Neco mi tam boucha 520 E28, prosim pomoc!
Neco mi tam boucha 520 E28, prosim pomoc!
neco mi vzadu boucha,s rychlosti se to zrychluje,ale jenom kdyz je tam rychlost,kdyz zmacknu spujku tak to prestane. Nevite,co by to mohlo bejt? dik. ten zvuk de jakoby zazedu.
e28 520 rok 1984
měla no, ale souvislost s ránama reagujícíma na spojku to rozhodně mít nebudeMíšánek píše:No v mažetách by správně vazelína měla byt, pokud se nemýlím...honzaque píše:vuli to nema vubec,muzou to bejt ty poloosy? kdyz sem s nima zahejbal,tak to bouchalo a pak sem je a asi na 3 dni to prestalo a dneska zase bouchani. V tech manzetach je vazelina? nemuze to bejt tim?
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Je divné, že když vyšlápneš spojku, tak to přestane, protože všechny věci včetně hnané hřídele v převodovce jsou při jízdě v pohybu, točí se kola, točí se zbytek...
Jediné co mě napadá, pokud je to skutečně vzadu a nezdá se ti to ( zvuk se strašně rád "přemisťuje" ), že to má nějakou souvislost se zátěží, pokud mu nakotlíš začne se ozývat...
Ale co to může dělat? Kdyby to člověk alespoň mohl slyšet...
Jediné co mě napadá, pokud je to skutečně vzadu a nezdá se ti to ( zvuk se strašně rád "přemisťuje" ), že to má nějakou souvislost se zátěží, pokud mu nakotlíš začne se ozývat...
Ale co to může dělat? Kdyby to člověk alespoň mohl slyšet...
525e, E28