disky x brzdy
disky x brzdy
Fx napsal:
... na plecháčích mi tam zimáky nejdou kvůli brzdám....
2All: není mi známo, že by se dělalo víc druhů disků podle osazení brzd...nebo jo??
... na plecháčích mi tam zimáky nejdou kvůli brzdám....
2All: není mi známo, že by se dělalo víc druhů disků podle osazení brzd...nebo jo??
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
všechny co se dělali tam sednou.....jen myslím že Opel měl vzhledově stejné ráfky s větším ET a na předek je nedáš...takže to vydím na tento problém

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jo jo středovka je stejná.....vzhledově stejné ráfky se nevyráběli jen na opla ale i jiný auta....jde jen o to, aby jsi měl všechny rozměry správné a nebude v tom problémMegaloman píše:Mel jsem zimaky na oplackejch diskach, ET 42 (myslim), auto jak vlak .. hnus. Ale sly tam i kdyz na tesno (318).
Stredova dira je stejna.

PS: podložky je potřeba i pod origo plechy aby autovypadalo jinak než tramvaj

Ahoj hoši na BMW E30 se dělaly dva druhy disku jedny 5,5 palce a druhé 5,0 palce široké. Ty širší byly na autech kde jsou vzduchem chlazené kotouče, na zadní nápravu pasují oba typy tak si budeš muset koupit alespon dva 5,5 palců, ale nejdříve se podívej jestli opravdu nemáš náhodou uplně jiné třeba jak už bylo řečeno z oplu.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jo dělaly se tyto dvě šířky, ale obě na všechny modely pasujíFerda píše:Ahoj hoši na BMW E30 se dělaly dva druhy disku jedny 5,5 palce a druhé 5,0 palce široké. Ty širší byly na autech kde jsou vzduchem chlazené kotouče, na zadní nápravu pasují oba typy tak si budeš muset koupit alespon dva 5,5 palců, ale nejdříve se podívej jestli opravdu nemáš náhodou uplně jiné třeba jak už bylo řečeno z oplu.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
pleteš se, je to tak jak jsem psal.....osobně mám kombinaci kterou vylučuješferda píše:máš pravdu pasují ale ty pěripalcovky drhnou v předu o vzduchem chlazené kotouče na ty obyč kotouče se vlezou