Benga máme na hovno, to je jasný. Se třeba stane, že mi čorne nějaká svině auto, na cestě se mu to rozesere. Tak to odstaví. Prcne na to jiný SPZ - a ty posraný benga to ani neprolustrujou - nestaraj se. Tak kdo se má kurva starat ?
Věřím, že podle VINka se třeba zjistí, že auto je hlášený jako kradený a majitel ví hovno, že by si pro svýho mazla mohl nějkam dojít, dokud je ještě v celku.
Pak je ještě druhá možnost, že majitel auto odstavil - páč se mu posralo a už na něj sere. To se mi ale nechce moc věřit.
V každým případě by v tom benga měli zjednat pořádek. Už jen proto, že auto stojí na zastávce autobusu. Kdybych tam na 5 minut zastavil já, tak věřím tomu, že mě to příjde pěkně draho - 50 bodů v prdeli, pokuta půl milionu a budu mít 5 botiček od měštáků - i na rezervě.
Kdyby se na to aspoň dalo nějak odvolat, když někde budu perzekuován za nesprávný parkování. Bych řekl - jó a ten šedivej bavorák může stát půl roku na zastávce autobusu ?! A já nesmím ani půl hodiny ?
Tak mě napadá, jedině bengálcům zavolat, že jsem řidič autobusu, a že mi to auto už 3 tejdny překáží.