíraj... To musej bejt fakt strašný gangy... Všímat si každýho auto co někde stojí dýl bez povšimnutí dýl jak deset dní... Aby se bál člověk odjet na dovolenou... At dou do hajzlu, tohle mě fakt vytáčí!! To auto nikomu nic neudělalo...! Prčic...
Jinak majjitel je fakt magor. Nevim jestli je tak těžký sehnat podválnik a odtáhnout to kamkoliv nebo co...
A už vubec nechápu ty svině, že to hned rozebíraj... To musej bejt fakt strašný gangy... Všímat si každýho auto co někde stojí dýl bez povšimnutí dýl jak deset dní... Aby se bál člověk odjet na dovolenou... At dou do hajzlu, tohle mě fakt vytáčí!! To auto nikomu nic neudělalo...! Prčic...
Koby píše:Tak jsem volal na cajty... Víte co mi řekli? že kdyby měli sbírat každej vrak co stojí na silnici, tak se z toho poserou...
auto je asi kradeny ne když stoji někde v prdeli nebo maitel už nema na benal

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Benga máme na hovno, to je jasný. Se třeba stane, že mi čorne nějaká svině auto, na cestě se mu to rozesere. Tak to odstaví. Prcne na to jiný SPZ - a ty posraný benga to ani neprolustrujou - nestaraj se. Tak kdo se má kurva starat ?
Věřím, že podle VINka se třeba zjistí, že auto je hlášený jako kradený a majitel ví hovno, že by si pro svýho mazla mohl nějkam dojít, dokud je ještě v celku.
Pak je ještě druhá možnost, že majitel auto odstavil - páč se mu posralo a už na něj sere. To se mi ale nechce moc věřit.
V každým případě by v tom benga měli zjednat pořádek. Už jen proto, že auto stojí na zastávce autobusu. Kdybych tam na 5 minut zastavil já, tak věřím tomu, že mě to příjde pěkně draho - 50 bodů v prdeli, pokuta půl milionu a budu mít 5 botiček od měštáků - i na rezervě.
Kdyby se na to aspoň dalo nějak odvolat, když někde budu perzekuován za nesprávný parkování. Bych řekl - jó a ten šedivej bavorák může stát půl roku na zastávce autobusu ?! A já nesmím ani půl hodiny ?
Tak mě napadá, jedině bengálcům zavolat, že jsem řidič autobusu, a že mi to auto už 3 tejdny překáží.
Věřím, že podle VINka se třeba zjistí, že auto je hlášený jako kradený a majitel ví hovno, že by si pro svýho mazla mohl nějkam dojít, dokud je ještě v celku.
Pak je ještě druhá možnost, že majitel auto odstavil - páč se mu posralo a už na něj sere. To se mi ale nechce moc věřit.
V každým případě by v tom benga měli zjednat pořádek. Už jen proto, že auto stojí na zastávce autobusu. Kdybych tam na 5 minut zastavil já, tak věřím tomu, že mě to příjde pěkně draho - 50 bodů v prdeli, pokuta půl milionu a budu mít 5 botiček od měštáků - i na rezervě.
Kdyby se na to aspoň dalo nějak odvolat, když někde budu perzekuován za nesprávný parkování. Bych řekl - jó a ten šedivej bavorák může stát půl roku na zastávce autobusu ?! A já nesmím ani půl hodiny ?
Tak mě napadá, jedině bengálcům zavolat, že jsem řidič autobusu, a že mi to auto už 3 tejdny překáží.
BMW The Ultimate Driving Machine
Jeste kolem 18h tam byla 
0042191777565
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png
Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png