Perlička: Závidíte sousedům auta?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Spajk99

Příspěvek od Spajk99 » 13. 09. 2006 10:10

Maybacha a tak tam nenajdeš pač ten seznam je starej asi deset let si vsimnete že tam nemá nove auta to me zaráží!!! ja videl na fotkách jeho letadlo prej neni skoro celej vnitřek ve zlate :twisted: :oops:

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 13. 09. 2006 10:14

garáž je třípatrová plně klimatizovaná.

jinak Brunejský sultán je neomezeným vládcem v zemi, veškeré příjmy plynoucí z ropy a všeho jdou jemu.....

Ale nikomu to v zemi nevadí, neb je vše zadarmo a jediní kdo pracují jsou přistěhovalci.

Upřímně, stále se snažim najít nějaký příbuzenský vztah se sultánem, a ne a ne na něj přijít.

2 Robert: benzín je tak drahý protože 20 z 30 korun jsou jenom daně.

Barel ropy stojí 70dolarů - ale barel je cirka 250litrů....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 13. 09. 2006 10:27

Spajk99 píše:Maybacha a tak tam nenajdeš pač ten seznam je starej asi deset let si vsimnete že tam nemá nove auta to me zaráží!!! ja videl na fotkách jeho letadlo prej neni skoro celej vnitřek ve zlate :twisted: :oops:
máš pravdu ten seznam je dosta starý, a nikdo přesně ani neví co se tam nachází.

prej tam má i skvosty po indických maharádžích - t.j. Rollsy který sou obloženy diamantama, a podobný skvosty.

Jinak v Autotipu je o něm pěknej článek.

Když přišla krize, a jeho brtar zpronevěřil pěkných pár doláčů, tak přestal nakupovat auta, všechny je nechal zakonzervovat, propustil většinu mechaniků, uzavřel dílny a garáže.

Většinu aut objednával jeho bratr se sultánovo nejstaršim synem - on sám si zřejmě moc na auta nepotrpí.

Před pár lety opět začal nakupovat opět ve velkém.

Další zajimavá informace je, že sautamamohli jezdit i jeho služebnictvo a zaměstananci jeho paláce....

Petr 215
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr 215 » 13. 09. 2006 14:15

Podle seznamu tam má jen jednu E30 M3, salát :lol: :lol: :lol:

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 13. 09. 2006 14:36

Dixi mas recht v africe chudaci deti umiraj na ruzny nemoci a hladem a tenhle zmrd no radsi ani nic nerikat aby mi jeste neprisel nejakej ninja podriznout krk.ne chapete to,tohle je fakt k placi. :( k certu se vsema jeho posranejma autama!mel by se stydet!
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

břečka

Příspěvek od břečka » 13. 09. 2006 14:41

lol
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 14. 09. 2006 08:33

vlada320 píše:Dixi mas recht v africe chudaci deti umiraj na ruzny nemoci a hladem a tenhle zmrd no radsi ani nic nerikat aby mi jeste neprisel nejakej ninja podriznout krk.ne chapete to,tohle je fakt k placi. :( k certu se vsema jeho posranejma autama!mel by se stydet!
Tak teď jsi mu to dal, Vládíku! Hned jak si tvůj příspěvek sultán přečte, od studu zrudne až na prdeli a ihned všechny svoje auta pošle dětem do Afriky, ať si je sní!

ales.

Příspěvek od ales. » 14. 09. 2006 09:24

vlada320 píše:Dixi mas recht v africe chudaci deti umiraj na ruzny nemoci a hladem a tenhle zmrd no radsi ani nic nerikat aby mi jeste neprisel nejakej ninja podriznout krk.ne chapete to,tohle je fakt k placi. :( k certu se vsema jeho posranejma autama!mel by se stydet!
první je potřeba těm v africe vysvětlit, že rodit děcka každej rok a prcat bez šprcek(odkud myslíš že máme fenomen AIDS)není to pravý ořechový a pak se to tam možná někam hne(tam je to prostě začarovanej kruh a jiný to tam nebudu, viz blízký vychod)...ony peníze nejsou všechno a už tak tam plujou šilený kvanta...ikdyž seš jeden z nejbohatších lidí, tak celej svět spasit nemužeš.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 14. 09. 2006 09:58

ales. píše:
první je potřeba těm v africe vysvětlit, že rodit děcka každej rok a prcat bez šprcek(odkud myslíš že máme fenomen AIDS)není to pravý ořechový a pak se to tam možná někam hne(tam je to prostě začarovanej kruh a jiný to tam nebudu, viz blízký vychod)...ony peníze nejsou všechno a už tak tam plujou šilený kvanta...ikdyž seš jeden z nejbohatších lidí, tak celej svět spasit nemužeš.
mno takže pro info, AIDS nepochází z afriky (ale je tam hoodně rozšířen), ale z jižní ameriky, a vyvinul se z podobné nemoci která postihovala opice...no a nějaký kmen při nákých slavnostech píchal opice, no a nemoc přešla na člověka.....

ales.

Příspěvek od ales. » 14. 09. 2006 10:14

no nevím, ale nechci se hádat...něco z tama je jestli ebola, aids, nevím přesně, každopádně je tam bordel obrovskej.
PS:Ted sem se koukal a dočetl sem se poprve bylo diagnostikovaný v americe nějakým lekařem xxx v roce 81, ale kde byl ten vir zmutovanej sem nezjistil :? já mám zato že to bylo fakt tam, ale jak říkám nejsem si jistej, tak kdyžtak díky za každý nový info :wink:

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 14. 09. 2006 12:49

ales. píše:no nevím, ale nechci se hádat...něco z tama je jestli ebola, aids, nevím přesně, každopádně je tam bordel obrovskej.
PS:Ted sem se koukal a dočetl sem se poprve bylo diagnostikovaný v americe nějakým lekařem xxx v roce 81, ale kde byl ten vir zmutovanej sem nezjistil :? já mám zato že to bylo fakt tam, ale jak říkám nejsem si jistej, tak kdyžtak díky za každý nový info :wink:
věř mi, že ej to tak jak pišu :-D, nekde sem ootm čet dlouhej článek....(ani nevim proč sem ho čet.....)

ale konec offtopicu.

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 14. 09. 2006 21:23

Asmodeus147 píše:
Tak teď jsi mu to dal, Vládíku! Hned jak si tvůj příspěvek sultán přečte, od studu zrudne až na prdeli a ihned všechny svoje auta pošle dětem do Afriky, ať si je sní!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

problem Afriky - naprosta nevzdělanost lidi v africe :wink: nemaji paru o tom že se mohou mit lip protože jim zezhora řikaj že nemohou že je to na bohu a ten se na ně hněva

konec offtopiku 2 :)
Obrázek

Zamčeno