Profi gola sadu - nová
hele co kdyby někdo kdo už foto má ho sem hodil. Ušetří to Martinovi hodně práce... což? nebo mi foto pošli a já ho sem vložím. michal.sitta@centrum.cz.
To vás to ještě nenapadlo......
To vás to ještě nenapadlo......
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
-
Mužu se zeptat kolika zájemcům přišla ta sada? já jsem teda po opakovaných dotazech a ujištovánbí že už je na cestě neobdržel absolutně nic a to jsem si o ní psal jako první 
celkem mi to už přestává bavit nicmeně si nepujdu koupit jinou aby pak přišla tahle no tak pokud je eště někdop takovej tak mi to aspon trochu povzbudí a fakt si jí pujdu koupit

celkem mi to už přestává bavit nicmeně si nepujdu koupit jinou aby pak přišla tahle no tak pokud je eště někdop takovej tak mi to aspon trochu povzbudí a fakt si jí pujdu koupit

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
taky už čekám docela dost dlouhoadam320 píše:Mužu se zeptat kolika zájemcům přišla ta sada? já jsem teda po opakovaných dotazech a ujištovánbí že už je na cestě neobdržel absolutně nic a to jsem si o ní psal jako první

-
-
Takže v pátek budou další sady kdyby někdo jěště chtěl. Je tam i menší sada 24 dílů za 930,- ATX šroubováky 6dílů 550.- ...ty jsou drahé, ale kvalitní a taky ploché klíče z jedné strany očko a z druhé strany klasicky plochý a taky v různých balení buď od 8čky po 19tku nebo po 30tku..
Fotky bych mohl poslat mejlem...
Tak už vám to všem došlo nebo jsem na někoho zapoměl?
Adam by to mel mít dneska na poště..
Fotky bych mohl poslat mejlem...
Tak už vám to všem došlo nebo jsem na někoho zapoměl?
Adam by to mel mít dneska na poště..
foto je na stránce zpět, posílal mi ho mejlem
nicmeně já taky furt nic nejpozději do včerejška neobdržel a tak už by mě dosti zajímalo jak to dopadne, nechci bejt nák drzej a jsem rád za tu možnost si to koupit za tuhle cenu ale začíná mi to připadat jaksi nereálný
děkuji za osvětlení
nicmeně já taky furt nic nejpozději do včerejška neobdržel a tak už by mě dosti zajímalo jak to dopadne, nechci bejt nák drzej a jsem rád za tu možnost si to koupit za tuhle cenu ale začíná mi to připadat jaksi nereálný
děkuji za osvětlení
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
-